mhk 08.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 aaaaaaaaa pokoiki piekne - drzwi sliczne!!!!!!!! i wszytsko mi sie podoba - baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a awanture o zmywarke zostawie bez komentarza - rece opadaja po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wiolasz im prostsze rozwiązanie tym trudniej wpaść na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Też się wzniosłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 kaska a ty masz tapete czy sama te paseczki malowalas - bo ja wlasnie chce u starszej takie paseczki na scianie!!!!!! tylko nie wiem czy nie przekombinuje znowu - zaraz wam pokaze jakie sobie wymyslislam!!!!!!!!!! bo u ciebie tak ladnie delikatnie a ja znowu z grubej rury chce chyba zasunac!!!!!! ze tak powiem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no takie sobie te paski wymyslilam tylko zastanwiam sie jakiej tasmy uzyc zeby nie podsiakala ta farba i zeby w miare rowno wyszllo ???????????http://images26.fotosik.pl/262/45ecd3fd4174ba31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No Kasia pisała ... kup w malarskim, są specjalne malarskie taśmy, te nie podsiąkają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no kupilam takie - tylko ze u kaski sa chyba gladzie na scianach??? i ma te sciany rowniutkie, a ja mam zwykle tynki i sa wieksze nierownosci!!!!!!! i pomimo ze daje tasme to i tak podsiaka - myslalam ze jest jeszcze jakis sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kasiula ależ u Ciebie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kasiu, piekne te pokoiki.Ciekawa jestem jakie macie stawki za gladzie i malowanie za m2 ? Pamietasz? U nas jest koszmarnie drogo, wiec ne decydujemy sie na to, sami...A tak z ciekawosci - sprzedaliscie mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no takie sobie te paski wymyslilam tylko zastanwiam sie jakiej tasmy uzyc zeby nie podsiakala ta farba i zeby w miare rowno wyszllo ???????????http://images26.fotosik.pl/262/45ecd3fd4174ba31.jpg to jest zwykla tasma papierowa, mozna ja kupic roznej szerokosci , ale fakt zeby farba nie podsiąkała musi tasma dobrze dolegac do sciany i farba musi byc gesta nie wiem jak mozna zrobic samemu dwa kolory obok siebie, lepiej i bezpieczniej jak paseczki beda w odstępie, przyklejasz dwa paski tasmy i pomiedzy nimi malujesz kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zapomnialam o drzwiach sa piekne psze Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziękuje za zachwyty Wszystko to dzięki malmuc i jeszcze paru innym koleżankom Nie ma to jak forum!!! Verunia, jeśli chodzi o sklep inetrnetowy to bez zarzutu jak dla mnie działa Imperium Zakupów, przyjamniej przysłali mi płytę naprawdę szybko Nie sądziłam, że róż u mojej Córy zrobi taką furorę Mała też jest zachwycona Mhk, taśma to taka papierowa żółta jest Rożne sa szerokości A te dwa kolory obok siebie to chyba trzeba by było malować tak, że jeden kolor wyschnie i dopiero wtedy nakleić na niego tą taśmę i spróbować pomalować drugi. Kolory wybrałaś fajne, podobne w sumie to tych u mojego Synka Tak mnie wzięło na te paski że teraz to chętnie widziałabym je wszędzie Z tym, że oczopląs murowany Dorbie, u nas gładzie to chyba 18zł z malowaniem na kolor Chyba nie pamietam dokładnie. Myśleliśmy, że się obejdzie, ale niestety tynk na ścianach popękał, a gdzie niegdzie piach wyszarpał dziury Nie dało rady. Mus był, ale jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To i ja się pozachwycam Na ręce gospodyni składam ochy i achy Bardzo fajnie wyszły te maluneczki! A w pokoju córki co to za wzorek? Odrysowany od szablonu? Ja wprawdzie nie mam jeszcze dzieci ale jak bym miała córkę to chyba bym chciała tak własnie wymalować jej pokój Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To i ja się pozachwycam Na ręce gospodyni składam ochy i achy Bardzo fajnie wyszły te maluneczki! A w pokoju córki co to za wzorek? Odrysowany od szablonu? Ja wprawdzie nie mam jeszcze dzieci ale jak bym miała córkę to chyba bym chciała tak własnie wymalować jej pokój PozdrawiamWitam ziomalkę W pokoju córy rysunki sa zrobione z szablonów kupionych w Castoramie A o córę to czas się starać domek jak widzę już stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziękuje za zachwyty Wszystko to dzięki malmuc Kasia prosze Cie....... i jeszcze paru innym koleżankom Nie ma to jak forum!!! świeta prawda Mhk, taśma to taka papierowa żółta jest Rożne sa szerokości A te dwa kolory obok siebie to chyba trzeba by było malować tak, że jeden kolor wyschnie i dopiero wtedy nakleić na niego tą taśmę i spróbować pomalować drugi. Kolory wybrałaś fajne, podobne w sumie to tych u mojego Synka ja mysle ze tasma naklejona na pomalowany pasek przy jego odklejaniu zedrze tez farbe, zwlaszcza ze zeby farba z jednego paska na drugi nie przeciekla trzeba go mocno przykleic a tak w ogole zauwazylam u siebie w domu dwa rodzaje tasmy, niby ta sama, ale jedna przy odklejaniu sciagala mi farbe z sufitu , a druga juz nie roznily sie lekko odcieniem, byc moze byly innych producentów [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski Widzisz jaką robią furorę??? A półki to kto wymyślił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski Widzisz jaką robią furorę??? A półki to kto wymyślił??? bo paseczki są urocze i mysle ze gdyby bylo ich wiecej juz nie bylyby taka perełką w pokoju synka i córci półeczke gdzies podejrzalam, tyle ze zmodyfikowalam nieco , czy Ty tez planujesz zrobic wewnatrz strukturke i oswietlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski Widzisz jaką robią furorę??? A półki to kto wymyślił??? bo paseczki są urocze i mysle ze gdyby bylo ich wiecej juz nie bylyby taka perełką w pokoju synka i córci półeczke gdzies podejrzalam, tyle ze zmodyfikowalam nieco , czy Ty tez planujesz zrobic wewnatrz strukturke i oswietlenie? oświetlenie już rozprowadzone tzn, 3 lampki oświetla samą półkę, a 3 będą oswietlać podłogę wiesz o co chodzi, nie?? Nie będzie struktury (nie moge wszystkiego zgapić, toż to plagiat ), tylko intensywny kolor czekolady mam nadzieję, że to wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To ja idę do malmuc moze tez coś zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To ja idę do malmuc moze tez coś zgapię Mówię ci, jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts