Reyzel 17.07.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Hejka Płot ładny, drewniany naturalny ( nie betonowy ! ) to o co sąsiadce chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 o to to zdjeciehttp://images24.fotosik.pl/250/21c5e223427d0914.jpg napewno bede miala taki kolor domu!!!!Kasiu czy on jest w realu tez taki piekny? Plot super pomysl zeby sie od syfu sasiadki odgrodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Trzeba bylo powiedziec , ze opalasz sie nago i taki plot niezbedny. Zalatwilabys kilka spraw za jednym zamachem Takich sasiedzkich ma sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Nie wiem, co najpierw pochwalić : parapety czy płot - jedno i drugie w moim guście, czyli naj...( ). A sąsiadka pewnie z tych "dyżurujących" zza płotu, czy okna więc jej robotę tym płotem utrudniasz... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kasiu , cos czuje że ta sasiadka lubi wszytsko widzieć i wiedzieć Podoba mi się pomysł z tym opalaniem nago a tak swoja drogą to ja nie rozumiem takich ludzi. Sama nie wpadnie na to, że chcecie odgrodzić się od ciekawskich spojrzeń i sama tez nie lubisz gapic się na czyjeś podwórko , szczególnie gdy jest tam syf ..? No to powiedz jej to wprost jak się prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 no pietknie jest!!!!!!!!! slicznie - bardzo ladnie - a o co jej chodzi z tym plotem - powiedz jej ze nie chcesz zeby sie na twoj balagan patrzyla - trezba znalezc cos zlego u siebie pewnie przytaknie ze moze i rzeczywsicie masz racje !!!!!!!!!!! z wlosem ja wziasc!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 a niezli sa ci koparkowi i inni!!!!!!!!!! "trzeba miec fantazje dziadku....................." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.07.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kaśka, szczena mi opadła. Piękny ten Wasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kasia, goń!!!! Ja to bym chciała tę łązienke w Harionie zobaczyć... Brazunia zapomniałaś dodać w tym boskim Harionie doberek ....w tym boskim Harionie ...!!!! Czniaj sąsiadkę! Pogada i przestanie, srające kury faktycznie nie są najbardziej inspirującym widokiem... A dom to wygląda z zewnątrz tak, jak ja lubie!!!! Klasyczna elegancja grafitów i ... co to za potrawa na elewacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kaśka a jak mieszkanie? Jest jakiś kupiec czy jeszcze ogladajacy? Siostra sprzedaje już od wiosny. Co prawda nie schodzi z ceny. Ja tez bujałam sie kilka miesiecy. Zeszlam w ceny bo mi bardzo zalezało sprzedać. Ale i tak jestem zadowolona Hmm, no nic!! Dziś poszłam dać ogłoszenie do Gazety Wybiórczej i pani mnie wkurzyła. Nie dość, że trwało to jakieś 40minut, to okazało się, że za 6 razy pojawienia się ogłoszenia miałabym zapłacić uwaga: 160zł Wyszłam. W przyszłym tygodniu pójde do zaprzyjaźnionego biura nieruchomości. Sprzedanie mieszkania bardzo ułatwiłoby nam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Hejka Płot ładny, drewniany naturalny ( nie betonowy ! ) to o co sąsiadce chodzi ?? Myślę, że ona jest w szoku po prostu, że ktoś chce miec odrobinę prywatności. To są starsi ludzie, około 80tki, w sumie niewadzą. Tylko te kury i gółębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 napewno bede miala taki kolor domu!!!! Kasiu czy on jest w realu tez taki piekny? W realu jest jeszcze piękniejszy Syf jak syf, też mam teraz syf, tylko te kury i gołębie i wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Trzeba bylo powiedziec , ze opalasz sie nago i taki plot niezbedny A ty to już musisz wszystkie moje tajemnice zdradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Nie wiem, co najpierw pochwalić : parapety czy płot - jedno i drugie w moim guście, czyli naj...( ). A sąsiadka pewnie z tych "dyżurujących" zza płotu, czy okna więc jej robotę tym płotem utrudniasz... akaŁożeszty, miło mi jak ktoś mnie chwali Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kaśka, szczena mi opadła. Piękny ten Wasz dom Marjucha, nie bój nic, też bedziesz miał piekny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 A teraz juz tak mniej prywatnie mówię dobry wieczór i gratuluje parapetów. Tylko łone jakieś takie przesuszone mi się wydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 A teraz juz tak mniej prywatnie mówię dobry wieczór i gratuluje parapetów. Tylko łone jakieś takie przesuszone mi się wydają oj tak a tak na prawdę to leża i czekają na montaż ten jeden tak tylko przymierzyłam do pochwalenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No i warto było - parapety i cała reszta bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bery, bery good jak mawia mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bery, bery good jak mawia mój mąż że niby podoba się, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts