malmuc 08.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Malmuc, no jak ci nie dziękować jak na beszczelnego zgapiłam te paski Widzisz jaką robią furorę??? A półki to kto wymyślił??? bo paseczki są urocze i mysle ze gdyby bylo ich wiecej juz nie bylyby taka perełką w pokoju synka i córci półeczke gdzies podejrzalam, tyle ze zmodyfikowalam nieco , czy Ty tez planujesz zrobic wewnatrz strukturke i oswietlenie? oświetlenie już rozprowadzone tzn, 3 lampki oświetla samą półkę, a 3 będą oswietlać podłogę wiesz o co chodzi, nie?? Nie będzie struktury (nie moge wszystkiego zgapić, toż to plagiat ), tylko intensywny kolor czekolady mam nadzieję, że to wypali tak tak wiem co masz na mysli, a ten kolorek brazowy pojawi sie jeszcze gdzies w salonie? jesli moge to polecam braz z dodatkiem szarosci ja tak wypytuje i wypytuje jesli Kasiu juz wczesniej pisalas o tym to mnie na ksiezyc wystrzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Juz mi barierka wpadła w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To ja idę do malmuc moze tez coś zgapię Mówię ci, jest co u mnie pustkami świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 tak tak wiem co masz na mysli, a ten kolorek brazowy pojawi sie jeszcze gdzies w salonie? jesli moge to polecam braz z dodatkiem szarosci ja tak wypytuje i wypytuje jesli Kasiu juz wczesniej pisalas o tym to mnie na ksiezyc wystrzel Nie, nie pisałam nigdzie wcześniej. Półki bedą w tym kolorze, bo sa podobne do koloru podłogi Numer tej farby to S478 z Tikurrili Nie wiem czy też nie zrobić tej podkowy na suficie w tym kolorze?? Co myślicie?? MOże za ciemny?? Chociaż ten główny kolor salonu to prawie biały taka kość słoniowa Podłoga lapacho. Prosze o komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Juz mi barierka wpadła w oko no mówiłam ci, tam jest kopalnia pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Sprawdziłam ten kolor na stronie Tikkurili, jest z palety Symphony i to jest własnie taki szary brąz No doradźcie co z tym sufitem mam zrobić???/ No i na jaki kolor pomalowac korytarz czy przedpokój?????????????????? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja to bym musiała zobaczyc, tak jak to opisujesz to ni chu chu nie widzę.Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasny.Korytarz i wiatrołap coś z tej gamy kolorów co ten szarobrązowy, czy czekoladowy (jak tam go zwał) tylko jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja to bym musiała zobaczyc, tak jak to opisujesz to ni chu chu nie widzę. Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasnyPoczekaj, jest zdjęcie w dzienniku tej ściany. Może ktoś umi pomalować w paincie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No to ja się melduję. O czekoladach się nie wypowiadam bom nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja to bym musiała zobaczyc, tak jak to opisujesz to ni chu chu nie widzę. Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasnyPoczekaj, jest zdjęcie w dzienniku tej ściany. Może ktoś umi pomalować w paincie??? Ale nie ma tej podkowy na suficie. Może coś mi się uda pomalowac, poczekaj trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No to ja się melduję. O czekoladach się nie wypowiadam bom nie w temacie No witaj ziomalko!!! A o czekoladzie to szło tak: półki z czekolady, sciana jasna, czy na odwrót?? Aha, w gr jeszcze wchodzi taka podkowa na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 hm teraz wiem mniej niż wcześniej spoko - zorientuję się w sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja to bym musiała zobaczyc, tak jak to opisujesz to ni chu chu nie widzę. Nie widząc całości dałabym ściane czekoladową a półki jasne jak reszta ścian a sufit tez cały jasnyPoczekaj, jest zdjęcie w dzienniku tej ściany. Może ktoś umi pomalować w paincie??? Ale nie ma tej podkowy na suficie. Może coś mi się uda pomalowac, poczekaj trochęNo nie ma, jutro cykne, ale pal sześć tą podkowę Te półki mnie nurtują http://images33.fotosik.pl/347/6e651894d72bf92c.jpgno takie są, SĄ RÓWNE serio Powiedziałam dziś tym chłopakom, że cos nie halo i przykładali poziomice gdzie tylko się dało i wyszło na to, że jest równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cześć i czołem Fajnie już a co z łazienkami? Jeśli chodzi o paseczki to ja wszędzie uwielbiam...skarpetki, bluzeczki, majteczki wszystko dla dzieci . Jak mówię kupiłam piękne skarpetki to mój mąż - pewnie w paseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 juz wiem jak na razie jestem za na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 aparat krzywo ułożyłaś i dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A ta podkowa na suficie to jest na prawej stronie patrząc na zdjęcie. Zaczyna się tak od tej puszki elektrycznej i ma chyba z 2 metry długości, od ściany jest 50cm . Rama z 3 stron ma po 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cześć i czołem Fajnie już a co z łazienkami? Jeśli chodzi o paseczki to ja wszędzie uwielbiam...skarpetki, bluzeczki, majteczki wszystko dla dzieci . Jak mówię kupiłam piękne skarpetki to mój mąż - pewnie w paseczki Miko z łazienkami to że się tak wyrażę jesteśmy w czarnej doopie MOże zaczną w przyszłym tygodniu, nie wiem, coś sa enigamtyczni w odpowiedziach Nie dałam im robić jak mnie nie było Ścianę da się przemalować, z płytkami już jest trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 juz wiem jak na razie jestem za na odwrótnoż kurde, że wcześniej nie wpadłam na to będe musiała jechac do Opexu po raz szósty chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://images31.fotosik.pl/346/9eef28e38295c204med.jpgmam zrobic na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts