wasiek 18.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzieki i... odezwe się, bo z przyjemnością Cie odwiedzę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 hejka Hejka, ale ja chyba idę spać Padam a czemu Pani nie myśli? blondynki tak majom te inteligentne zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ciekawe, czy mi się to czekanie opłaci MOja kumpela powtarza, cierpliwość palcem dół wykopie Czekaj na mnie, doczekasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ciemny kolor sypialni bardzo ładny, janego różu nie lubię ale rozumiem potrzebę rozjasnienia pomieszczenia. A dlaczego tak nierówno wyszło w rogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 sie czepia ta verunia, wszyscy musza miec rowno??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 sie czepia ta verunia, wszyscy musza miec rowno??????????? nie muszą, pytam się tylko czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ciemny kolor sypialni bardzo ładny, janego różu nie lubię ale rozumiem potrzebę rozjasnienia pomieszczenia. A dlaczego tak nierówno wyszło w rogach? a tam czepiasz się z tym jasnym różem, to jest jakiś przekręt to nie miał być róż!! no ale co teraz robić?? nie dość, ze miało starczyć, ta ilość znaczy na pomalowanie dwa razy, to jeszcze brakło jej na raz a tania to ona nie jest Jutro mus jechać dokupic jeszcze całą resztę, tylko nie wiem, czy raz tyle, czy ciut mniej W sumie nie wygląda to tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ciemny kolor sypialni bardzo ładny, janego różu nie lubię ale rozumiem potrzebę rozjasnienia pomieszczenia. A dlaczego tak nierówno wyszło w rogach? a tam czepiasz się z tym jasnym różem, to jest jakiś przekręt to nie miał być róż!! no ale co teraz robić?? nie dość, ze miało starczyć, ta ilość znaczy na pomalowanie dwa razy, to jeszcze brakło jej na raz a tania to ona nie jest Jutro mus jechać dokupic jeszcze całą resztę, tylko nie wiem, czy raz tyle, czy ciut mniej W sumie nie wygląda to tragicznie a jakiś grunt dałas pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 sie czepia ta verunia, wszyscy musza miec rowno??????????? nie muszą, pytam się tylko czemu? bo zbrakło farby a miało starczyć na dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Gratuluję rocznicy przeżyłaś - a to duży sukces :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Mowilam , ze Benjamin najtaniej wychodzi ostatecznie No ale na k-g na takie tynki jak Ty masz to w sumie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a jakiś grunt dałas pod spodem?zabij mnie, nie wiem dawali na bank, ale jak się nazywa nie pomnę teraz Myślisz, że to od tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a jakiś grunt dałas pod spodem?zabij mnie, nie wiem dawali na bank, ale jak się nazywa nie pomnę teraz Myślisz, że to od tego?? tak sobie myślę że może gładź wessała za bardzo farbę i dlatego nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Moze gruntu pozalowali to teraz na farbe wydasz kase Takie tynki to potrafia wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Moze gruntu pozalowali to teraz na farbe wydasz kase Takie tynki to potrafia wypic Na pocieszycielkę się nie nadajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Moze gruntu pozalowali to teraz na farbe wydasz kase Takie tynki to potrafia wypic mowicie??? a ja mialam chytry plan, mialam zamiar powiedziec mezowi ze juz zagruntowalam (a grunt wylac bez sladu w row) ale jak mam wydac tyle na farbe to moze wezme sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Moze gruntu pozalowali to teraz na farbe wydasz kase Takie tynki to potrafia wypic Na pocieszycielkę się nie nadajesz ech nic to laski, trza jechac jutro po farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.07.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 przyszlam sie przywitac, milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 przyszlam sie przywitac, milego dnia wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Też jestem i mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts