Agduś 30.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Już dodaję do obserwowanych dzienników.Z przyjemnością poczytam o perypetiach budowlanych kolejnej "kierowniczki". Tak, tak to zaczęli się do mnie zwracać budowlańcy po dłuższym czasie. Nawet chyba dopiero po tym, kiedy kazałam wycinać ścianę szczytową i ją ocieplać od góry. A może po kolejnej wiechowej flaszce, którą im przekazałam (dojeżdżali samochodami, a ja kierowców częstować nie miałam zamiaru, więc flaszki wręczałam po prostu)? Nie pamiętam, kiedy awansowałam.Ale wcześniej nie narzekali, przynajmniej w naszej obecności, na konieczność znoszenia obecności inwestorki na budowie. A znosić musieli, bo układ był prosty - inwestor zarabias, inwestorka na wychowawczym pilnuje, zaopatruje, decyduje itp.Za to na złagodzenie obyczajów miałam wpływ na pewno (tylko czy to ja sama, czy nieodłączna towarzyszka - lat dwa podówczas?). Otóż w mojej obecności, po każdej "nierządnicy" padało słowo "przepraszam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 No, gratuluję inwestorce wody! Cieszę się, że "czynności" wartko posuwają się do przodu i czekam na pierwsze fotki z placu budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Ty tak kaska nie przyj do przodu, bo kiedy ja cie dogonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Ty tak kaska nie przyj do przodu, bo kiedy ja cie dogonie? verunia, ja to się obawiam, że ty mnie przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ogrodzonko uuuuuaaaa super jak coś się dzieje co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Sposó świetny pod warunkiem, ze panowei będą się spóźniali, że będziesz znała ich domowe telefony, że będą żonaci i ze będą się bali swoich żon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Sposó świetny pod warunkiem, ze panowei będą się spóźniali, że będziesz znała ich domowe telefony, że będą żonaci i ze będą się bali swoich żon. Agduś, zupełnie co innego miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Agduś, zupełnie co innego miałam na myśli Domyślam się, że to musi być inny sposób Oby działał na wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.06.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Co się działo jak mnie nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Co się działo jak mnie nie było ? a nic szczególnego, tańce, hulanki swawole, wybieranie Miss Mokrego podkoszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Hejka Przyszłam sobie do Twoich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Hejka Przyszłam sobie do Twoich komentarzy no witam, witam w moich skromnych progach ups, tylko ja jeszcze progów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Hejka Przyszłam sobie do Twoich komentarzy no witam, witam w moich skromnych progach ups, tylko ja jeszcze progów nie mam Mniejsza z tym, kiedyś będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale nuda, nic sie nie dzieje u ciebie To moze jakaś sesja zdjęciowa z iwestorką dla podtrzymania wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.06.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ale nuda, nic sie nie dzieje u ciebie To moze jakaś sesja zdjęciowa z iwestorką dla podtrzymania wątku Będzie się coś działo, będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 I gdzie te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 I gdzie te zdjęcia? no jadę zrobić, ale cudów się nie spodziewaj NIC SIĘ JESZCZE NIE DZIEJE!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kaska nie chlastaj się, trzeba sie napić na RW i pomysleć. Coś na pewno się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.07.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nie chlastaj się, musisz mieć siłę, żeby od czasu do czasu pochlastać innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 I gdzie te zdjęcia? no jadę zrobić, ale cudów się nie spodziewaj NIC SIĘ JESZCZE NIE DZIEJE!!!!!!!!!!!! Verunia natrzaskała u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts