mikopiko 06.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kaśka jak Ty tak wytrzymujesz? Ja bym nie wytrzymała Tam Ci pewnie już łazienki zrobili . Jak wrócisz to się nie rozpakowuj tylko inne rzeczy zbieraj No kiedy Ty wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dotarliśmy Matko Chrystusowa jak tam jest DALEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale za to jak pięknie Maksiu i braza, wy się na mnie nie denerwujcie Nie uwierzycie jaki kurna pech Jak wracałam ze spotkania z brazą i Agduś komórka mi upadła na schody i rozwaliła się w pył. No nic myślę sobie To tylko sprzęt, kupie se nowy Pozbierałam to co leżało na schodach i już. No ale, że nieszczęścia chodzą parami, to okazało się, że karty nie zebrałam Znalazłam ją na drugi dzień rano, ale do użytku to się raczej nie nadawała Ktoś ją jakby podeptał czy jak?? Więc szlag trafił i telefon i wszystkie numery!!! Tak więc nie miałam kontaktu z Wami Ale jutro już będę mieć i duplikat karty i telefon Numer wciąż ten sam Dobrze, ze mam zapisane te widomości na skrzynce Murka z waszymi numerami A tak w ogóle to było BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A tak w ogóle to ręka do góry kto za mna tęsknił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ja ja ja tesknilam i jako nieliczna tu zagladalam ciesze sie ze juz jestes a jakies fotki beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ja ja ja tesknilam i jako nieliczna tu zagladalam ciesze sie ze juz jestes a jakies fotki beda?bedom a jakże ale nie dziś, dziś padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no ja też ja też pisałam i czekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A tak w ogóle to ręka do góry kto za mna tęsknił???? ja nie!!! miałaś się małpo odezwać i nic! no dobra żartowałem, teśkniłem małpo... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A tak w ogóle to ręka do góry kto za mna tęsknił???? ja nie!!! miałaś się małpo odezwać i nic! no dobra żartowałem, teśkniłem małpo... m.buziaki skarbeńku!!! no mówię ci jaki pech ale co się odwlecze to nie uciecze!!! nie bój nic, za rok też sa wakacje, a może Ty do mnie wcześneij przyjedziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No jestes w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 buziaki skarbeńku!!! no mówię ci jaki pech ale co się odwlecze to nie uciecze!!! nie bój nic, za rok też sa wakacje, a może Ty do mnie wcześneij przyjedziesz??? o nie ma tak dobrze... najpierw ty u mnie, powiem tylko tyle.. żałuj.. bo mogłabyś zobaczyć to czego na forum nie pokazuje, a jest na prawdę czym sie pochwalić, a braza będzie u mnie w przyszłym tygodniu i sobie obejrzy..o!!! taki wredny będę buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Posłuchajcie, apartament w którym mieszkaliśmy miał wszystko: full wypas kuchnię, stół, stolik kawowy, fotele, skórzaną kanapę i wielka szafę z lustrami W drugim pokoju było duuuuuże łoże Ponieważ nie umieliśmy się zdecydować, spaliśmy raz tu, a raz tam łazieka większa od moje w bloku, duży prysznic i nawet pralka była!!! Z okien widziałam, morze, port i latarnię morską Ale nie było jedngeo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 buziaki skarbeńku!!! no mówię ci jaki pech ale co się odwlecze to nie uciecze!!! nie bój nic, za rok też sa wakacje, a może Ty do mnie wcześneij przyjedziesz??? o nie ma tak dobrze... najpierw ty u mnie, powiem tylko tyle.. żałuj.. bo mogłabyś zobaczyć to czego na forum nie pokazuje, a jest na prawdę czym sie pochwalić, a braza będzie u mnie w przyszłym tygodniu i sobie obejrzy..o!!! taki wredny będę buziaki m. kurna no!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No jestes w koncu No jestem babo To when??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobry wieczór.Padam na pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ze mna to teraz kurna problem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobry wieczór. Padam na pysk.To witaj w klubie!! Ale mój nałóg muszę nakarmić!! tyle bez neta wytrzymałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ze mna to teraz kurna problem jest nie denerwuj mnie nawet kiedy takiego uroczego psiaka można zostawić samego?? Pewnei nieprędko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobry wieczór. Padam na pysk.To witaj w klubie!! Ale mój nałóg muszę nakarmić!! tyle bez neta wytrzymałam!!!! Obiecałam pewnej Efilce zdjęcia to musiałam wpaść.. Ale zaraz odpadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kaśka jak Ty tak wytrzymujesz? Ja bym nie wytrzymała Tam Ci pewnie już łazienki zrobili . Jak wrócisz to się nie rozpakowuj tylko inne rzeczy zbieraj No kiedy Ty wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Słuchajcie, padam, na oczy nie widzę już nic!! Ale się cieszę, że wróciłam do Was Do jutra!! Wklję jakies zdjęcia z wakacji i domu paaaa, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts