monikach 19.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przywitam się i ja... zwłaszcza, że daaawno do Kasi nie zaglądałam dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Cześć, Trwonie! Fajnie pomalowane, mnie sie podoba. Będzie dobrze, ja Ci to mówię, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Róż nie róż fajnie wygląda d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 witanko Kasia - u mnie to na róż nie wygląda - bardziej na jakiś liliowy i mnie się podoba Jak zgrasz odpowiednie dodatki to będzie fajnie Fajne masz dzieciątka i małża też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kaaaaaaska jakie kolory masz u siebie w sypialni ten fiolet i to drugie jasniejsze plisssssssssssssssssss?????????? Slicznie u ciebie - no i piekna rodzinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 witanko Kasia - u mnie to na róż nie wygląda - bardziej na jakiś liliowy i mnie się podoba Jak zgrasz odpowiednie dodatki to będzie fajnie Fajne masz dzieciątka i małża też U nas jest bardziej liliowy, słaby wrzosowy, u córy róż na bank Się cieszę, ze się podoba A małża mam cudownego Dzieci również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kaaaaaaska jakie kolory masz u siebie w sypialni ten fiolet i to drugie jasniejsze plisssssssssssssssssss?????????? Slicznie u ciebie - no i piekna rodzinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam mhk, to sa farby z mieszalnika Tikurrili, podaję ci numery: ciemny- S424 jasny- G143 Z wzornika Interior i Symphony Wieczorna hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Córa może taty ale skóra z ciebie zdjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jaki fiolet , to ciemna malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Córa może taty ale skóra z ciebie zdjęta tyz prowda za to synuś cały tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jaki fiolet , to ciemna malina z racji, że u nas takie gastronomiczne kolory dominują: to zgadzam się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ciekawe, ze zwykle dzieczynki wybieraja kolor różowy a chłopcy niebieski na sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyszłam Fajne masz dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ciekawe, ze zwykle dzieczynki wybieraja kolor różowy a chłopcy niebieski na sciany no z tym różem u dziewczynek to jakby jasna sprawa, bo wszystkie lalki, spinki i dupinki sa zazwyczaj różowe. Ale dla chłopców już niekoniecznie z tym błękitem Ale tak postanowiliśmy z małżem, że pozwolimy im ( w granicach rozsądku) wybrać kolory do swoich pokoi. Takie jak chcieli, takie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyszłam Fajne masz dzieciaki po takiej mamusi, to jakie mają być ściany ci się nei podobają, że nic nie mówisz??? ps. mogą się nie podobać i nawet możesz to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki Moja też pokręcona bo jjak była w wieku córki Kaski to wybrała błękitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ściany i owszem, czemu nie ... szczególnie ten ciemny fiolet ... albo malina ... albo jaki on tam jest ... nieważne, ale ładny. Błękit dla mnie za mdły ... chyba że jest jeszcze coś, o czym nie wiem, czyli np. inna ciemniejsza ściana Jak się maluje tą Tikurilla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki Moja też pokręcona bo jjak była w wieku córki Kaski to wybrała błękitny moja jest absolutnie zakręcona na punkcie różu najchętniej jadła by też różowe żarcie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 po takiej mamusi, to jakie mają być To celowo przemilczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts