Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dotarliśmy :D

Matko Chrystusowa jak tam jest DALEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o Ale za to jak pięknie 8)

Maksiu i braza, wy się na mnie nie denerwujcie :roll: Nie uwierzycie jaki kurna pech :evil: Jak wracałam ze spotkania z brazą i Agduś komórka mi upadła na schody i rozwaliła się w pył. No nic myślę sobie :roll: To tylko sprzęt, kupie se nowy :wink: Pozbierałam to co leżało na schodach i już. No ale, że nieszczęścia chodzą parami, to okazało się, że karty nie zebrałam :-? Znalazłam ją na drugi dzień rano, ale do użytku to się raczej nie nadawała :evil: Ktoś ją jakby podeptał czy jak?? :roll: Więc szlag trafił i telefon i wszystkie numery!!! :evil: Tak więc nie miałam kontaktu z Wami :( Ale jutro już będę mieć i duplikat karty i telefon :D Numer wciąż ten sam :D

Dobrze, ze mam zapisane te widomości na skrzynce Murka z waszymi numerami :roll:

A tak w ogóle to było BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 8)

A tak w ogóle to ręka do góry kto za mna tęsknił???? :roll:

ja nie!!! miałaś się małpo odezwać i nic!

no dobra żartowałem, teśkniłem małpo...

m.

buziaki skarbeńku!!! :D no mówię ci jaki pech :-?

ale co się odwlecze to nie uciecze!!!

nie bój nic, za rok też sa wakacje, a może Ty do mnie wcześneij przyjedziesz??? :roll:

nie bój nic, za rok też sa wakacje, a może Ty do mnie wcześneij przyjedziesz??? :roll:

o nie ma tak dobrze... najpierw ty u mnie, powiem tylko tyle.. żałuj.. bo mogłabyś zobaczyć to czego na forum nie pokazuje, a jest na prawdę czym sie pochwalić, a braza będzie u mnie w przyszłym tygodniu i sobie obejrzy..o!!! taki wredny będę :)

buziaki

m.

Posłuchajcie, apartament w którym mieszkaliśmy miał wszystko: full wypas kuchnię, stół, stolik kawowy, fotele, skórzaną kanapę i wielka szafę z lustrami 8) :oops: W drugim pokoju było duuuuuże łoże 8) :oops: Ponieważ nie umieliśmy się zdecydować, spaliśmy raz tu, a raz tam 8) :oops:

łazieka większa od moje w bloku, duży prysznic i nawet pralka była!!! :o

Z okien widziałam, morze, port i latarnię morską :D

Ale nie było jedngeo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-? :-?

o nie ma tak dobrze... najpierw ty u mnie, powiem tylko tyle.. żałuj.. bo mogłabyś zobaczyć to czego na forum nie pokazuje, a jest na prawdę czym sie pochwalić, a braza będzie u mnie w przyszłym tygodniu i sobie obejrzy..o!!! taki wredny będę :)

buziaki

m.

:roll: :-? :( kurna no!!!!