Reyzel 11.10.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Od polskiego producenta http://www.kuchnieocean.com.pl Z podziękowaniem Bardzo Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Reyzel proszę Cię bardzo Kasiu, jeszcze dwie http://www.studioitalia.pl/photo/m_Berloni%20-%20Class%201.jpghttp://www.studioitalia.pl/photo/m_Berloni%20-%20Club.jpg i link http://www.studioitalia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Hmmm, ciekawe, ta czerwona podobna jest to takiej z Rusta bordowej Gouarda się nazywa, ale cholernie droga Dziś dzwoniła pani z Rusta właśnie do nas z wstępną wyceną mebli, uwaga: 21 tysięcy za około 6 metrów mebli ( nie wiem czy liczyła drewno, czy płytę mdf ). Oczywiście jest to cena tylko mebli: żadnych systemów cargo i blum, żadnych przegórdek w szufaladach. Tej pani i firmie dziękujęmy. Zwłaszcza, że w mojej metropolii też znalazłam identyczne fronty meblowe i pani wyliczyła mi około 5 tysięcy za meble. Róznica, nie?? A nam z Rusta spodobała sie Nevada i takie też fronty widziałm u mnie w Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 O kurcze... cena powala na kolana Dobrze, że są tzw. rodzimi producenci, na lokalnym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 O kurcze... cena powala na kolana Dobrze, że są tzw. rodzimi producenci, na lokalnym rynku ta cena to nic!! ta bordowa z Rusta kosztowała mich kuzynów jedyne 100tysięcy Nie pomyliłam się, 100tysięcy Ale dla nich to jak 1000złotych dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nic mnie zdziwi odkąd moja koleżanka za stół z 6 krzesłami sprowadzony z Włoch zapłaciła ..... 70tys. złotych polskich!!!! Powiem Wam, że gdyby one ze złota były to tyle bym nie dała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nic mnie zdziwi odkąd moja koleżanka za stół z 6 krzesłami sprowadzony z Włoch zapłaciła ..... 70tys. złotych polskich!!!! Powiem Wam, że gdyby one ze złota były to tyle bym nie dała!!!! a niech kupują!! a jak może jak my byśmy miały tyle na zbyciu, to też kupowałyśby tak drogie rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nic mnie zdziwi odkąd moja koleżanka za stół z 6 krzesłami sprowadzony z Włoch zapłaciła ..... 70tys. złotych polskich!!!! Powiem Wam, że gdyby one ze złota były to tyle bym nie dała!!!! a niech kupują!! a jak może jak my byśmy miały tyle na zbyciu, to też kupowałyśby tak drogie rzeczy?? Kurczę, co w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W dziale wnetrza jest pewien watek o meblach Rusta. Narzekaja tam ze droższe o 100% bez wyrażnej przyczyny i obsługa arogancka. Kasia, to ty juz zamawiasz meble do kuchni? Ja lubię nabardziej kanciaste o nowoczesnej linii ale o frontach w kolorystyce drewna i to w takich ciepłych odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No wlasnie a ja tak czytam i sobie mysle ze wy wszystkie kobitki macie juz powybierane - a przynejmniej w glowie- coi jak ma wygladac, jakie meble, jakie kafelki, jakie kolory i nawet wyceny juz porobione - o kurka chyba jezdem do tylu - bo ja na dzien dzisiajszy nie mam zielonego pojecia jak to wszystko ma w srodku wygladac i nawet nie mam pomyslu!!!!! ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 dziewczyny, spokojnie byliśmy przejazdem i weszliśmy do Rusta rozejrzeć się i spytaliśmy panią ile by takie mebelki kosztowały, no i pani dziś zadzwoniła z tą informacją rozśmieszyła mnie, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No jakbym uslyszala taka cene to chyba tez bym padla ze smiechu - no moze nie przy tej pani - ale zaraz za drzwiami uheuehuheu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No jakbym uslyszala taka cene to chyba tez bym padla ze smiechu - no moze nie przy tej pani - ale zaraz za drzwiami uheuehuheu to też jej grzecznie podziękowałam i odłożyłam słuchawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No to dzwon, poganiaj, pros a jak nie skutkuje to znowu dzwon i pytaj kiedy zaczna - ja mam taki sposob - po prostu maja mnie juz dosyc i zaczynaja dzialac dla swietego spokoju po prostu !!!! Kaska ma zaczac padac snieg ponoc w tym roku wczesniej jak nie bedziesz ich poganiac to ci napada na ten piekny strop - przeciez musze cie jakos zmotywowac jeszcze bardziej oczywiscie!!!! JA wczoraj za drzwiami zew dzownilam nawet do wloszczowej czy nie maja jakichs nadwyzek magazynowych z drzwi jakie mi sie podobaja !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kasia Kolakao ma absolutną rację!!!! Zanudzaj ich o każdej porze dnia i nawet nocy, wydzwaniaj, z róznych telefonów, bo w końcu Twój przestaną odbierać, i zaznacz im, że dopóki więźby nie będzie Ty będzisz się w ten sposób świetnie bawić!!! No jakoś trzeba ich do cholery przegonić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No chyba tak zrobię, wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie A to już nie jest zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie A to już nie jest zabawne no otóz to robią mi się jakieś cosie pod oczami jakby uczulenie, cycuś.. czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie A to już nie jest zabawne no otóz to robią mi się jakieś cosie pod oczami jakby uczulenie, cycuś.. czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic A to nic innego jak wychodzi nie wykonana wiezba !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie A to już nie jest zabawne no otóz to robią mi się jakieś cosie pod oczami jakby uczulenie, cycuś.. czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic A to nic innego jak wychodzi nie wykonana wiezba !!!!! albo parszywy charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts