wu 22.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 też się przywitam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Heloł lada moment będę miała płytę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Heloł lada moment będę miała płytę w domu Poprawka, płyta jest już w domu Choć prosiłam pana, żeby nie wnosił na górę Teraz będę musiała znieść ją sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Przyszłam się przwyitać Co to za płyta Przegapiłam coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Przyszłam się przwyitać Co to za płyta Przegapiłam coś??? Nie czytasz mojego dziennika, nie czytaszzzz płyta indukcyjna Teka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Masz rację, przynudzasz dzisiaj Nie martw się tym, ze wybrałaś sprzęt różnych firm. To byłby mój ostatni problem jaki bym miała Ważne, że ma w sobie to co Ci potrzebne, podoba Ci się i kupilaś go w pieniażkach jakie planowałaś. Uwierz mi, my mamy zboczenie zawodowe i nieraz jak ogladamy jakiś dom to patrzymy na agd. Ale nie na zasadzie porównań czy oceny lecz po to by zobaczyc co ludzi ekupują bo potem przyda sie w naszym sklepie ędzie dobrze, nie panikuj. Moją kuchnie ustalałam w pół godziny. Drugie pół zajelo panu rysowanie układu tych szafek co mu palcem pokazałam Nie jest źle. Czy jestem zachwycona? Nie, jestem zadowolona, ze mam taką kuchnię a nie gorszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Masz rację, przynudzasz dzisiaj Nie martw się tym, ze wybrałaś sprzęt różnych firm. To byłby mój ostatni problem jaki bym miała Ważne, że ma w sobie to co Ci potrzebne, podoba Ci się i kupilaś go w pieniażkach jakie planowałaś. Uwierz mi, my mamy zboczenie zawodowe i nieraz jak ogladamy jakiś dom to patrzymy na agd. Ale nie na zasadzie porównań czy oceny lecz po to by zobaczyc co ludzi ekupują bo potem przyda sie w naszym sklepie ędzie dobrze, nie panikuj. Moją kuchnie ustalałam w pół godziny. Drugie pół zajelo panu rysowanie układu tych szafek co mu palcem pokazałam Nie jest źle. Czy jestem zachwycona? Nie, jestem zadowolona, ze mam taką kuchnię a nie gorszą ja się tym sprzętem wcale nie przejmuję Gdyby tak było, wybrałabym wsio z jednej firmy, a tak, mam do wyboru do koloru No i kupiłam w niezłych pieniądzach, to fakt. Tylko zastanowił mnie ten firmowy szał co do sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Kaska jaki szał?????? Moze tu na forum jest i szał ale zapewniam Cię, ze w rzeczywistości klienci kupują różne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Kaska jaki szał?????? Moze tu na forum jest i szał ale zapewniam Cię, ze w rzeczywistości klienci kupują różne marki No wiem, ja przeciez mam groch z kapustą Więc dlatego się ździwiłam, że piekarnik musi pasowac do mikrofali i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Szukając naklejek bądź szablonów czołgu (mój synuś zażyczył sobie mieć czołg) znalazłam fajną stronkę z pomysłami wykończenia pokoji dla dzieci. Moja córa zwariowała, tyle różwoych księżniczek tam jest http://www.kidstown.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 cudowna ta strona!!!!!!!!!!!!!!!odjechałam!wszystko chcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 cudowna ta strona!!!!!!!!!!!!!!! odjechałam! wszystko chcę....ja już parę rzeczy zamówiłam jest rzeczywiście cudowna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Oj, Wy, duże dzieci... Ale jak co ładnego, to zawsze warto zamówić. Będzie na pewno pięknie, Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Oj, Wy, duże dzieci... Ale jak co ładnego, to zawsze warto zamówić. Będzie na pewno pięknie, Kasia. No śmiej się, a jak miał być czołg to co?? A tu nagle jest i czołg i śmigłowiec i myśliwiec i wóz pancerny i wszystko na raz?? Młody się normlanie ...bardzo ucieszył A Córa, szał, wszystko z księżniczkami chciała No i jak tu odmówić skoro samemu się podoba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 ja zwariowałam na punkcie dywaniku owieczka...wogole dywaniki cudne, wszystko takie słodkie...no, ja rzeczywiście chyba jeszcze z pieluch nie wyrosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja to takie ksiezniczki to juz pod wnuki powinnam szykowac . tfu tfu zaplute Macie sie z tym trawertynem , a ja tam sobie chwale . Nawet po tabunie mlodziezy w weekend kiedy wolna chata byla. Moze warto zobaczyc u kogos zeby wyroki wydawac W prawdziwy trawertyn nic nie wlazi jak jest dobrze polozony i odpowiednio do uzytku przygotowany. Nie bede mowila jak ,bo jak kiedys mowilam to sie nie tacy cwaniacy na tym forum w glowe pukali W takie plytki z rowkami i nie rowne to i pewnie i nawlazi . No nie wytrzymam. Jedno w tym pocieszenie , malo kto taki kamien kladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja to takie ksiezniczki to juz pod wnuki powinnam szykowac . tfu tfu zaplute dla pewności odmówię Zdrowaśkę w intencji Twoich wnuków Macie sie z tym trawertynem , a ja tam sobie chwale . Nawet po tabunie mlodziezy w weekend kiedy wolna chata byla. Moze warto zobaczyc u kogos zeby wyroki wydawac W prawdziwy trawertyn nic nie wlazi jak jest dobrze polozony i odpowiednio do uzytku przygotowany. Nie bede mowila jak ,bo jak kiedys mowilam to sie nie tacy cwaniacy na tym forum w glowe pukali W takie plytki z rowkami i nie rowne to i pewnie i nawlazi . No nie wytrzymam. Jedno w tym pocieszenie , malo kto taki kamien kladzie No a Ty myślisz, że ja na ten trawertyn to się napaliłam ot tak??? Że zobaczyłam jedną płytkę w sklepie??? Moja droga, u ciebie żem łobejrzała i ten pomysł mi zakiełkował. Nie wiedziałm jedynie, ze tak wyrośnie Na podłoge to u mnie odpada, dlatego, ze ja już mam płytki, kupione dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Kasia A widzisz to jednak zobaczyc to nie wszystko , trzeba bylo po poludniu do lazienki zajrzec , zadnych zniszczen , nawet piachu bardzo nie widac . Mialam bardziej na mysli , ze przewaznie sa tu na forum obiegowe opinie o tym kamieniu , a to ze sie do prysznica nie nadaje czy cos. Popatrzec kurna my sie w tej lazience kapiemy , ja pierdziele No slowo. Ja to sie nawet z tego ciesze ,po co pol forum mialoby miec trawertyn Bym nie miala czym szpanowac Ide , bo juz plote glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Kasia A widzisz to jednak zobaczyc to nie wszystko , trzeba bylo po poludniu do lazienki zajrzec , zadnych zniszczen , nawet piachu bardzo nie widac . Mialam bardziej na mysli , ze przewaznie sa tu na forum obiegowe opinie o tym kamieniu , a to ze sie do prysznica nie nadaje czy cos. Popatrzec kurna my sie w tej lazience kapiemy , ja pierdziele No slowo. Ja to sie nawet z tego ciesze ,po co pol forum mialoby miec trawertyn Bym nie miala czym szpanowac Ide , bo juz plote glupoty Z ta kąpielą to ja ci nawet wierzę W sumie też się tam kąpałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts