Irma 25.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 o przeprowadzce staram się nie myśleć. Zabulimy jak za złoto. 300km, a do przewieżienia masa książek i pianino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 dzien dobry, ja sie pakowalam od marca do lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 o przeprowadzce staram się nie myśleć. Zabulimy jak za złoto. 300km, a do przewieżienia masa książek i pianino matko jedyna, daleko Tak zrobie chyba jak Maluszek prawi, zwłaszcza, że jak wrócę z wakacji to będzie już szafa w garderobie, znaczy zabudowana garderoba szafami i szafa w wiatrołapie. Będzie gdzie upychać Dziś wlasnie panowie przywieźli wszystkie boki, drzwi i szuflady do tych szaf A ekipa skończy dzis podłogi w pokojach dzieci Chyba nie chce mi się wyjeżdżać na te wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 U nas burza, pioruny, grzmoty i grad Hektolitry wody lecą z nieba Warta w parku na pewno wyjdzie z brzegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kasiu, a odbiro budynku masz? Szukam po mailach co jest potrzebne i znalezc nie moge i co ile kosztuje. Wiesz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.07.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Chyba nie chce mi się wyjeżdżać na te wakacje Eeeee no co Ty? My wlasnie PO i PRZED Przy tym calym remontowo-domowym zamieszaniu potrzebne jest to okrutnie No i na miekkim piaseczku, wygodnym lezaczku, przegladajac sie w lazurze wody latwiej przemyslec sprawe dajmy no takiego trawertynu BTW ten Twoj trawertyn fajny jest Nawet baaardzo Ale to takie fajne plytki, ze mieszanie ich z czyms innym na podlodze, to raczej nie bardzo ;)Kolory farb tez niczego sobie. Mnie tam najbardziej podchodzi ten roz u Cory I Wasza sypialnia. Taka energetyczna Kasia, dopiero teraz zdalam sobie sprawe, ze za dwa miesiace o tej porze, bedziesz z nowego domku nadawac Raaany ... jak ten czas pedzi anjamen, Kartonowa selekcje podziwiam Nie wiem czemu, ale jakos zbyt spolegliwie segregujemy nasze szpargaly ... zawsze za duzo ich zostaje na kolejne przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kasiu, a odbiro budynku masz? Szukam po mailach co jest potrzebne i znalezc nie moge i co ile kosztuje. Wiesz cos?Wiem, ze trzeba się udac do geodety, do calej?? Nie wiem Ach dziewczyny, mam dość, lece się prasować, pakować i takie tam. Ale miałam dzięń, pełen wrażeń, znacie to powiedzenie, że nieszczęścia chodzą trójkami??? Ja mam tak kurna zawsze przed jakimś wyjazdem dłuższym, Z A W S Z E!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Aaaa, przecież Ty do Brazy jedziesz, prawda? Pogodę fajną chyba będziecie mieli. No, chyba żeby wiatry były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kasiu, wypoczywajcie a niech domek sie wykancza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kasiu, wypoczywajcie a niech domek sie wykancza. PozdrawiamDzięki dorbie, padam ze zmęczenia, dobranoc. I jakbym jutro nie dała rady, to grzeczni tu bądźcie jak mnie nie będzie I jakbym spadła na łeb i szyję to wyciągnijcie mnie z czeluści, co??? Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kasia udanego urlopu życzę, przede wszystkim pogody, bo u nas faktycznie główny meteorolog nawalił... Leje i leje aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I jakbym spadła na łeb i szyję to wyciągnijcie mnie z czeluści, co??? PaaaNormalnie za ryja i do gory Fajnie masz przed ta przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.07.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Cze wrednoto Udanego słonecznego i relaksującego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 witanko, a Kasia to dzisisaj wyjezdza ? tak bez pozegnania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 witanko, a Kasia to dzisisaj wyjezdza ? tak bez pozegnania no jak bez pożegnania, no jak!! przecie już wczoraj mówiłam, że jadę Ale może wieczorkiem się zjawię na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Czeeee!!!! Spakowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Kasiu specjalnie dla Ciebie, pojde na strych i Ci cos pokaze, ...... http://img142.imageshack.us/img142/8343/11mb1.jpg to jest strych ...............chyba w Ritzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Na takim strychu to ja bym mieszkać mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Na takim strychu to ja bym mieszkać mogła. znaczy się ja wybudowałem dom z użytkowym strychem i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Kasia, Milego urlopowania! Zimnych drinkow, kolorowych parasolek , cieplego piasku i miekkich lezakow ... no a w nocy balowania na plazy do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts