Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1) Zakupilismy farbęTikkurila do wszystkich pokoji

a że tak się zapytam... która farbę Tikkurilii? bo byłem w sklepie i facet mi pokazał pół półki, jakieś maty, półmaty, satyny... ludzie kiedyś była biała farba i zielona do malowania trawników.. komu to przeszkadzało, a dziś .... tylko głowa od tego boli

:D :D :D

m.

1) Zakupilismy farbęTikkurila do wszystkich pokoji

a że tak się zapytam... która farbę Tikkurilii? bo byłem w sklepie i facet mi pokazał pół półki, jakieś maty, półmaty, satyny... ludzie kiedyś była biała farba i zielona do malowania trawników.. komu to przeszkadzało, a dziś .... tylko głowa od tego boli

:D :D :D

m.

Maksiu, żebyś wiedział, zawrót głowy!!! :lol:

Chociaż pan był w autentycznym szoku, ze tak krótko wybieraliśmy te farby (heheheh, to ile siedziałm wcześniej przed kompem to się niby nie liczy??)

Wybraliśmy za poradą sprzedawcy tą satynową :roll: Mam nadzieję, że dobrze się bedzie malowało, bo moi malarze kręcili nosami, bo to jest farba lateksowa, a oni chcieli akrylową :-? Żeby tylko nie spieprzyli :roll:

Lateks ladniejszy jest :D

Ja mam wszedzie lateksem wlasnie dlatego :D

Tylko kolory prawdziwe , nie takie jak u Kaski :lol:

ps . Sensowniej zalet lateksu wyjasnic nie potrafie :roll:

I co z ty gresem do holu ?

Ty Maksiu to juz nawet lateks ze sciany zdzierales , no prosze :D

maksiu podchodzi praktycznie do sprawy - musze wziasc to pod uwage malujac - znajac zycie skoro ja to maluje to jak kiedys trzeba bedzie to zmyc to tez ja bede musial to zrobic :roll: :roll: :roll:

bynajmniej i tak bede mial lateksowe farby, a aby byc bardziej precyzyjnym to lateksowo-acrylowe, taka jest wlasnie owa satyna Kaski

m.

ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!!

zobaczycie jaka to różnica jak będziecie chcieli pozbyć się lateksu ze ściany :D :D

pozdrawiam

m.

maksiu, czy to ozancza, ze już na ament muszę miec tan lateks na ścianach??? :roll:

maksiu podchodzi praktycznie do sprawy - musze wziasc to pod uwage malujac - znajac zycie skoro ja to maluje to jak kiedys trzeba bedzie to zmyc to tez ja bede musial to zrobic :roll: :roll: :roll:

bynajmniej i tak bede mial lateksowe farby, a aby byc bardziej precyzyjnym to lateksowo-acrylowe, taka jest wlasnie owa satyna Kaski

m.

otóż to, czyli jest nadzieja, ze se poradzą te moje malarze, co??? :roll:

ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!!

zobaczycie jaka to różnica jak będziecie chcieli pozbyć się lateksu ze ściany :D :D

pozdrawiam

m.

maksiu, czy to ozancza, ze już na ament muszę miec tan lateks na ścianach??? :roll:

nie musisz mieć na ament :D

m.