kaśka maciej 19.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ściany i owszem, czemu nie ... szczególnie ten ciemny fiolet ... albo malina ... albo jaki on tam jest ... nieważne, ale ładny. Błękit dla mnie za mdły ... chyba że jest jeszcze coś, o czym nie wiem, czyli np. inna ciemniejsza ściana Jak się maluje tą Tikurilla?? Aaaaa tu cię mam, nie podoba ci sie U dzieci, ściany z drzwiami są białe, widac to na zdjęciu z pokoju syna. Tam będa intesywne kolory, tzn, zgapiłam z malmuc wzór z paskami i takie będa pomalowane. Dodatkowo gdzieś jeszcze u córy walniemy elfy z szablonów, a u syna to nie wiem jeszcze, ale tez jakiś wzór Nie my malujemy, mogę się tylko wypowiedziec za ekipę, która maluje pierwszy raz tą farbą i są zachwyceni. Nawet ten róz w sypialni im się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Aaaaaa, skoro jeszcze będą elfy i inne takie,to zwracam honor Przeca nie mówiłam, że się NIE podobaja, wręcz powiedziałam, że to ciemne cośtam nawet ładne. Się więc nie czepiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Aaaaaa, skoro jeszcze będą elfy i inne takie,to zwracam honor Przeca nie mówiłam, że się NIE podobaja, wręcz powiedziałam, że to ciemne cośtam nawet ładne. Się więc nie czepiaj Nooo daj spokój, przecież jakby sie wszystkim to samo podobało, to straszna nuda by była Z tym, że u nas w sypialni elfów to raczej nie będzie Chyba, ze ja się kiedyś ja jakąś rusłake przebiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Z tym, że u nas w sypialni elfów to raczej nie będzie Chyba, ze ja się kiedyś ja jakąś rusłake przebiorę Nie zarzekaj się, bo nie zbadane są ścieżki naszego życia ... a to pogrubione ... rany, to będzie zaje...y widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Z tym, że u nas w sypialni elfów to raczej nie będzie Chyba, ze ja się kiedyś ja jakąś rusłake przebiorę Nie zarzekaj się, bo nie zbadane są ścieżki naszego życia ... a to pogrubione ... rany, to będzie zaje...y widok dobrze mówisz, pogrubiona rusałka, zaje....y widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Idżcie spac kobity bo juz głupoty gadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Idżcie spac kobity bo juz głupoty gadacie że za rusałkę się przebrac to niby głupota???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Idżcie spac kobity bo juz głupoty gadacie Jak bony dyny nic nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Idżcie spac kobity bo juz głupoty gadacie Jak bony dyny nic nie piłam ale ja i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Z tym, że u nas w sypialni elfów to raczej nie będzie Chyba, ze ja się kiedyś ja jakąś rusłake przebiorę Nie zarzekaj się, bo nie zbadane są ścieżki naszego życia ... a to pogrubione ... rany, to będzie zaje...y widok dobrze mówisz, pogrubiona rusałka, zaje....y widok Jakoś dziwnie pokrętnie sobie dzisiaj tłumaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 moja córka wybrała mocny pomarańczowy i ciepły żółty do swojego pokoju a ja do naszej sypialni niebieski - cosik mamy pokręcone jak na dziewczynki Moja też pokręcona bo jjak była w wieku córki Kaski to wybrała błękitny moja jest absolutnie zakręcona na punkcie różu najchętniej jadła by też różowe żarcie chyba moja na różowy nie może patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Idżcie spac kobity bo juz głupoty gadacie Jak bony dyny nic nie piłam tego niebieskiego też nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Idżcie spac kobity bo juz głupoty gadacie Jak bony dyny nic nie piłam tego niebieskiego też nic? Kapkę tylko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ja to chyba ide spac dziewczyny Jutro, a w zasadzie to juz dziś chyba ide na następną impreze Urodzinową tym razem. co u was się obchodzi?? Urodziny czy imieniny, pytam, bo przyznam, że zaczynają mnie męczyć te imprezy I chodzenie i organizowanie ich Nie żebym tego, ale jak sie ma dużą rodzinę to zaczyna być to kłopotliwe, żeby wszystkich zebrać w jednym terminie A jednych urodziń nie uśmiecha mi się organizować 6 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Tylko urodziny!!! A i to nie zawsze hucznie! Odeszłam od tego, miałam powyżej dziurek od nosa .... Miłych snów, Kasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dzień dobry wszystkim pogrubionym rusałkom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 to i ja powiem dzien dobry, rusalkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Kasiu sliczna masz coreczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Syna pewnie też tylko słabiej widać moja też miała różowy pokój bo taki chciała ale ogólnie za różowym to wcale nie była ale po trzech latach ja już nie mogłam patrzeć na ten róż i przemalowałam d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts