Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorbie, u nas gładzie to chyba 18zł z malowaniem na kolor :roll: Chyba :roll: nie pamietam dokładnie. Myśleliśmy, że się obejdzie, ale niestety tynk na ścianach popękał, a gdzie niegdzie piach wyszarpał dziury :roll: Nie dało rady. Mus był, ale jestem bardzo zadowolona.

U mnie 17zl gladz, 3,50 gruntowanie i 9zl malowanie podklad i 2x

Sami robimy. Moj maz podjal decyzje ze sam bedzie kladl gladzie gdzie trzeba, zobaczymy kiedy wymieknie :wink:

kasia no nareszcie! oj dłużyły mi się te dwa tygodnie.. wciągnął mnie twój dziennik :D drzwi wjeściowe baaardzo mi sie podobają :D no i te cudne paseczki :D :D chciałabym się nieśmiało zapisać w kolejce do odwiedzin twojego domku.. ale to już na spokojnie po przeprowadzce, bo u nas do wykończeniówki jeszcze daleko.. :roll:

Ładnie u Was się robi.

Domowo, czysto, świeżo.

Paseczki ładne, fajnie dobrane szerokości poszczególnych pasków, nie monotonnie.

I z zewnątrz ładna bardzo bryła domu.

Super. :D

Braza, dzięki za tą wizualizację :D

Dziewczyny, uwierzcie mi na słowo, ten @482 w rzeczywistości to jest taki od zielonego :roll: jakby khaki

A ten, który wybraliśmy to właśnie taki jest bardziej czekoladowy niż wrzosowy :roll: serio. Dziś byłam dokupić tej farby to i sprawdziłam ten S482. Trochę za smutny jak dla mnie :roll:

A tak w ogóle to co takie puchy??? :o

cześć, nie przebrnę przez to wszystko, w każdym razie nie dziś...dopiero co wróciłam z urlopu. Drzwi - cudne!

a półki - tylko nie wiem czy jeszcze aktualne - ciemna ściana jasne półki, a kolor czy kahaki czy wrzos, wsio rawno...daj se na luz...takie kolory są zawsze dobre

kasia no nareszcie! oj dłużyły mi się te dwa tygodnie.. wciągnął mnie twój dziennik :D drzwi wjeściowe baaardzo mi sie podobają :D no i te cudne paseczki :D :D chciałabym się nieśmiało zapisać w kolejce do odwiedzin twojego domku.. ale to już na spokojnie po przeprowadzce, bo u nas do wykończeniówki jeszcze daleko.. :roll:
skaba, weź ty się zabierz z wu, co tak będą mieć wolne przebiegi :wink: Zapraszam w każdym razie :)