Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski :oops: :D Widzisz jaką robią furorę??? :D

A półki to kto wymyślił??? :oops:

bo paseczki są urocze :) i mysle ze gdyby bylo ich wiecej juz nie bylyby taka perełką w pokoju synka i córci :)

półeczke gdzies podejrzalam, tyle ze zmodyfikowalam nieco :), czy Ty tez planujesz zrobic wewnatrz strukturke i oswietlenie?

oświetlenie już rozprowadzone :) tzn, 3 lampki oświetla samą półkę, a 3 będą oswietlać podłogę :roll: :wink: wiesz o co chodzi, nie??

Nie będzie struktury (nie moge wszystkiego zgapić, toż to plagiat :wink: ), tylko intensywny kolor czekolady :roll: mam nadzieję, że to wypali :roll:

tak tak wiem co masz na mysli, a ten kolorek brazowy pojawi sie jeszcze gdzies w salonie?

jesli moge to polecam braz z dodatkiem szarosci :lol:

ja tak wypytuje i wypytuje jesli Kasiu juz wczesniej pisalas o tym to mnie na ksiezyc wystrzel :oops:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak tak wiem co masz na mysli, a ten kolorek brazowy pojawi sie jeszcze gdzies w salonie?

jesli moge to polecam braz z dodatkiem szarosci :lol:

ja tak wypytuje i wypytuje jesli Kasiu juz wczesniej pisalas o tym to mnie na ksiezyc wystrzel :oops:

Nie, nie pisałam nigdzie wcześniej. Półki bedą w tym kolorze, bo sa podobne do koloru podłogi :roll: Numer tej farby to S478 z Tikurrili :roll: Nie wiem czy też nie zrobić tej podkowy na suficie w tym kolorze?? :roll: Co myślicie?? MOże za ciemny?? :roll:

Chociaż ten główny kolor salonu to prawie biały :roll: taka kość słoniowa :roll:

Podłoga lapacho. Prosze o komentarz :D

Sprawdziłam ten kolor na stronie Tikkurili, jest z palety Symphony i to jest własnie taki szary brąz :wink:

No doradźcie co z tym sufitem mam zrobić???/

No i na jaki kolor pomalowac korytarz czy przedpokój??????????????????

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

ja to bym musiała zobaczyc, tak jak to opisujesz to ni chu chu nie widzę.

Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasny.

Korytarz i wiatrołap coś z tej gamy kolorów co ten szarobrązowy, czy czekoladowy (jak tam go zwał) tylko jaśniejszy

Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasny

Poczekaj, jest zdjęcie w dzienniku :roll: tej ściany. Może ktoś umi pomalować w paincie??? :roll:

Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasny

Poczekaj, jest zdjęcie w dzienniku :roll: tej ściany. Może ktoś umi pomalować w paincie??? :roll:

Ale nie ma tej podkowy na suficie. Może coś mi się uda pomalowac, poczekaj trochę

Ale nie ma tej podkowy na suficie. Może coś mi się uda pomalowac, poczekaj trochę

No nie ma, jutro cykne, ale pal sześć tą podkowę

Te półki mnie nurtują

http://images33.fotosik.pl/347/6e651894d72bf92c.jpgno takie są, SĄ RÓWNE :wink: :lol: serio :roll:

Powiedziałam dziś tym chłopakom, że cos nie halo i przykładali poziomice gdzie tylko się dało i wyszło na to, że jest równo :wink:

Cześć i czołem :D

Fajnie już :D a co z łazienkami?

Jeśli chodzi o paseczki to ja wszędzie uwielbiam...skarpetki, bluzeczki, majteczki wszystko dla dzieci :lol: . Jak mówię kupiłam piękne skarpetki to mój mąż - pewnie w paseczki :oops: :lol: :lol:

Miko z łazienkami to że się tak wyrażę jesteśmy w czarnej doopie :roll: :wink:

MOże zaczną w przyszłym tygodniu, nie wiem, coś sa enigamtyczni w odpowiedziach :roll: Nie dałam im robić jak mnie nie było :roll: Ścianę da się przemalować, z płytkami już jest trudniej :roll: