kaśka maciej 20.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Heloł Mega pogrubiona rusałka wita Najadła się na tej imprze że hej A za tydzień plażowanie mnie czeka A dzieci, wiem, są śliczne Dziękować, dziękować Synuś rośnie na przystojniaka niczym Brat Pitt Laski z klasy za nim szlaleją Córa ma na stałe dwóch adoratorów w przedszkolu Ta to wie jak się ustawić A od trzeciego dostała pierścionek z odpustu ale miłość się skończyła, bo przeszedł do starszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Heloł Mega pogrubiona rusałka wita Najadła się na tej imprze że hej A za tydzień plażowanie mnie czeka A dzieci, wiem, są śliczne Dziękować, dziękować Synuś rośnie na przystojniaka niczym Brat Pitt Laski z klasy za nim szlaleją Córa ma na stałe dwóch adoratorów w przedszkolu Ta to wie jak się ustawić A od trzeciego dostała pierścionek z odpustu ale miłość się skończyła, bo przeszedł do starszej grupy To się ciesz że są małe i możesz spac spokojnie. Ja dziś nie śpie bo moja się wyrwała na jedną noc pod namiot z chłopakiem i koleżankami podobno też. Chyba jestem głupia ze się zgodziłam Ale poniewaz nie zgodziłam sie na Jarocin więc ubłagała to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dziewczyna jest mądra, Veruniu, na pewno, więc wie, jak drogo moga kosztować głupie błędy. Tak więc będzie good!!Moja rośnie i tylko patrzeć, jak i Ona wyrwie ... oby też była mądra... Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Verunia, pewnie cię nie pocieszę, ale wiesz, pewne rzeczy to można w sąsiednim pokoju robić Z drugiej strony nie dziwię się, że przeżywasz Sama miałabym sraczkę na mur beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Słuchajcie, nie czytacie mojego dziennika!!!!!!!!!!!!!! prosiłam o pomoc w sprawie travertino i co??? NIC, żadnego odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Słuchajcie, nie czytacie mojego dziennika!!!!!!!!!!!!!! prosiłam o pomoc w sprawie travertino i co??? NIC, żadnego odzewu No ta ci pomoge. Jak taki ładny ten trvertino to walnij go wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Słuchajcie, nie czytacie mojego dziennika!!!!!!!!!!!!!! prosiłam o pomoc w sprawie travertino i co??? NIC, żadnego odzewu No ta ci pomoge. Jak taki ładny ten trvertino to walnij go wszędzie to lubię genialna rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Tak naprawdę to nie bardzo zrozumiałam z czym masz problem, moze jakies zdjecie poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Tez jestem za wszedzie te plytki Travertino . Po co masz laczyc , szukac innych na druga czesc holu czy czego tam jeszcze , jak te sie podobaja .No nic , nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witaj Kasiu teraz ja naskrobię u Ciebie po sąsiedzku to jak już się tak wprosiłam to skwapliwie korzystam i pytam kiedy możemy Wasz domeczek pooglądać póki co pilnie studiuję dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Słuchajcie, nie czytacie mojego dziennika!!!!!!!!!!!!!! prosiłam o pomoc w sprawie travertino i co??? NIC, żadnego odzewu pozdrawiam z przed kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Tak naprawdę to nie bardzo zrozumiałam z czym masz problem, moze jakies zdjecie poglądowe Spodobały nam się płytki Travertino z Nowej Gali i zobaczyliśmy je już oczami wyobrażni w naszym przedpokoju, Sęk w tym, ze mamy całość otwartą, tzn, z dołu korytarza widać i górę i nie wiem, czy zrobić całość, czy tylko dół w tych płytkach. No i co ze ściankami przy schodach?? Jutro może cyknę foty i wtedy coś się rozjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Tez jestem za wszedzie te plytki Travertino . Po co masz laczyc , szukac innych na druga czesc holu czy czego tam jeszcze , jak te sie podobaja . No nic , nyny z jednego prozaicznego powodu: money, money, money Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Słuchajcie, nie czytacie mojego dziennika!!!!!!!!!!!!!! prosiłam o pomoc w sprawie travertino i co??? NIC, żadnego odzewu pozdrawiam z przed kozyGrzeczny chłopiec zaraz tam dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Lecę do kozy, nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Nie odzywałam się w sprawie travertino, bo nie wiedziałam o co chodzi Cyknij zdjęcia to pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Jesli chodzi o travertino: albo wszystko, albo nic...niezbyt dobrz wyglądają takie łaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Jesli chodzi o travertino: albo wszystko, albo nic... niezbyt dobrz wyglądają takie łaczenia tez tak sadze witanko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 ja też jestem za całością - lepiej to wygląda witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Hej Kasia, sypialnię to macie chyba w identycznych kolorach jak my I nawet skosy takie podobne Córunia śliczna po mamusi Okap ... odjazdowo - nowoczesny. Extra Travertino.... a o co kaman ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts