braza 15.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry jaka staruszka miała już dziewiętnastkę Ja sobie wypraszam ... to nie ja wyzywam Verunię od staruszek!!!!! A dziewiętnastki jeszcze nie miała .... to z Niej żadna staruszka, co nie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry jaka staruszka miała już dziewiętnastkę Ja sobie wypraszam ... to nie ja wyzywam Verunię od staruszek!!!!! A dziewiętnastki jeszcze nie miała .... to z Niej żadna staruszka, co nie???!!! jak nie miała to jeszcze młode dziewcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry nie Kasia to napisała, tylko ja -Zaba dziędobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry jaka staruszka miała już dziewiętnastkę Ja sobie wypraszam ... to nie ja ........ poszedłem na skróty, nie chciało mi się przewijać do góry, żeby winowajczynię cytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Staruszka Verunia .... ... rany... Kasia ale się narażasz Dzień dobry jaka staruszka miała już dziewiętnastkę Ja sobie wypraszam ... to nie ja ........ poszedłem na skróty, nie chciało mi się przewijać do góry, żeby winowajczynię cytować Lenistwo absolutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Buuuuuu, nikt mnie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Buuuuuu, nikt mnie nie chce Swój klub możemy se założyć ... taki elytarny Nie becz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Buuuuuu, nikt mnie nie chce Swój klub możemy se założyć ... taki elytarny Nie becz... Klub pań w wieku przedstaruszkowym? Fajnie, ale smarkatych nie zapisujemy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Buuuuuu, nikt mnie nie chce Swój klub możemy se założyć ... taki elytarny Nie becz... Klub pań w wieku przedstaruszkowym? Fajnie, ale smarkatych nie zapisujemy nie? a dlaczego tylko Pań?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Buuuuuu, nikt mnie nie chce Swój klub możemy se założyć ... taki elytarny Nie becz... Klub pań w wieku przedstaruszkowym? Fajnie, ale smarkatych nie zapisujemy nie? a dlaczego tylko Pań?? m. No dobra, rozewrzemy szeregi i dla panów Ale ty to chyba za młody do tego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę nie robić z Veruni babci w moim wieku, bo jeszcze za smarkata na to i ja sobie wypraszam. Na wejście do klubu staruszek trzeba sobie zasłużyć. Buuuuuu, nikt mnie nie chce Swój klub możemy se założyć ... taki elytarny Nie becz... Klub pań w wieku przedstaruszkowym? Fajnie, ale smarkatych nie zapisujemy nie? to się zapisuję bo ten sam rocznik jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No dobra, rozewrzemy szeregi i dla panów Ale ty to chyba za młody do tego klubu skąd takie przypuszczenie??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 maksiu - niedługo stuknie nam 6 latek jak jesteśmy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No dobra, rozewrzemy szeregi i dla panów Ale ty to chyba za młody do tego klubu skąd takie przypuszczenie??? m. to nie przypuszczenie, to nasza-klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No dobra, rozewrzemy szeregi i dla panów Ale ty to chyba za młody do tego klubu skąd takie przypuszczenie??? m. to nie przypuszczenie, to nasza-klasa uwzględniając margines błędu, łapie się do klubu ktoś jest przeciw??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 maksiu - niedługo stuknie nam 6 latek jak jesteśmy na forum faktycznie... to już u Ciebie w piątek, a u mnie w sobotę.... sześć lat.. kto by pomyślał... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no niezli jestescie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no namierzylam maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts