anjamen 16.07.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jak mogles, my tu od wczoraj walczylysmy Kasiu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jak mogles, my tu od wczoraj walczylysmy Kasiu gratulacje a ja to myślisz ze od 2 minut ??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No normalnieeeee ... ja nie wiem.... wykrwawiałam się dla tej stronki Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No normalnieeeee ... ja nie wiem.... wykrwawiałam się dla tej stronki Cześć i czołem odstąpić Ci pierwszeństwo? w końcu krwawica to nie przelewki... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 o nie to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siedzi cicho w krzaczorach idybie na 100!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 o nie to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siedzi cicho w krzaczorach idybie na 100!!!!!!!!!! stara szkoła RW... w czasach jak tych stronek na RW było mniej jak 500 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ide sobie ta kawe zrobic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no to teraz nam ta madrosc musisz przekazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no to teraz nam ta madrosc musisz przekazac żadna mądrość.. czysta matematyka... każda strona to 60 postów... a wiec 99 stron * 60 postów = 5940 i to jest nr pierwszego posta na stronie nr 100 ot cała filozofia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 niech się chociaż w jednym zasłużę... no stronę nr 100 zacząć czas :D MAKSIU!!! BRAWO!!!!!!! Normalnie walka jak na RW za starych dobrych czasów (tu ubolewam nad tym ) Jeszcze raz gratuluję zwycięscy Maksiu, jaka nagroda cię usatysfakcjonuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 niech się chociaż w jednym zasłużę... no stronę nr 100 zacząć czas :D MAKSIU!!! BRAWO!!!!!!! Normalnie walka jak na RW za starych dobrych czasów (tu ubolewam nad tym ) Jeszcze raz gratuluję zwycięscy Maksiu, jaka nagroda cię usatysfakcjonuje???? Dziękuje.. bałem się że będziesz na mnie krzyczeć... a co do nagrody... hmm odpowiadam... każda, pod warunkiem przekazania osobistego w świecie rzeczywistym m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 [Dziękuje.. bałem się że będziesz na mnie krzyczeć... a co do nagrody... hmm odpowiadam... każda, pod warunkiem przekazania osobistego w świecie rzeczywistym m. Ja??? Krzyczeć??? Ja jestem nadwyraz spokojny człowiek W taki razie łokej, to teraz to mus jest osobistego kontaktu w rzeczywistości nie możesz tak pozostać bez nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Maksiu, pierwszeństwa nie odstępuj, a gratulacje moje przyjmij Jak na RW za starych, dobrych czasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no to sie wpisze!!!!!!!! coby slad zostal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no tak zaliczyli 100 i sie wypieli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no to wam opowiem kawal z moja corcia w roli glownej: byly same u babci przez tydzien, wiec mama miopowiadala ze ktoregos wieczoru mala madzia 3,5 roku mowi babciu zrob mi herbatki - no to babcia zrobila w kubeczku i dala - babciu ja nie pije w kubeczku ja chce w szklaneczce - babcia przelala - babciu ale ja nie pije w ciemnych szklaneczkach tylko w przezroczystej jasnej wiec babcia lekko wyprowadzona z rownowagi - aczkolwiek ma cierpliwosc do moich dzieckow!! w koncu spasilo i babcia wziela sie za pichcenie czegos przy kuchni ale po chwili slyszy jak moja madzia do siebie pod nosem mowi : ALE JA ZESTRESOWALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak to te nasze dziecka maja!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no tak zaliczyli 100 i sie wypieli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ot, mądrze mówisz a ja dziś miałam wkurwa mega pojechałam po farby, przede mną kolejak jakieś 3 osoby. Czekam więc, państwo wybiera farby z próbnika i proponuje panu sprzedawcy, żeby obsługiwał następnych, ale jakoś sprzedawca nie wyraził ochoty i "doradzał" im w wyborze koloru jakieś 30 minut Widziałam, że nawet tych ludzi wkurzył, bo oni wiedzieli co chcą, a ten im mieszał, Starsi ludzie to byli, to nie umieli mu powiedzieć : wal się gościu Po prawie 45 minutach wyszłam stamtąd. Pojechałam po parapety, które miały być na wczoraj na 17. Zajeżdżam, pan odbiera mój kwitek i znika. Ide bo ichniego biura i pytam o co kaman. Okazuje się, że dopiero zaczęli je ciąć Noż ku!@#$ Ech, opad rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a na kiedy je potrzebujesz?? te parapety i co nie masz tej farby? nie kupilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no to wam opowiem kawal z moja corcia w roli glownej: byly same u babci przez tydzien, wiec mama miopowiadala ze ktoregos wieczoru mala madzia 3,5 roku mowi babciu zrob mi herbatki - no to babcia zrobila w kubeczku i dala - babciu ja nie pije w kubeczku ja chce w szklaneczce - babcia przelala - babciu ale ja nie pije w ciemnych szklaneczkach tylko w przezroczystej jasnej wiec babcia lekko wyprowadzona z rownowagi - aczkolwiek ma cierpliwosc do moich dzieckow!! w koncu spasilo i babcia wziela sie za pichcenie czegos przy kuchni ale po chwili slyszy jak moja madzia do siebie pod nosem mowi : ALE JA ZESTRESOWALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak to te nasze dziecka maja!!!!!!!!!!!!!!! Patrz ją!!! MOja ma tak samo ze swoją babcią. Wszyscy jedzą placki ziemniaczane, ona je co innego, bo akurat dziś nie miała ochoty na placki W domu takie numery nie przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no u mnie tez !!!!! ale z ta szklanka to jej przechodzi - uparla sie jakis czas temu ze w przezroczystych szklanakach pije - no chyba ze sie zapomni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehuheuheuhuehueueu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts