anjamen 15.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Anja Ty ze mnie dziecko nie bierz przykladu , ja stara jestem i mi wszystko jedno czy sie kto gapi czy nie dziecko ale ja chce tak jak Ty, kapelusz jutro zaloze, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Anja - mnie lavazza jakoś nie podchodzi - za bardzo kwaśna dla mnie kupuję kawy różniste (też do ekspresu ciśnieniowego) ze sklepu "Pożegnanie z Afryką" (link jakby co: http://www.pozegnanie.com/). rrmi - nie ma za co Maluszku dzieki, zapomnialam ze w Pozegnaniu z Afryka mozna kupic ziarnista kawke jutro bede przechodzila niedaleko to wstapie nie ma za co ja w sobotę zrobiłam u nich większe zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Rrmisiu kochana, gwoi formalności to ja wcale nie drę w łapach i też niedoczekanie ... jak już zbyt zalazłe na mój gust to ... kierunek kosz Depsia, jaka bla....cośtam ... to Verunia sobie uzurpuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Calkiem nie odrozniam smaku kawy lepszej od gorszej Bardziej w burbonach smaki odrozniam No widzisz, ja to w ogóle nie kumam co to burbon I jak ja mam cię ugościć, czyściochy nie pijasz PS. Też bym chciała jakiś fajoski kapelusz, np taki jak Ania ma w avatarze, ale n amój kwadratowy łeb nic ni pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 To ja się pochwalę ... Dawno, bo dawno, ale miałam taki .... i nawet go lubiłam ... kapelusz znaczy się http://images26.fotosik.pl/249/fe396b5e82076bb1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał czysta z ogorami to moj ulubiony drink, a co Ci z tym kwadratowym lbem do glowy przyszko????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 To ja się pochwalę ... Dawno, bo dawno, ale miałam taki .... i nawet go lubiłam ... kapelusz znaczy się http://images26.fotosik.pl/249/fe396b5e82076bb1.jpg a ten marynarz z boku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Cze, co słychać? Brazunia, suuuuper strach podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał czysta z ogorami to moj ulubiony drink, a co Ci z tym kwadratowym lbem do glowy przyszko????? Ania, no tak jest zakładam najfajniejszy kapelusz i wyglądam jak idź stąd albo skocz po wino, od razu robi mi się kwadratowy łeb A czyściocha jest the best, oczywiście jakaś dobra, a nie taka typu : Zbożowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał gratulacje dla kumpeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Cze, co słychać? Brazunia, suuuuper strach podejść Wróciłes ze szlajania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał gratulacje dla kumpeli w czwartek mam następną imprę dyplomową w nałóg popadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 To ja się pochwalę ... Dawno, bo dawno, ale miałam taki .... i nawet go lubiłam ... kapelusz znaczy się http://images26.fotosik.pl/249/fe396b5e82076bb1.jpg a ten marynarz z boku???? zabójczy kapelusz dlaczego masz takie zdjęcie z tyłu?????? a ten marynarz Ania, to małż jak mniemam Brazowy małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał gratulacje dla kumpeli w czwartek mam następną imprę dyplomową w nałóg popadnę a tam od razu w nałóg - praktyka czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Królik, jassssooo ... to nawet z tyłu tak strasznie wyglądam Ano, Szanowny .... no się przypałętał, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A w ogóle to witam, wróciłam z oblewania dyplomu mojej kumpeli Jak widać, na nauke nigdy nie jest za późno Czyścioche piłam jakby kto pytał gratulacje dla kumpeli w czwartek mam następną imprę dyplomową w nałóg popadnę a tam od razu w nałóg - praktyka czyni mistrza no wiesz: dzis impra, jutro też się coś kroi, w czwartek wiadomo, w piątek na grila do nas ludzie przychodzą, w sobote idziemy obejrzec nowe dziecko kolegi małża, w niedzielę urodziny ma moja szwagierka A wątroba tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A wątroba tylko jedna Pożycz od kogoś drugą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A wątroba tylko jedna Pożycz od kogoś drugą ... no tak, w końcu od przeszczepów mam w domu fachurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A wątroba tylko jedna Pożycz od kogoś drugą ... mojej nie polecam Braza maż marynarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts