Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o przeprowadzce staram się nie myśleć. Zabulimy jak za złoto. 300km, a do przewieżienia masa książek i pianino :roll:
:o matko jedyna, daleko :roll:

Tak zrobie chyba jak Maluszek prawi, zwłaszcza, że jak wrócę z wakacji to będzie już szafa w garderobie, znaczy zabudowana garderoba szafami i szafa w wiatrołapie. Będzie gdzie upychać :D

Dziś wlasnie panowie przywieźli wszystkie boki, drzwi i szuflady do tych szaf :D

A ekipa skończy dzis podłogi w pokojach dzieci :p :p

Chyba nie chce mi się wyjeżdżać na te wakacje :roll:

Chyba nie chce mi się wyjeżdżać na te wakacje :roll:

Eeeee no co Ty? :o My wlasnie PO i PRZED :-) Przy tym calym remontowo-domowym zamieszaniu potrzebne jest to okrutnie :-) No i na miekkim piaseczku, wygodnym lezaczku, przegladajac sie w lazurze wody latwiej przemyslec sprawe dajmy no takiego trawertynu 8)

BTW ten Twoj trawertyn fajny jest :-) Nawet baaardzo :-) Ale to takie fajne plytki, ze mieszanie ich z czyms innym na podlodze, to raczej nie bardzo ;)Kolory farb tez niczego sobie. Mnie tam najbardziej podchodzi ten roz u Cory :D I Wasza sypialnia. Taka energetyczna 8)

Kasia, dopiero teraz zdalam sobie sprawe, ze za dwa miesiace o tej porze, bedziesz z nowego domku nadawac 8) Raaany ... jak ten czas pedzi :roll:

anjamen,

Kartonowa selekcje podziwiam :-) Nie wiem czemu, ale jakos zbyt spolegliwie segregujemy nasze szpargaly ... zawsze za duzo ich zostaje na kolejne przeprowadzki :lol:

Kasiu, a odbiro budynku masz? Szukam po mailach co jest potrzebne i znalezc nie moge i co ile kosztuje. Wiesz cos?
Wiem, ze trzeba się udac do geodety, do calej?? Nie wiem :lol:

Ach dziewczyny, mam dość, lece się prasować, pakować i takie tam.

Ale miałam dzięń, pełen wrażeń, znacie to powiedzenie, że nieszczęścia chodzą trójkami??? :roll: :-? Ja mam tak kurna zawsze przed jakimś wyjazdem dłuższym, Z A W S Z E!!!! :x :-? :(

Kasiu, wypoczywajcie a niech domek sie wykancza. Pozdrawiam
Dzięki dorbie, padam ze zmęczenia, dobranoc.

I jakbym jutro nie dała rady, to grzeczni tu bądźcie jak mnie nie będzie :D

I jakbym spadła na łeb i szyję to wyciągnijcie mnie z czeluści, co??? :roll: :wink: Paaa