Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba idę się przewietrzyć :roll: :lol:
Powinnas , jak znajdziesz dobre miejsce odludne to pokrzycz sobie glosno.

To sie jednak rzuca na glowe ta budowa :D

Uwazam , ze jaies fajny tynk strukturalny , chocby jak u mnie w lazience trawertynowej bylby super na wejscie . Moze delikatniejszy troche.

Zrobisz to sama.

A reszta scian farba.

To ja tak mysle , ale przysiegam zachwycac sie tym co zrobisz :D

Jedna moja sugestia.

Ta sciane przy schodach znaczy to zaokraglenie schodow co to z maxa jest czy tam z czego czerwonego to wyrownaj , zaszpachluj na elegancko i zostaw

Pomieszkaj z nia , bo na tym kawalku mozesz cos fajnego pomyslec , ale to trzeba z tym pozyc . Mysle , ze teraz na szybko mozesz dac plame

Dobrze Ci radze.

przysiegam zachwycac sie tym co zrobisz :D

uff, dzięki kochana :D

Jedna moja sugestia.

Ta sciane przy schodach znaczy to zaokraglenie schodow co to z maxa jest czy tam z czego czerwonego to wyrownaj , zaszpachluj na elegancko i zostaw

Pomieszkaj z nia , bo na tym kawalku mozesz cos fajnego pomyslec , ale to trzeba z tym pozyc . Mysle , ze teraz na szybko mozesz dac plame

Dobrze Ci radze.

własnie tego się boje, ze wywalę kasę a i tak będzie kicha :-?

Dzieki, teraz już się uspokoiłam z tym travertino :lol:

ja w wiatrołapie tez zamierzam położyć na ścianie gres, więc może będę nieobiektywna, mnie się podoba taki pomysł.

ale już w przedpokoju, to mi się wydaje być przesadą...

w kązdym razie w Twoim przypadku to by było za dużo, tyle tych T nasmarowałaś... Jedna ściana tak, ale wszystkie - nigdy!

ja w wiatrołapie tez zamierzam położyć na ścianie gres, więc może będę nieobiektywna, mnie się podoba taki pomysł.

ale już w przedpokoju, to mi się wydaje być przesadą...

w kązdym razie w Twoim przypadku to by było za dużo, tyle tych T nasmarowałaś... Jedna ściana tak, ale wszystkie - nigdy!

Przewietrzyłam się i już mi przeszło :lol:

Irma, masz rację :roll: Tylko wiatrołap, reszta albo jakaś struktura, albo zwykła farba.

Dzięki za rady. Jesteście nieocenieni :D

proponuję zwykłą, ale zmywalną, nie całkiem matową. W strukturę wbija się kurz, a jak pomalujesz i stukniesz to odpadnie i będzie widać tynk...trudno to naprawić. Miałam, przerobiłam i nie polecam w korytarzu
W takim razie przyjdzie mi znowu jechac do Katowic po Optiva Satin :roll:

Kasia, sorry, ale nie było mnie gdy trwała ta zażarta walka :oops: Popieram Rrmisię na całej linii, daj spokój z tym trawertynem przy schodach. Tynk, albo jakiś ładny kolorek w zupełności wystarczy, a nawet tapeta ... są w tej chwili naprawde zajefajne!!! Widzę, że już Ci przeszło, ale pisze t na wypadek, gdyby znowu Ci ten trawertyn odbił :wink:

Kasia, sorry, ale nie było mnie gdy trwała ta zażarta walka :oops: Popieram Rrmisię na całej linii, daj spokój z tym trawertynem przy schodach. Tynk, albo jakiś ładny kolorek w zupełności wystarczy, a nawet tapeta ... są w tej chwili naprawde zajefajne!!! Widzę, że już Ci przeszło, ale pisze t na wypadek, gdyby znowu Ci ten trawertyn odbił :wink:
heheheh, no dobre, :lol:

myślę, ze kryzys trawertynowy już zażegnany, walniemy go tylko w wiatrołapie :wink:

co z resztą to się jeszcze zobaczy, choć zdradzę wam, że kusi mnie tapeta :roll: