Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witanko :D

Kasia - u mnie to na róż nie wygląda - bardziej na jakiś liliowy i mnie się podoba :D

Jak zgrasz odpowiednie dodatki to będzie fajnie :D

Fajne masz dzieciątka i małża też :D

U nas jest bardziej liliowy, słaby wrzosowy, u córy róż na bank :wink: Się cieszę, ze się podoba :D

A małża mam cudownego 8) Dzieci również 8)

Kaaaaaaska jakie kolory masz u siebie w sypialni ten fiolet i to drugie jasniejsze plisssssssssssssssssss?????????? Slicznie u ciebie - no i piekna rodzinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam

mhk, to sa farby z mieszalnika Tikurrili, podaję ci numery:

ciemny- S424

jasny- G143

Z wzornika Interior i Symphony :D

Wieczorna hejka :D

ciekawe, ze zwykle dzieczynki wybieraja kolor różowy a chłopcy niebieski na sciany :roll:
no z tym różem u dziewczynek to jakby jasna sprawa, bo wszystkie lalki, spinki i dupinki sa zazwyczaj różowe. Ale dla chłopców już niekoniecznie z tym błękitem :roll: Ale tak postanowiliśmy z małżem, że pozwolimy im ( w granicach rozsądku) wybrać kolory do swoich pokoi. Takie jak chcieli, takie mają

moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki :roll:

Moja też pokręcona bo jjak była w wieku córki Kaski to wybrała błękitny :roll:

Ściany i owszem, czemu nie ... szczególnie ten ciemny fiolet ... albo malina ... albo jaki on tam jest ... nieważne, ale ładny.

Błękit dla mnie za mdły ... chyba że jest jeszcze coś, o czym nie wiem, czyli np. inna ciemniejsza ściana :D

Jak się maluje tą Tikurilla??

moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki :roll:

Moja też pokręcona bo jjak była w wieku córki Kaski to wybrała błękitny :roll:

moja jest absolutnie zakręcona na punkcie różu :roll:

najchętniej jadła by też różowe żarcie chyba :lol: