kolakao 15.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no to i moze jakies zdjecia wstawisz??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 dopiero dzisiaj zobaczylam twoja podbitke ze swiatelkiem - bardzo sliczna - bardzo ladnie wyglada bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 dopiero dzisiaj zobaczylam twoja podbitke ze swiatelkiem - bardzo sliczna - bardzo ladnie wyglada bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!! Ot, refleks ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 brazunia wczoraj mi sie zdjecie kaski nie pokazywalo malpko tylko dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 brazunia wczoraj mi sie zdjecie kaski nie pokazywalo malpko tylko dlatego Też Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 1) Zakupilismy farbęTikkurila do wszystkich pokoji a że tak się zapytam... która farbę Tikkurilii? bo byłem w sklepie i facet mi pokazał pół półki, jakieś maty, półmaty, satyny... ludzie kiedyś była biała farba i zielona do malowania trawników.. komu to przeszkadzało, a dziś .... tylko głowa od tego boli :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 1) Zakupilismy farbęTikkurila do wszystkich pokoji a że tak się zapytam... która farbę Tikkurilii? bo byłem w sklepie i facet mi pokazał pół półki, jakieś maty, półmaty, satyny... ludzie kiedyś była biała farba i zielona do malowania trawników.. komu to przeszkadzało, a dziś .... tylko głowa od tego boli :D m. Maksiu, żebyś wiedział, zawrót głowy!!! Chociaż pan był w autentycznym szoku, ze tak krótko wybieraliśmy te farby (heheheh, to ile siedziałm wcześniej przed kompem to się niby nie liczy??) Wybraliśmy za poradą sprzedawcy tą satynową Mam nadzieję, że dobrze się bedzie malowało, bo moi malarze kręcili nosami, bo to jest farba lateksowa, a oni chcieli akrylową Żeby tylko nie spieprzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!! nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!! zobaczycie jaka to różnica jak będziecie chcieli pozbyć się lateksu ze ściany :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Lateks ladniejszy jest Ja mam wszedzie lateksem wlasnie dlatego Tylko kolory prawdziwe , nie takie jak u Kaski ps . Sensowniej zalet lateksu wyjasnic nie potrafie I co z ty gresem do holu ? Ty Maksiu to juz nawet lateks ze sciany zdzierales , no prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Tylko kolory prawdziwe , nie takie jak u Kaski też cię kocham I co z ty gresem do holu ?cholera, noa bardzo bym chciała!! BARDZO BARDZO!! POzazdrosciałm ci U ciebie w łazience to była kamień czy płytki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 maksiu podchodzi praktycznie do sprawy - musze wziasc to pod uwage malujac - znajac zycie skoro ja to maluje to jak kiedys trzeba bedzie to zmyc to tez ja bede musial to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 maksiu podchodzi praktycznie do sprawy - musze wziasc to pod uwage malujac - znajac zycie skoro ja to maluje to jak kiedys trzeba bedzie to zmyc to tez ja bede musial to zrobic bynajmniej i tak bede mial lateksowe farby, a aby byc bardziej precyzyjnym to lateksowo-acrylowe, taka jest wlasnie owa satyna Kaski m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!! zobaczycie jaka to różnica jak będziecie chcieli pozbyć się lateksu ze ściany :D pozdrawiam m.maksiu, czy to ozancza, ze już na ament muszę miec tan lateks na ścianach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ty Maksiu to juz nawet lateks ze sciany zdzierales , no prosze Ja na szczęście tego nie robiłem, ale widziałem kogoś kto próbował, oj te k.wiki w oczach :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 kaska czy juz po pracowitym dniu !!!????? - co robilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 maksiu podchodzi praktycznie do sprawy - musze wziasc to pod uwage malujac - znajac zycie skoro ja to maluje to jak kiedys trzeba bedzie to zmyc to tez ja bede musial to zrobic bynajmniej i tak bede mial lateksowe farby, a aby byc bardziej precyzyjnym to lateksowo-acrylowe, taka jest wlasnie owa satyna Kaski m.otóż to, czyli jest nadzieja, ze se poradzą te moje malarze, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ajakie to ma znaczenie lateks czy akryl bo ja sie nie znam!! zobaczycie jaka to różnica jak będziecie chcieli pozbyć się lateksu ze ściany :D pozdrawiam m.maksiu, czy to ozancza, ze już na ament muszę miec tan lateks na ścianach??? nie musisz mieć na ament m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts