Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kaska a ty masz tapete czy sama te paseczki malowalas - bo ja wlasnie chce u starszej takie paseczki na scianie!!!!!! tylko nie wiem czy nie przekombinuje znowu :oops: - zaraz wam pokaze jakie sobie wymyslislam!!!!!!!!!! :roll:

bo u ciebie tak ladnie delikatnie a ja znowu z grubej rury chce chyba zasunac!!!!!! ze tak powiem!!!!!

no takie sobie te paski wymyslilam :roll: tylko zastanwiam sie jakiej tasmy uzyc zeby nie podsiakala ta farba i zeby w miare rowno wyszllo ???????????http://images26.fotosik.pl/262/45ecd3fd4174ba31.jpg

to jest zwykla tasma papierowa, mozna ja kupic roznej szerokosci , ale fakt zeby farba nie podsiąkała musi tasma dobrze dolegac do sciany i farba musi byc gesta

nie wiem jak mozna zrobic samemu dwa kolory obok siebie, lepiej i bezpieczniej jak paseczki beda w odstępie, przyklejasz dwa paski tasmy i pomiedzy nimi malujesz kolorek

Dziękuje za zachwyty :D Wszystko to dzięki malmuc i jeszcze paru innym koleżankom 8) :oops: Nie ma to jak forum!!! :D

Verunia, jeśli chodzi o sklep inetrnetowy to bez zarzutu jak dla mnie działa Imperium Zakupów, przyjamniej przysłali mi płytę naprawdę szybko :D

Nie sądziłam, że róż u mojej Córy zrobi taką furorę :o :lol: Mała też jest zachwycona :)

Mhk, taśma to taka papierowa żółta jest :roll: Rożne sa szerokości :)

A te dwa kolory obok siebie to chyba trzeba by było malować tak, że jeden kolor wyschnie i dopiero wtedy nakleić na niego tą taśmę i spróbować pomalować drugi. Kolory wybrałaś fajne, podobne w sumie to tych u mojego Synka :wink:

Tak mnie wzięło na te paski że teraz to chętnie widziałabym je wszędzie :lol: Z tym, że oczopląs murowany :p

Dorbie, u nas gładzie to chyba 18zł z malowaniem na kolor :roll: Chyba :roll: nie pamietam dokładnie. Myśleliśmy, że się obejdzie, ale niestety tynk na ścianach popękał, a gdzie niegdzie piach wyszarpał dziury :roll: Nie dało rady. Mus był, ale jestem bardzo zadowolona.

To i ja się pozachwycam :D

Na ręce gospodyni składam ochy i achy :D

Bardzo fajnie wyszły te maluneczki!

A w pokoju córki co to za wzorek? Odrysowany od szablonu?

Ja wprawdzie nie mam jeszcze dzieci ale jak bym miała córkę to chyba bym chciała tak własnie wymalować jej pokój

Pozdrawiam

Witam ziomalkę :D

W pokoju córy rysunki sa zrobione z szablonów kupionych w Castoramie :) A o córę to czas się starać :wink: domek jak widzę już stoi :D

Dziękuje za zachwyty :D Wszystko to dzięki malmuc

Kasia prosze Cie....... :oops:

i jeszcze paru innym koleżankom 8) :oops: Nie ma to jak forum!!! :D

świeta prawda :lol:

Mhk, taśma to taka papierowa żółta jest :roll: Rożne sa szerokości :)

A te dwa kolory obok siebie to chyba trzeba by było malować tak, że jeden kolor wyschnie i dopiero wtedy nakleić na niego tą taśmę i spróbować pomalować drugi. Kolory wybrałaś fajne, podobne w sumie to tych u mojego Synka :wink:

ja mysle ze tasma naklejona na pomalowany pasek przy jego odklejaniu zedrze tez farbe, zwlaszcza ze zeby farba z jednego paska na drugi nie przeciekla trzeba go mocno przykleic

a tak w ogole zauwazylam u siebie w domu dwa rodzaje tasmy, niby ta sama, ale jedna przy odklejaniu sciagala mi farbe z sufitu :evil: , a druga juz nie :roll:

roznily sie lekko odcieniem, byc moze byly innych producentów :roll:[

Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski :oops: :D Widzisz jaką robią furorę??? :D

A półki to kto wymyślił??? :oops:

bo paseczki są urocze :) i mysle ze gdyby bylo ich wiecej juz nie bylyby taka perełką w pokoju synka i córci :)

półeczke gdzies podejrzalam, tyle ze zmodyfikowalam nieco :), czy Ty tez planujesz zrobic wewnatrz strukturke i oswietlenie?

Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski :oops: :D Widzisz jaką robią furorę??? :D

A półki to kto wymyślił??? :oops:

bo paseczki są urocze :) i mysle ze gdyby bylo ich wiecej juz nie bylyby taka perełką w pokoju synka i córci :)

półeczke gdzies podejrzalam, tyle ze zmodyfikowalam nieco :), czy Ty tez planujesz zrobic wewnatrz strukturke i oswietlenie?

oświetlenie już rozprowadzone :) tzn, 3 lampki oświetla samą półkę, a 3 będą oswietlać podłogę :roll: :wink: wiesz o co chodzi, nie??

Nie będzie struktury (nie moge wszystkiego zgapić, toż to plagiat :wink: ), tylko intensywny kolor czekolady :roll: mam nadzieję, że to wypali :roll: