kaśka maciej 15.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja to w klopocie jestem w sumie Moja pralka jakos do pupy pierze.Jak mam ubrania w blocie to nie wypieraja sie. Uzywalam Persila przewaznie / w plynie/. Teraz zmienilam na inny , bo myslalam , ze moze ten plyn do tego , ale to samo . Moze ja kurna prac nie umiem. Kupilam nawet ten rozowy do plam , nie pamietam jak sie nazywa i kicha. Co radzicie kumy ? Pralka nowa w zasadzie , ma niecale 2 lata nie pamietam jak sie nazywa , ale dopoki nie bawilam sie blocie czasem bylo w sumie ok Moze ktos ma male dzieci i mi poradzi jak to prac Powiem ci kobieto, że mam to samo Myślę, że to nie jest wina pralki, tylko proszków do doopy Jak nie wyleję pół butelki różowego to nie chuchu nie zejdzie, a i czasem z różowym nie schodzi. Tez piorę w Persilu albo Arielu. NIc, kicha. Jak jedziemy na działkę to biorę dzieciom ubrania na przebiórkę, takie najgorsze z najgorszych Wyglądają jak ...ehkm No ale nie idzie doprać tej gliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ups znaczy sei ze moj malz chodzi w brudnych gaciach ja nigdy nie spr czy sie dobrze dopralo !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ups znaczy sei ze moj malz chodzi w brudnych gaciach ja nigdy nie spr czy sie dobrze dopralo !!!!!!!może tobie akurat się dopiera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 to mnei uswiadomilyscie - znaczy sie zobazce nst razem czy sie dopralo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 sznurek Kolka fajny, juz kombinuje gdzie u siebie paski zrobic u mnie sie dopiera wszystko tylko jak za duzo proszku wsypie (a mam sklonnosci do przesady) to biale plamy zostaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 tylko jak za duzo proszku wsypie (a mam sklonnosci do przesady) to biale plamy zostaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a zapomnial ci napisac ze super masz avatarek!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a zapomnial ci napisac ze super masz avatarek!!!!!! Kto ja? jesli tak to dziekuje, uwielbiam kapelusze ale rzadko ubieram bo sie ludzie na ulicy gapiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no gapiom sie gapiom - ja kiedys chcaialm w takim kowbojskim ale pozniej stw ze za duze poruszenie bedzie - a w ogole to lubie takie duze letnie z falujacym brzegiem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Sprytne to urządzonko i jakie niedrogie. Patrzcie, prosta rzecz, a jaka genialna Rrmisia, Kasia - nie wierzcie w cuda!!!! Żadna pralka i żaden proszek nie dopiorą błota!!!! Trza mydłem najpierw zaprać to najgorsze, a później w jak najcielplejszej wodzie się da wyprać!!! Operację powtarzać do skutku!!! Jak bony dyny wiem co mówię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Kolakao Mojego dziennika nie ma , ja jakas taka skryta jestem. Poza tym surowy trawertyn nie cieszy sie popularnoscia , nie rozumiem dlaczego , ale nawet tu na forum odradzano . Mi tez mowili , ze to sie nie nadaje Lazienka ma sie dobrze i sie nawet tam kapiemy , przysiegam Brazuniu Niedoczekanie . W zycu drzec nie bede. Zreszta mowie o rzeczach takich jak z psem chodze to i nie ma w sumie o czym , ale tak sie zastanowilam nad praniem glebiej ps. Kapelusze nosze w sumie caly czas. Nawet nie patrze czy sie ktos gapi czy nie . Mam niezla kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja to w klopocie jestem w sumie Moja pralka jakos do pupy pierze.Jak mam ubrania w blocie to nie wypieraja sie. Uzywalam Persila przewaznie / w plynie/. Teraz zmienilam na inny , bo myslalam , ze moze ten plyn do tego , ale to samo . Moze ja kurna prac nie umiem. Kupilam nawet ten rozowy do plam , nie pamietam jak sie nazywa i kicha. Co radzicie kumy ? Pralka nowa w zasadzie , ma niecale 2 lata nie pamietam jak sie nazywa , ale dopoki nie bawilam sie blocie czasem bylo w sumie ok Moze ktos ma male dzieci i mi poradzi jak to prac Powiem ci kobieto, że mam to samo Myślę, że to nie jest wina pralki, tylko proszków do doopy Jak nie wyleję pół butelki różowego to nie chuchu nie zejdzie, a i czasem z różowym nie schodzi. Tez piorę w Persilu albo Arielu. NIc, kicha. Jak jedziemy na działkę to biorę dzieciom ubrania na przebiórkę, takie najgorsze z najgorszych Wyglądają jak ...ehkm No ale nie idzie doprać tej gliny u mnie jest dokładnie tak samo ślady po błocie w ogóle nie schodzą. Mam zamiar kupić jakiś proszek do prania z Niemiec - podobno są dużo lepsze niż nasze odpowiedniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ps. Kapelusze nosze w sumie caly czas. Nawet nie patrze czy sie ktos gapi czy nie . Mam niezla kolekcje Fajny miałaś kapelusik u Żelki Bardzo mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 rmmi sia to dodalas mi otuchy, jutro wsadze kapelusz na glowe proszki z Niemiec ja uzywam i potwierdzam sa troche lepsze i kawe tez tam kupuje do ekspresu ziarniska-o niebo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Anja - jaką kupujesz kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Rrmi, ja to się czuje jakaś upośledzona - żadnego kapelusza na Tobie nie widziałam. Kasia, maluj tikkurilą, co będzie, to będzie. Okropnie trudno tyle naraz przeczytać, a przecież ja rano byłam. Czy Wam ktoś płaci za to pisanie? Braza, Ty to do klubu staruszek, a nie z Verunią, Ty mój rocznik, blagierko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Anja - jaką kupujesz kawę? a rozna bo ekspres cisnieniowy mamy pol roku, teraz pije czarna lavazze (mniam) mialam zlotego dallmayera ale mi nie podszedl i jeszcze jedna nie moge sobie teraz przypomniec nazwy, ale sie postaram, bo byla dobra, lavazza jest super, ale ta co nazwy nie pamietam chyba lepsza maz z delegacji mi wozi (razem z proszkami i tamponami tam 72 szt to tak jak u nas za 16 szt oj ile ja sie napracowalam nad nim zanim mi to ob zaczal przywozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Maluszku Dziekuje Sie macie z ta kawa. Nie ma to jak moje podniebienie. Calkiem nie odrozniam smaku kawy lepszej od gorszej Bardziej w burbonach smaki odrozniam Anja Ty ze mnie dziecko nie bierz przykladu , ja stara jestem i mi wszystko jedno czy sie kto gapi czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Anja - mnie lavazza jakoś nie podchodzi - za bardzo kwaśna dla mnie kupuję kawy różniste (też do ekspresu ciśnieniowego) ze sklepu "Pożegnanie z Afryką" (link jakby co: http://www.pozegnanie.com/). rrmi - nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Anja - mnie lavazza jakoś nie podchodzi - za bardzo kwaśna dla mnie kupuję kawy różniste (też do ekspresu ciśnieniowego) ze sklepu "Pożegnanie z Afryką" (link jakby co: http://www.pozegnanie.com/). rrmi - nie ma za co Maluszku dzieki, zapomnialam ze w Pozegnaniu z Afryka mozna kupic ziarnista kawke jutro bede przechodzila niedaleko to wstapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts