kaśka maciej 20.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Hej dziewczyny Do tej pory u mnie nie pada Mam nadzieję, że jeszcze se troszkę odpuści ten śnieg, którego serdecznie nie znoszę Po wczorajszym zmasowanym ataku telefonicznym jesteśmy tak ugadani, że choćby grad padał to będą robić. Coś się chyba nam wymknęło o jakimś sądzie czy coś No bo zaliczkę wzięli, ale zamówić więźbę to już zapomnieli, nie?? Boże, że też trzeba się za każdą rzeczą tak nadzwownić, udenerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No, niestety, polska rzeczywistość Nie popuść Kasiu bo Ci na głowę wlezą a przy tym ani więźby, ani zaliczki nie zobaczysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Moja więźba też jechała i jechała. W końcu jak przyjechała to się dachu doczekać nie mogłam. Jak był dach to okien wypatrywałam a teraz to juz sama nie wiem czego Kaśka jesteśmy z Tobą w tym wyczekiwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No wielkie dzięki dziewczyny,ale wkurzona jestem na max na tych pi pi pi cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No wielkie dzięki dziewczyny,ale wkurzona jestem na max na tych pi pi pi cieśli Melisa lekarska Melissa officinalis - na delikatne uspokojenie http://www.herbs2000.com/images/herbs_lemon_balm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 heheheheh, dzięki braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Oooo ziółka widzę Kaśka tylko nie wariuj po tych ziołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty się Kaśka tak nie nerwuj, w myśl zasady: denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych W tm tygodniu przywiozą tą więźbę. Ja to czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty się Kaśka tak nie nerwuj, w myśl zasady: denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych W tym tygodniu przywiozą tą więźbę. Ja to czuje serio???????? no dobra, ziółkami już się sztachnęłam tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty się Kaśka tak nie nerwuj, w myśl zasady: denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych W tym tygodniu przywiozą tą więźbę. Ja to czuje serio???????? no dobra, ziółkami już się sztachnęłam tak na wszelki wypadek aż literki sie powiekszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty się Kaśka tak nie nerwuj, w myśl zasady: denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych W tym tygodniu przywiozą tą więźbę. Ja to czuje serio???????? no dobra, ziółkami już się sztachnęłam tak na wszelki wypadek aż literki sie powiekszyły matkoooooo,jakim cudem????????????? nic nie powiększałam, nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty się Kaśka tak nie nerwuj, w myśl zasady: denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych W tym tygodniu przywiozą tą więźbę. Ja to czuje serio???????? no dobra, ziółkami już się sztachnęłam tak na wszelki wypadek aż literki sie powiekszyły matkoooooo,jakim cudem????????????? nic nie powiększałam, nic a nic Kasia, coś Ty domieszała sobie do tej melissy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Na niektórych zioła piorunująco działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty się Kaśka tak nie nerwuj, w myśl zasady: denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych W tym tygodniu przywiozą tą więźbę. Ja to czuje serio???????? no dobra, ziółkami już się sztachnęłam tak na wszelki wypadek serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Kasia, coś Ty domieszała sobie do tej melissy nic, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No a mnie maylad namawiala na jaranie czegos a to u kaski takie pomysly powstaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No a mnie maylad namawiala na jaranie czegos a to u kaski takie pomysly powstaja no mówię ci, wszystko rośnie, się powiększa, czaryyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ty zawies te ziolka tym od wiezby!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No tak ....hmmm....same dziwy........ Do tej pory to od dotyku rosło a nie od ziółek. Te podobno miewaja odwrotne działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No tak ....hmmm....same dziwy........ Do tej pory to od dotyku rosło a nie od ziółek. Te podobno miewaja odwrotne działanie a tu masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts