kaśka maciej 21.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Jesli chodzi o travertino: albo wszystko, albo nic... niezbyt dobrz wyglądają takie łaczeniaPocieszające Całość mówisz, czyli góra i dół, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Cześć tak w ogóle Ale leje u nas I zimno na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Jesli chodzi o travertino: albo wszystko, albo nic... niezbyt dobrz wyglądają takie łaczeniaPocieszające Całość mówisz, czyli góra i dół, tak??? czemu gora i dol? pokaz zdjecia i jasniej, bo ja juz nie kleje, myslalam ze chcesz na jednym poziomie laczyc 2 rodzaje kafli osochozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Jesli chodzi o travertino: albo wszystko, albo nic... niezbyt dobrz wyglądają takie łaczeniaPocieszające Całość mówisz, czyli góra i dół, tak??? czemu gora i dol? pokaz zdjecia i jasniej, bo ja juz nie kleje, myslalam ze chcesz na jednym poziomie laczyc 2 rodzaje kafli osochozi? tu jest link do tych płytek interesuje mnie wymiar 30x60 żadnych innych płytek nie chce z nimi łączyć. chcę je miec na ścianie w wiatrołapie i dalej w korytarzu. Sęk w tym, ze ja mam otwarte schody, znaczy się widać a dołu korytarz góny. Może znajdę na szybko jakies zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mam takie, zrobione z korytarza na dole, widać całe schody http://images31.fotosik.pl/326/f5a0189a7962ada5.jpg wyżej jet równei otrwarty korytarz na górze.Mnie chodzi o to, że jak dam na dole ten travertino, to co zrobić z górą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 nie wiem, bo nie widziałam zdjec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi...ale czy musisz je dawac na wszystkich scianach? czy nie mozesz dac tak jak planowałas a reszte pomalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 nie wiem, bo nie widziałam zdjec... mam jeszcze takie jedno http://images34.fotosik.pl/319/41e678fd84ea948c.jpg to już jest góra, wejścia do pokoji dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ladne masz te schody , bardzo ladne. Czy mozesz mi wytlumaczyc co ma podloga na dole do podlogi na gorze ? Linka nie wkleilas , albo ja przyslepa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kasia, kafle na scianach w wiatrolapie??????? NIEEEEEE! tylko podlogi a reszta farba lub tapeta, dol kafli moze byc inny, a na gorze korytarz to bym dala panele akie jak na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ladne masz te schody , bardzo ladne. Czy mozesz mi wytlumaczyc co ma podloga na dole do podlogi na gorze ? Linka nie wkleilas , albo ja przyslepa jestem nie jesteś ślepa, nie wkleiłam http://www.nowa-gala.pl/index.php?lt=in&pg=aa012d687ca48b403159d89c72f3d67c UWAGA!!!! JA nie chcę tego travertino na podłodze tylko na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 UWAGA!!!! JA nie chcę tego travertino na podłodze tylko na ścianie Na jakiej scianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kasia, kafle na scianach w wiatrolapie??????? NIEEEEEE! tylko podlogi a reszta farba lub tapeta, dol kafli moze byc inny, a na gorze korytarz to bym dala panele akie jak na gorze A ldaczego nie na ścianie?? Chciałabym je położyć bezfugowo. POza tym, one wyglądają jak kamień, a nie jak płytki Zwariuję, serio Na dole na podłodze sa kafle, na górze są panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ladne masz te schody , bardzo ladne. Czy mozesz mi wytlumaczyc co ma podloga na dole do podlogi na gorze ? Linka nie wkleilas , albo ja przyslepa jestem nie jesteś ślepa, nie wkleiłam http://www.nowa-gala.pl/index.php?lt=in&pg=aa012d687ca48b403159d89c72f3d67c UWAGA!!!! JA nie chcę tego travertino na podłodze tylko na ścianie Kasiu, bede brutalna, na scianie NIE, Dlaczego na scianie???? kafelki na scianie w korytarzu na schodach? zimno bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 UWAGA!!!! JA nie chcę tego travertino na podłodze tylko na ścianie Na jakiej scianie ? Kurde, mieszam widzę Nie mam aktualnie zdjecia żadnej z tych ścian. Chodzi mi o ściany w korytarzu, z którego wychodzą schody. CHyba pojade tam i zrobię zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mam, znalazłam zdjćie tych ścian w korytarzu!!!! i widać tez trochę wiatrołapu!!! http://images32.fotosik.pl/319/fd5353db9a512dba.jpg jak robiłam to zdjęcie to stałam na 1 schodzie nie widać tylko jednej ściany, no ale ona też by była w tym travertino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 To jedz i zrob , bo teraz mysle , ze palilas trawe tak jasno gadasz.Calkiem moze dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 To jedz i zrob , bo teraz mysle , ze palilas trawe tak jasno gadasz. Calkiem moze dobrze kombinujeszheheheh, wkleiłam jedno wyżej słuchaj ja się pije cały tydzien to takie sa skutki trza na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 i niby gdzie ma byc ten travertino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 i niby gdzie ma byc ten travertino ? no dokałdnie na tych scianach, które widać na tym zdjęciu!! W wiatrołapie (to nieotynkowane jeszcze) dokładnie to co widać, po drugiej stronie wiatrołapu już nie, bo będzie zabudowana szafa, no i te dwie, w zasadzie trzy, (ta mała ścianka po prawej stronie) ściany otynkowane już, to już jest korytarz. Jest jeszcze jedna ściana, nie widać jej tu na zdjęciu, po lewej stronie, ale ona tez do wytrawertynowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts