rrmi 23.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 E tam , poloz te co masz w garazu i kup se inne . A te co Henryk kladl w garazu skuj i wyrzuc . I po klopocie. Ja to jednak mam glowe , co? A nikt mnie kurde nie docenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 i teraz pomyśl, że ja tak mam w robocie co dziennie przez 6 godzin na przykład Mówię cos, tłumaczę i kur!@ jak krew w piach Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 E tam , poloz te co masz w garazu i kup se inne . A te co Henryk kladl w garazu skuj i wyrzuc . I po klopocie. Ja to jednak mam glowe , co? A nikt mnie kurde nie docenia jednak pamiętałaś, że jauż mam w garażu płytki Henryk dostałby apopleksji jak miałby skuwac te w garażu oszczędzę go, ma jeszcze sporo do zrbonienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a ja tam kapisko, ale trawertyn na podloge zadnych scian sciany maja byc PO-MA-LO-WA-NE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a ja tam kapisko, ale trawertyn na podloge zadnych scian sciany maja byc PO-MA-LO-WA-NE ale ja tak tylko troszeczkę, mało będzie ino w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a ja tam kapisko, ale trawertyn na podloge zadnych scian sciany maja byc PO-MA-LO-WA-NE ale ja tak tylko troszeczkę, mało będzie ino w wiatrołapie Kasiu ja jestem na nie, bo juz powiedzialam dlaczego, ale u Ciebie pewnie i tak bedzie pieknie jak juz tak bardzo chcesz ten trawertyn to na te najkrotsza sciane od dolu do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a ja tam kapisko, ale trawertyn na podloge zadnych scian sciany maja byc PO-MA-LO-WA-NE ale ja tak tylko troszeczkę, mało będzie ino w wiatrołapie A ja jestem na tak dla trawertynu. Tylko ewentualnie położeniem możesz go zchrzanić. MAm nadzieję, że nie myślisz o żądnych dekorkach do niego? ja bym położyła na 2/3 ściany a resztę lustro do ziemi. A szafy bez lustra, no i może jeszcze lustro na ścianie prostopadłej do tej z trawertynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a ja tam kapisko, ale trawertyn na podloge zadnych scian sciany maja byc PO-MA-LO-WA-NE ale ja tak tylko troszeczkę, mało będzie ino w wiatrołapie A ja jestem na tak dla trawertynu. Tylko ewentualnie położeniem możesz go zchrzanić. MAm nadzieję, że nie myślisz o żądnych dekorkach do niego? ja bym położyła na 2/3 ściany a resztę lustro do ziemi. A szafy bez lustra, no i może jeszcze lustro na ścianie prostopadłej do tej z trawertynem ja wymiekam Kasiu i tak bedzie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Kaśka ale zadyma z tym trawertynem Już jestem ciekawa jak to będzie wyglądało klej i słuchaj siebie i tak będzie extra narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dobry wieczorek! Na podłogie, na podłogie z tym trawertynem, te ciapki i plamki fantastycznie maskują wszelkie zabrudzenia! Matko i córko jedyna co ja się nagadam Nie będzie na podłodze!!!! ponieważ!!!! ja !!! już !!! mam !!! płytki !!!! na !!! podłogę !!!! i !!! nie !!!! wyrzucę !!!! ich !!! przecież!!!!! KAPICZI????????????????? Po pierwsze - foch. Czego wrzeszczysz, babo????? Po drugie - pamietałam o tym, ale przecież mozna je sprzedać albo położyć gdzie indziej. A trawertyn - na podłogie, na podłogie, Pani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ależ się burzliwie w sprawie tawartynu zrobiło. Ogólnie też jestem zdania, że najlepiej go na podłogę ale jak już baradzo musisz to faktycznie może jedną ścianę. W całym wiatrołapie byłby chyba przytłaczający. witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 witanko, Kasia sie obrazila czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.07.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ja tylko slucham ale mi si epodoba na sciane!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 NIe obraziłam się, jestem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ja tylko slucham ale mi si epodoba na sciane!!!!!!!!!! ten trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ja tylko slucham ale mi si epodoba na sciane!!!!!!!!!! ten trawertyn ja już nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.07.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dobra rada. Zajmij się innymi pomieszczeniami. Wykńczaj, mebluj, urządzaj. Trawertyn zrób na końcu (jak starczy pieniedzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dobra rada. Zajmij się innymi pomieszczeniami. Wykńczaj, mebluj, urządzaj. Trawertyn zrób na końcu (jak starczy pieniedzy) tak własnie zamierzam zrobić Musze odpocząć od tego tematu, za dużo emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Co tu takie pustki Obraziły się wszystkie na mnie czy jak???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts