Gość 18.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Też będę miała okna z Oknoplastu, ale cena wcale taka mała nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Też będę miała okna z Oknoplastu, ale cena wcale taka mała nie jest bo to cena za 11 okien plus rolety zewnętrze w sumie 20 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Też będę miała okna z Oknoplastu, ale cena wcale taka mała nie jest bo to cena za 11 okien plus rolety zewnętrze w sumie 20 tysięcy No mnie bez rolet więcej wychodzi, muszę coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I w dodatku są białe (powinno być taniej), tyle że w niektórych nawiewniki i jednak szprosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WIEM!!! Musisz przyjechać do mnie i tu na miejscu zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WIEM!!! Musisz przyjechać do mnie i tu na miejscu zamówić niezła myśl Podszkolisz mnie jeszcze w negocjacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WIEM!!! Musisz przyjechać do mnie i tu na miejscu zamówić niezła myśl Podszkolisz mnie jeszcze w negocjacjach koniecznie, to kiedy będziesz?? muszę w chałpie ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 muszę w chałpie ogarnąć Ty zamiast ogarniac to napisz co z wiezba , bo jakos tak dziwnie dzisiaj myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 muszę w chałpie ogarnąć Ty zamiast ogarniac to napisz co z wiezba , bo jakos tak dziwnie dzisiaj myslalam kudre, no mie ma jej!!! może froschkę poproszę, żeby popluła, czy jak?? a dziwnie to znaczy jak?? będę mieć tą więźbę czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dziwne w sensie pogoda No nic , jakos to bedzie , popluje ja , poki frosi nie ma. Bylebym sie nie odwodnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dziwne w sensie pogoda No nic , jakos to bedzie , popluje ja , poki frosi nie ma. Bylebym sie nie odwodnila no wielkie dzięki froschka cały czat już zapluła może podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 tfffffffffffffffuuuuu chrrr.tffu tffuu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 tfffffffffffffffuuuuu chrrr.tffu tffuu ..... Teraz to już musi na 100 % pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.10.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 I w dodatku są białe (powinno być taniej), tyle że w niektórych nawiewniki i jednak szprosy Myślę, ze dealer z którym rozmawiasz chce troszkę więcej zarobić ... Zduś go z rabatem Chyba, ze masz dużo okien balkonowych .... ( nie pamiętam dokładnie Twojego projektu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 tfffffffffffffffuuuuu chrrr.tffu tffuu ..... Teraz to już musi na 100 % pomóc nosz kurde , za malo plulam jak tak czytam wasze dzienniki to odechciewa mi sie budowac kaska , moze Frosch zadzwoni do tego tartaku np jako twoj przyjaciel wiesz on jako zawodowy budowlaniec zna niezle lacine nieraz wprawia mnie w oslupienie jak puszcza wiazanke mysle , ze trzeba tam dzwonic co 5min mam pomysla daj nam ten numer bedziemy dzwonic na zmiane dzwonila stez do innych tartakow? przeciez oni ci zadnej laski nie robia aaaaa. zapomnialbym zazdroszcze ci etapu twojej budowy ja tez tak chce ...buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 froschka, dzięki za troskę to miłe naprawdę Mam jednak jakąś cichą nadzieję, że to się w końcu SZYBKO I POZYTYWNIE wyjaśni. Dziś wykonaliśmy na zmianę z 20 telefonów W końcu ustaliliśmy, że - pani od cieśli mówi, ze na przyszły piatek - pan z tartaku mówi, że za 2 tygodnie ma być więźba. Położenie tej więźby to pikuś, góra 2dni. Dobra, do następnego piątku dzwonię nieustannie, jakto nie pomoże to się tam przejadę Łaciznę znam, potrafię blugnąć aż grzmi Ale pomoc się przyda; jakby co będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no Kasiu tylko pogratulować głowę do interesów masz niezłą.. mąż powinien na rękach Cię nosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kaska Ty dzwon codziennie , niby , ze sie przypominasz czy jakos tak Snieg dzisiaj u mnie padal Jak zaczal to sobie o Twojej wiezbie pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No wlasnie panowie i panie - za okami pada snieg a niech go wszyscy diabli - musimy zamykac te nasze stany surowe - kaska ty tez - dzwon dzwon dzwon po ta wiezbe- musza ci ja w koncu dostarczyc bez jaj po prostu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.10.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 u mnie jeszcze nie pada ... ale u Kaśki pewnie tak bo to bardziej na dole... ja nie chcę zimy buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts