kaśka maciej 21.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Zajrzałam, aby podejrzeć, odgapić, nacieszyć oko. I od razu pytanie mam - Jaki kolor tej Waszej podbitki? http://images33.fotosik.pl/318/801a253f39223664.jpg - pięknie z oknami i roletami się łączy... Witaj, zaglądaj częściej Kolor podbitki to Czereśnia z Duluxa Okan to Amarena z Oknoplastu, podobno to po włosku też czereśnia, dlatego tak się łączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiśnia ale pięknie już jakie kolory A co do tych płytek na ścianie broń cię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiśnia ale pięknie już jakie kolory A co do tych płytek na ścianie broń cię.. NO mówię, ze będą tylko w wiatrolapie. Tej wersji już nie zmienię. Jeśli chodzi o te dokładnie płytki to ja ich sobie absolutnie nie wyobrażam na podłodze no chyba, ze dom byłby nie zamieszkany, to wtedy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiśnia ale pięknie już jakie kolory A co do tych płytek na ścianie broń cię.. NO mówię, ze będą tylko w wiatrolapie. Tej wersji już nie zmienię. Jeśli chodzi o te dokładnie płytki to ja ich sobie absolutnie nie wyobrażam na podłodze no chyba, ze dom byłby nie zamieszkany, to wtedy tak dlaczego a one są matowe? no i jakie będą na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiśnia ale pięknie już jakie kolory A co do tych płytek na ścianie broń cię.. NO mówię, ze będą tylko w wiatrolapie. Tej wersji już nie zmienię. Jeśli chodzi o te dokładnie płytki to ja ich sobie absolutnie nie wyobrażam na podłodze no chyba, ze dom byłby nie zamieszkany, to wtedy tak dlaczego a one są matowe? no i jakie będą na podłodze? A no dlatego, ze są "dziurawe" znaczy dość mocno porowate. Są przepiękne, ale na podłogę moim zdaniem się nie nadają. Mam teraz w bloku taki zwykły gres, jest lekko chropowaty i za każdym razem kiedy mam go myć, klnę jak szewc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A ty chcesz tak wszystkie ściany w tych płytkach w wiatrołapie , czy tylko jedna, albo jakiś pasek? Widziałas tak u kogoś czy tak ci przyszło do głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Na podłodze u mnie będzie Opoczno gres Arenisca MOcca. Na całym korytarzu na dole, na górze panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 21.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Zajrzałam, aby podejrzeć, odgapić, nacieszyć oko. I od razu pytanie mam - Jaki kolor tej Waszej podbitki? http://images33.fotosik.pl/318/801a253f39223664.jpg - pięknie z oknami i roletami się łączy... Witaj, zaglądaj częściej Kolor podbitki to Czereśnia z Duluxa Okan to Amarena z Oknoplastu, podobno to po włosku też czereśnia, dlatego tak się łączą Baaardzo dziękuję. Ślicznie to u was wygląda. I zaglądać będę stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Na podłodze u mnie będzie Opoczno gres Arenisca MOcca. Na całym korytarzu na dole, na górze panele. Wklej te płytk tutaj i, co mam po googlach szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A ty chcesz tak wszystkie ściany w tych płytkach w wiatrołapie , czy tylko jedna, albo jakiś pasek? Widziałas tak u kogoś czy tak ci przyszło do głowy?No nie wytrzymam Uwaga: płytki trawertino będa na jednej częsci wiatrołapu, bo po drugiej stronie jest, znaczy będzie zabudowana szafa. Po drugiej zaś stonie mam zamiar mieć jakieś coś do powieszenia ubrań, szafkę na buty. Ta wnęka ma 3 ściany. Myślę, że muszę zrobic zdjęcie tej wnęki, to wtedy może mi coś podpowiecie do jakiej wysokości i w ogóle. Zgoda?? A na podłodze będzie Arenisca Mocca, na 100000% bo jest już kupiona i czeka na położenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Na podłodze u mnie będzie Opoczno gres Arenisca MOcca. Na całym korytarzu na dole, na górze panele. Wklej te płytk tutaj i, co mam po googlach szukac na podłogę, na dół w korytarzu, na podłogę w korytarzu, naa.... http://www.opoczno.com/products/1716m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A ty chcesz tak wszystkie ściany w tych płytkach w wiatrołapie , czy tylko jedna, albo jakiś pasek? Widziałas tak u kogoś czy tak ci przyszło do głowy?No nie wytrzymam Uwaga: płytki trawertino będa na jednej częsci wiatrołapu, bo po drugiej stronie jest, znaczy będzie zabudowana szafa. Po drugiej zaś stonie mam zamiar mieć jakieś coś do powieszenia ubrań, szafkę na buty. Ta wnęka ma 3 ściany. Myślę, że muszę zrobic zdjęcie tej wnęki, to wtedy może mi coś podpowiecie do jakiej wysokości i w ogóle. Zgoda?? A na podłodze będzie Arenisca Mocca, na 100000% bo jest już kupiona i czeka na położenie. No niech ci będzie , zgoda troche mi ulżyło , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A ty chcesz tak wszystkie ściany w tych płytkach w wiatrołapie , czy tylko jedna, albo jakiś pasek? Widziałas tak u kogoś czy tak ci przyszło do głowy?No nie wytrzymam Uwaga: płytki trawertino będa na jednej częsci wiatrołapu, bo po drugiej stronie jest, znaczy będzie zabudowana szafa. Po drugiej zaś stonie mam zamiar mieć jakieś coś do powieszenia ubrań, szafkę na buty. Ta wnęka ma 3 ściany. Myślę, że muszę zrobic zdjęcie tej wnęki, to wtedy może mi coś podpowiecie do jakiej wysokości i w ogóle. Zgoda?? A na podłodze będzie Arenisca Mocca, na 100000% bo jest już kupiona i czeka na położenie. No niech ci będzie , zgoda troche mi ulżyło ,heheheheheh do jutra wytrzymasz z tymi zdjęciami?? Bo tej wnęki to na bank nie mam zfotografowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A ty chcesz tak wszystkie ściany w tych płytkach w wiatrołapie , czy tylko jedna, albo jakiś pasek? Widziałas tak u kogoś czy tak ci przyszło do głowy?No nie wytrzymam Uwaga: płytki trawertino będa na jednej częsci wiatrołapu, bo po drugiej stronie jest, znaczy będzie zabudowana szafa. Po drugiej zaś stonie mam zamiar mieć jakieś coś do powieszenia ubrań, szafkę na buty. Ta wnęka ma 3 ściany. Myślę, że muszę zrobic zdjęcie tej wnęki, to wtedy może mi coś podpowiecie do jakiej wysokości i w ogóle. Zgoda?? A na podłodze będzie Arenisca Mocca, na 100000% bo jest już kupiona i czeka na położenie. No niech ci będzie , zgoda troche mi ulżyło ,heheheheheh do jutra wytrzymasz z tymi zdjęciami?? Może znajde chwile podczas pakowania się Bo tej wnęki to na bank nie mam zfotografowanej Trudno będzie ale zacisnę d... i wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobrze, że z tym trawertynem się uspokoiło. A mnie się u Rrmi podoba na podłodze i wcale nie widać, że nanosilismy tam wtedy na potęgę piachu i brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Finiszujecie juz widzę. Czekam na pierwsze meble i podłogi. No i na....przeprowadzkę. Jesli wprowadzasz już jakąś okładzinę na ścianę to trzymaj się jej w całym domu, no powiedzmy chociaż na jednej kondygnacji. Powtórz ją w kilku miejscach, na mniejszych płaszczyznach lepiej. Tak bedzie najbezpieczniej i możesz w ten sposób połączyc pomieszczenia w spójną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobrze, że z tym trawertynem się uspokoiło. A mnie się u Rrmi podoba na podłodze i wcale nie widać, że nanosilismy tam wtedy na potęgę piachu i brudu. Tylko, że mam 2 dzieci Ale już się uspokoiłam, nie walnę go w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Finiszujecie juz widzę. Czekam na pierwsze meble i podłogi. No i na....przeprowadzkę. Jesli wprowadzasz już jakąś okładzinę na ścianę to trzymaj się jej w całym domu, no powiedzmy chociaż na jednej kondygnacji. Powtórz ją w kilku miejscach, na mniejszych płaszczyznach lepiej. Tak bedzie najbezpieczniej i możesz w ten sposób połączyc pomieszczenia w spójną całość. O widzisz, mądrze gadasz, mogłaś być tu rano!! No pomyślę, pomyślę, na razie jest wizja tylko wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Hej, amnie trawerty podoba sie na kominku albo w łazience.....bardzo ładnie wyglądaję te kafle ale nie na podłodze.... te pory.....Kasia zamęczyłabys się. Nie wiem czy wiesz ale mozna to pociagnąć żywicą i wtedy widać te pory ale są one przeźroczyste i tez wyglada to super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 przyszlam powiedziec dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts