Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ściany i owszem, czemu nie ... szczególnie ten ciemny fiolet ... albo malina ... albo jaki on tam jest ... nieważne, ale ładny.

Błękit dla mnie za mdły ... chyba że jest jeszcze coś, o czym nie wiem, czyli np. inna ciemniejsza ściana :D

Jak się maluje tą Tikurilla??

Aaaaa tu cię mam, nie podoba ci sie :evil: :lol:

U dzieci, ściany z drzwiami są białe, widac to na zdjęciu z pokoju syna. Tam będa intesywne kolory, tzn, zgapiłam z malmuc :oops: wzór z paskami i takie będa pomalowane. Dodatkowo gdzieś jeszcze u córy walniemy elfy z szablonów, a u syna to nie wiem jeszcze, ale tez jakiś wzór :roll:

Nie my malujemy, mogę się tylko wypowiedziec za ekipę, która maluje pierwszy raz tą farbą i są zachwyceni. Nawet ten róz w sypialni im się spodobał :wink: :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaa, skoro jeszcze będą elfy i inne takie,to zwracam honor :D

Przeca nie mówiłam, że się NIE podobaja, wręcz powiedziałam, że to ciemne cośtam nawet ładne. Się więc nie czepiaj :wink: :D

Nooo daj spokój, przecież jakby sie wszystkim to samo podobało, to straszna nuda by była :wink:

Z tym, że u nas w sypialni elfów to raczej nie będzie :roll: Chyba, ze ja się kiedyś ja jakąś rusłake przebiorę 8) :lol:

Z tym, że u nas w sypialni elfów to raczej nie będzie :roll: Chyba, ze ja się kiedyś ja jakąś rusłake przebiorę 8) :lol:

Nie zarzekaj się, bo nie zbadane są ścieżki naszego życia ... a to pogrubione ... rany, to będzie zaje...y widok :D :wink: :)

Nie zarzekaj się, bo nie zbadane są ścieżki naszego życia ... a to pogrubione ... rany, to będzie zaje...y widok :D :wink: :)

dobrze mówisz, pogrubiona rusałka, zaje....y widok :lol: :lol: :lol:

dobrze mówisz, pogrubiona rusałka, zaje....y widok :lol: :lol: :lol:

Jakoś dziwnie pokrętnie sobie dzisiaj tłumaczysz... :wink: :D :D

moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki :roll:

Moja też pokręcona bo jjak była w wieku córki Kaski to wybrała błękitny :roll:

moja jest absolutnie zakręcona na punkcie różu :roll:

najchętniej jadła by też różowe żarcie chyba :lol:

moja na różowy nie może patrzeć

Ja to chyba ide spac dziewczyny :roll:

Jutro, a w zasadzie to juz dziś chyba ide na następną impreze :roll:

Urodzinową tym razem.

co u was się obchodzi?? Urodziny czy imieniny, pytam, bo przyznam, że zaczynają mnie męczyć te imprezy :-? I chodzenie i organizowanie ich :-?

Nie żebym tego, ale jak sie ma dużą rodzinę to zaczyna być to kłopotliwe, żeby wszystkich zebrać w jednym terminie :roll: A jednych urodziń nie uśmiecha mi się organizować 6 razy :-?