mikopiko 17.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bery, bery good jak mawia mój mąż że niby podoba się, tak??? no wiesz ty ponoć angielski znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bery, bery good jak mawia mój mąż że niby podoba się, tak??? no wiesz ty ponoć angielski znasz? ale aktualnie na urlopie jestem a to w chyba w jakimś narzeczu sułachidi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bery, bery good jak mawia mój mąż że niby podoba się, tak??? no wiesz ty ponoć angielski znasz? ale aktualnie na urlopie jestem a to w chyba w jakimś narzeczu sułachidi jest zapytam się jak wróci, aktualnie układa glazurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kaśka to z tym mieszkaniem to mnie wystraszyłaś A na gratce próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kaśka to z tym mieszkaniem to mnie wystraszyłaś A na gratce próbowałaś? u nas jak zamawiasz w Dzienniku Zachodnim, było tez i na Gratce. Odwiedzających było sporo. Na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Koleżanki mieszkanie na gratce juz 4 raz zamieszczam Zwiedzających to i owszem .... Ale ja nikogo nie dołuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kaśka to z tym mieszkaniem to mnie wystraszyłaś A na gratce próbowałaś? u nas jak zamawiasz w Dzienniku Zachodnim, było tez i na Gratce. Odwiedzających było sporo. Na tym koniec Ja pierniczę jakie u was tanie mieszkania .. a może cholera wszędzie spadły ...zaraz zobaczę u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U nas dalej tak samo ale czy to to ktoś kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Koleżanki mieszkanie na gratce juz 4 raz zamieszczam Zwiedzających to i owszem .... Ale ja nikogo nie dołuję!!!! W momencie tych szybkich wzrostów cenowych znajomi sprzedali mieszkanie w ciągu tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U nas dalej tak samo ale czy to to ktoś kupuje U nas biedne ludzie są to i mieszkania tańsze. W Katowicach czy Sosnowcu już tak fajnie nei jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U nas dalej tak samo ale czy to to ktoś kupuje U nas biedne ludzie są to i mieszkania tańsze. W Katowicach czy Sosnowcu już tak fajnie nei jest ..zobacz P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U nas dalej tak samo ale czy to to ktoś kupuje U nas biedne ludzie są to i mieszkania tańsze. W Katowicach czy Sosnowcu już tak fajnie nei jest ..zobacz P ech, mnie chodziło o to, że tak fajnych cen dla kupujących w tych miastach to już nie ma Jakoś mam nadzieję, że po wakacjach je sprzedamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U nas dalej tak samo ale czy to to ktoś kupuje U nas biedne ludzie są to i mieszkania tańsze. W Katowicach czy Sosnowcu już tak fajnie nei jest ..zobacz P ech, mnie chodziło o to, że tak fajnych cen dla kupujących w tych miastach to już nie ma Jakoś mam nadzieję, że po wakacjach je sprzedamy oby tego i sobie i Tobie życzę a jak nie to będziemy płacić za czynsz i z czystym sumieniem wyrzucać śmieci do blokowego śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 oby tego i sobie i Tobie życzę a jak nie to będziemy płacić za czynsz i z czystym sumieniem wyrzucać śmieci do blokowego śmietnika o widzisz!! nie pomyślałam o tym tylko, że ja to bym miała kawałek do tego śmietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.07.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 hejka Hejka, ale ja chyba idę spać Padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 hejka Hejka, ale ja chyba idę spać Padam a czemu Pani nie myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Za to ja myślę. Że czas wstawać. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ot, wymyśliła Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 wstałam ale spać mi się chce straszliwie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts