Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm, ciekawe, ta czerwona podobna jest to takiej z Rusta bordowej

Gouarda się nazywa, ale cholernie droga :-?

Dziś dzwoniła pani z Rusta właśnie do nas z wstępną wyceną mebli, uwaga: 21 tysięcy za około 6 metrów mebli ( nie wiem czy liczyła drewno, czy płytę mdf :roll: ). Oczywiście jest to cena tylko mebli: żadnych systemów cargo i blum, żadnych przegórdek w szufaladach. Tej pani i firmie dziękujęmy. :)

Zwłaszcza, że w mojej metropolii też znalazłam identyczne fronty meblowe i pani wyliczyła mi około 5 tysięcy za meble. Róznica, nie??

A nam z Rusta spodobała sie Nevada i takie też fronty widziałm u mnie w Z.

O kurcze... cena powala na kolana :o :o :o

Dobrze, że są tzw. rodzimi producenci, na lokalnym rynku :)

ta cena to nic!!

ta bordowa z Rusta kosztowała mich kuzynów jedyne 100tysięcy

Nie pomyliłam się, 100tysięcy :o :o :o :o

Ale dla nich to jak 1000złotych dla nas :lol: :lol: :lol: :roll:

Nic mnie zdziwi odkąd moja koleżanka za stół z 6 krzesłami sprowadzony z Włoch zapłaciła ..... 70tys. złotych polskich!!!!

Powiem Wam, że gdyby one ze złota były to tyle bym nie dała!!!!

a niech kupują!!

a jak może jak my byśmy miały tyle na zbyciu, to też kupowałyśby tak drogie rzeczy?? :roll:

Nic mnie zdziwi odkąd moja koleżanka za stół z 6 krzesłami sprowadzony z Włoch zapłaciła ..... 70tys. złotych polskich!!!!

Powiem Wam, że gdyby one ze złota były to tyle bym nie dała!!!!

a niech kupują!!

a jak może jak my byśmy miały tyle na zbyciu, to też kupowałyśby tak drogie rzeczy?? :roll:

Kurczę, co w tym jest :roll:

W dziale wnetrza jest pewien watek o meblach Rusta. Narzekaja tam ze droższe o 100% bez wyrażnej przyczyny i obsługa arogancka.

Kasia, to ty juz zamawiasz meble do kuchni? :o

Ja lubię nabardziej kanciaste o nowoczesnej linii ale o frontach w kolorystyce drewna i to w takich ciepłych odcieniach.

No wlasnie a ja tak czytam i sobie mysle ze wy wszystkie kobitki macie juz powybierane - a przynejmniej w glowie- coi jak ma wygladac, jakie meble, jakie kafelki, jakie kolory i nawet wyceny juz porobione :o :o :o :o :o :o - o kurka chyba jezdem do tylu - bo ja na dzien dzisiajszy nie mam zielonego pojecia jak to wszystko ma w srodku wygladac i nawet nie mam pomyslu!!!!! ups

No to dzwon, poganiaj, pros a jak nie skutkuje to znowu dzwon i pytaj kiedy zaczna - ja mam taki sposob - po prostu maja mnie juz dosyc i zaczynaja dzialac dla swietego spokoju po prostu :lol: :lol: :lol: !!!!

Kaska ma zaczac padac snieg ponoc w tym roku wczesniej jak nie bedziesz ich poganiac to ci napada na ten piekny strop :evil: :evil: - przeciez musze cie jakos zmotywowac jeszcze bardziej oczywiscie!!!! JA wczoraj za drzwiami zew dzownilam nawet do wloszczowej czy nie maja jakichs nadwyzek magazynowych z drzwi jakie mi sie podobaja :roll: :roll: !!!!

Kasia Kolakao ma absolutną rację!!!! Zanudzaj ich o każdej porze dnia i nawet nocy, wydzwaniaj, z róznych telefonów, bo w końcu Twój przestaną odbierać, i zaznacz im, że dopóki więźby nie będzie Ty będzisz się w ten sposób świetnie bawić!!! No jakoś trzeba ich do cholery przegonić!!!!

....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie :p

A to już nie jest zabawne :wink:

no otóz to :evil:

robią mi się jakieś cosie pod oczami :evil:

jakby uczulenie, cycuś.. :roll:

czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic :x

....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie :p

A to już nie jest zabawne :wink:

no otóz to :evil:

robią mi się jakieś cosie pod oczami :evil:

jakby uczulenie, cycuś.. :roll:

czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic :x

A to nic innego jak wychodzi nie wykonana wiezba :wink: :wink: :roll: !!!!!

albo parszywy charakter :wink: :lol: :lol: