Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz rację, przynudzasz dzisiaj 8) :lol:

Nie martw się tym, ze wybrałaś sprzęt różnych firm. To byłby mój ostatni problem jaki bym miała :lol: Ważne, że ma w sobie to co Ci potrzebne, podoba Ci się i kupilaś go w pieniażkach jakie planowałaś. Uwierz mi, my mamy zboczenie zawodowe i nieraz jak ogladamy jakiś dom to patrzymy na agd. Ale nie na zasadzie porównań czy oceny lecz po to by zobaczyc co ludzi ekupują bo potem przyda sie w naszym sklepie :lol:

ędzie dobrze, nie panikuj. Moją kuchnie ustalałam w pół godziny. Drugie pół zajelo panu rysowanie układu tych szafek co mu palcem pokazałam :lol: Nie jest źle. Czy jestem zachwycona? Nie, jestem zadowolona, ze mam taką kuchnię a nie gorszą :lol:

Masz rację, przynudzasz dzisiaj 8) :lol:

Nie martw się tym, ze wybrałaś sprzęt różnych firm. To byłby mój ostatni problem jaki bym miała :lol: Ważne, że ma w sobie to co Ci potrzebne, podoba Ci się i kupilaś go w pieniażkach jakie planowałaś. Uwierz mi, my mamy zboczenie zawodowe i nieraz jak ogladamy jakiś dom to patrzymy na agd. Ale nie na zasadzie porównań czy oceny lecz po to by zobaczyc co ludzi ekupują bo potem przyda sie w naszym sklepie :lol:

ędzie dobrze, nie panikuj. Moją kuchnie ustalałam w pół godziny. Drugie pół zajelo panu rysowanie układu tych szafek co mu palcem pokazałam :lol: Nie jest źle. Czy jestem zachwycona? Nie, jestem zadowolona, ze mam taką kuchnię a nie gorszą :lol:

ja się tym sprzętem wcale nie przejmuję :wink:

Gdyby tak było, wybrałabym wsio z jednej firmy, a tak, mam do wyboru do koloru :lol: No i kupiłam w niezłych pieniądzach, to fakt. Tylko zastanowił mnie ten firmowy szał co do sprzętu :lol:

Kaska jaki szał?????? Moze tu na forum jest i szał ale zapewniam Cię, ze w rzeczywistości klienci kupują różne marki :lol:

No wiem, ja przeciez mam groch z kapustą :lol: Więc dlatego się ździwiłam, że piekarnik musi pasowac do mikrofali i odwrotnie :lol:

Szukając naklejek bądź szablonów czołgu :evil: (mój synuś zażyczył sobie mieć czołg) znalazłam fajną stronkę z pomysłami wykończenia pokoji dla dzieci. Moja córa zwariowała, tyle różwoych księżniczek tam jest :lol:

http://www.kidstown.pl/

Oj, Wy, duże dzieci... :lol:

Ale jak co ładnego, to zawsze warto zamówić. :D

Będzie na pewno pięknie, Kasia. 8)

No śmiej się, a jak miał być czołg to co?? A tu nagle jest i czołg i śmigłowiec i myśliwiec i wóz pancerny i wszystko na raz?? Młody się normlanie ...bardzo ucieszył :wink:

A Córa, szał, wszystko z księżniczkami chciała :lol:

No i jak tu odmówić skoro samemu się podoba??? :oops: :wink:

Ja to takie ksiezniczki to juz pod wnuki powinnam szykowac .

tfu tfu

zaplute :D

Macie sie z tym trawertynem , a ja tam sobie chwale .

Nawet po tabunie mlodziezy w weekend kiedy wolna chata byla.

Moze warto zobaczyc u kogos zeby wyroki wydawac :roll:

W prawdziwy trawertyn nic nie wlazi jak jest dobrze polozony i odpowiednio do uzytku przygotowany.

Nie bede mowila jak ,bo jak kiedys mowilam to sie nie tacy cwaniacy na tym forum w glowe pukali :D

W takie plytki z rowkami i nie rowne to i pewnie i nawlazi .

No nie wytrzymam.

Jedno w tym pocieszenie , malo kto taki kamien kladzie :p

Ja to takie ksiezniczki to juz pod wnuki powinnam szykowac .

tfu tfu

zaplute :D

dla pewności odmówię Zdrowaśkę w intencji Twoich wnuków :roll: :wink:

Macie sie z tym trawertynem , a ja tam sobie chwale .

Nawet po tabunie mlodziezy w weekend kiedy wolna chata byla.

Moze warto zobaczyc u kogos zeby wyroki wydawac :roll:

W prawdziwy trawertyn nic nie wlazi jak jest dobrze polozony i odpowiednio do uzytku przygotowany.

Nie bede mowila jak ,bo jak kiedys mowilam to sie nie tacy cwaniacy na tym forum w glowe pukali :D

W takie plytki z rowkami i nie rowne to i pewnie i nawlazi .

No nie wytrzymam.

Jedno w tym pocieszenie , malo kto taki kamien kladzie :p

No a Ty myślisz, że ja na ten trawertyn to się napaliłam ot tak??? Że zobaczyłam jedną płytkę w sklepie??? Moja droga, u ciebie żem łobejrzała i ten pomysł mi zakiełkował. Nie wiedziałm jedynie, ze tak wyrośnie :lol:

Na podłoge to u mnie odpada, dlatego, ze ja już mam płytki, kupione dawno temu :roll:

Kasia

A widzisz to jednak zobaczyc to nie wszystko , trzeba bylo po poludniu do lazienki zajrzec , zadnych zniszczen , nawet piachu bardzo nie widac .

Mialam bardziej na mysli , ze przewaznie sa tu na forum obiegowe opinie o tym kamieniu , a to ze sie do prysznica nie nadaje czy cos.

Popatrzec kurna my sie w tej lazience kapiemy , ja pierdziele :D

No slowo.

Ja to sie nawet z tego ciesze ,po co pol forum mialoby miec trawertyn :D Bym nie miala czym szpanowac :D

Ide , bo juz plote glupoty :D

Kasia

A widzisz to jednak zobaczyc to nie wszystko , trzeba bylo po poludniu do lazienki zajrzec , zadnych zniszczen , nawet piachu bardzo nie widac .

Mialam bardziej na mysli , ze przewaznie sa tu na forum obiegowe opinie o tym kamieniu , a to ze sie do prysznica nie nadaje czy cos.

Popatrzec kurna my sie w tej lazience kapiemy , ja pierdziele :D

No slowo.

Ja to sie nawet z tego ciesze ,po co pol forum mialoby miec trawertyn :D Bym nie miala czym szpanowac :D

Ide , bo juz plote glupoty :D

Z ta kąpielą to ja ci nawet wierzę :roll: W sumie też się tam kąpałam :roll: :wink: