kolakao 16.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie A to już nie jest zabawne no otóz to robią mi się jakieś cosie pod oczami jakby uczulenie, cycuś.. czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic A to nic innego jak wychodzi nie wykonana wiezba !!!!! albo parszywy charakter nie to jest niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ...albo parszywy charakter ... No teraz to już trochę przesadziłaś kochana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dziewczęta, jesteście kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dziewczęta, jesteście kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dziewczęta, jesteście kochane Dziekuje , wiedzialam o tym I co z ta wiezba ? Wydzwaniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dziewczęta, jesteście kochane Dziekuje , wiedzialam o tym I co z ta wiezba ? Wydzwaniasz? Nieustannie Pani ma mnie dość, ale było się tak spóźniać??? Do końca przyszłego tygodnia więźba ma być na dachu, inaczej lecimy z cenyTak sie umówiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Widzę Kasia, że twarda jesteś I bardzo dobrze, moze choć kilka osób ( czy firm ) w tej branży nabierze rozumu i zacznie do spraw handlowych podchodzić profecjonalnie Ale tak czy inaczej chyba lepiej, żeby więźba znalazła się szybciej na dachu A to Ci sami ludzie - dekrze załatwiali więźbę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Widzę Kasia, że twarda jesteś I bardzo dobrze, moze choć kilka osób ( czy firm ) w tej branży nabierze rozumu i zacznie do spraw handlowych podchodzić profecjonalnie Ale tak czy inaczej chyba lepiej, żeby więźba znalazła się szybciej na dachu A to Ci sami ludzie - dekrze załatwiali więźbę ??? Dokładnie tak: dekarze zamawiają nam więźbę, bo tak jest zdecydowanie taniej. Ale dziś chyba nie zrobiłabym tego w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No tak Kasia... człowiek zazwyczaj uczy się na błędach . Niestety swoich A te błędy wynikają z reguły z tego, że zawierzamy ludziom ... wierzymy w to, że mają dobre intencje, będzie lepiej - taniej- szybciej I niestety raczej nigdy nic z tego nie wychodzi Wiem, bo sama się juz o tym na własnej skórze przekonałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kasiu, twarda, jestes, niezle rozmawialas z ta babka. Trzymam kciuki.Ja tez czekam na pustaki znowu- maja byc w poniedzialek, bo gosc czeka na keramzyt. Kurcze kazdy ma na co zwalic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Jasne dziewczyny twardym trza być a nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kaśka jak nie przywiozą Ci tej więźby (tfuuuu) to sama Ci ją wystrugam Toż ja przy puszczy bedę mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Do końca przyszłego tygodnia więźba ma być na dachu, inaczej lecimy z ceny Tak sie umówiliśmy No!!!! I to jest odpowiednie podejście!!!! Tak trzymać, Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ....wkurza mnie to i źle robi na cerę i samopoczucie A to już nie jest zabawne no otóz to robią mi się jakieś cosie pod oczami jakby uczulenie, cycuś.. czeski film, nikt nic nie wie, byłam u dermatologa i okulisty i dalej nic A jakiegos nowego kosmetyku nie zaczęłaś używać ? Kremu , podkładu albo tuszu do rzęs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cześć Maxi, sęk w tym, że nic nowego nie używam Zrobiło mi się to w lutym po maseczce z Dermiki (co to niby cuda działa i miałam piękna jak Miss Polonia ) Potem nic nowego nie używałam, ale to szajstwo że się tak wyrażę powraca notorycznie Nie dość, ze ohydnie to wygląda, to jeszcze potrafi boleć Byłam u okulisty i dermatologa, ale pech chciał, ze właśnie mi to zniknęło No i ciągle to mi się to odnawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 18.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witajcie!! Ślicznie już wygląda Wasz domek. Taki bardzo w moim stylu. A tak na marginesie z której pracowni? Jak się nazywa? A okna z Oknoplastu godne polecenia. Większość moich znajomych zdecydowało się na okna z Krakowa. Poza oczywistymi walorami estetycznymi są naprawdę solidne nawet po paru latach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witajcie!! Ślicznie już wygląda Wasz domek. Taki bardzo w moim stylu. A tak na marginesie z której pracowni? Jak się nazywa? A okna z Oknoplastu godne polecenia. Większość moich znajomych zdecydowało się na okna z Krakowa. Poza oczywistymi walorami estetycznymi są naprawdę solidne nawet po paru latach użytkowania. Miło nam widzieć nowych gości w naszych progach Projekt jest inspiracją projektów z pracowni Archon z Myślenic Mirabelki o ile dobrze pamiętam, są pierwowzorem naszego domu. Co do okien to się zgadzam, pomijając ten drobny fakt, że są 10tys tańsze Zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ło matko!!1 10 tyś różnicy w cenie to bardzo dużo, aż się wierzyć nie chce.. Dobrze wiedzieć,ze Okno plast to sprawdzona firma . Wiem gdzie okna zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kasiu a to nie chodzi o chudziak ? bo chyba miałaś piasek w środku ..jeśli pamiętam Mimo wszystko bardzo gratuluję podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kasiu a to nie chodzi o chudziak ? bo chyba miałaś piasek w środku ..jeśli pamiętam Mimo wszystko bardzo gratuluję podłogi chudziak, Miko, chudziak ale tak się przejęłam, że widzisz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts