kaśka maciej 08.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja proponuję jasny wypoczynek czytałammoże go folią obłożę żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dorbie, u nas gładzie to chyba 18zł z malowaniem na kolor Chyba nie pamietam dokładnie. Myśleliśmy, że się obejdzie, ale niestety tynk na ścianach popękał, a gdzie niegdzie piach wyszarpał dziury Nie dało rady. Mus był, ale jestem bardzo zadowolona. U mnie 17zl gladz, 3,50 gruntowanie i 9zl malowanie podklad i 2x Sami robimy. Moj maz podjal decyzje ze sam bedzie kladl gladzie gdzie trzeba, zobaczymy kiedy wymieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jeśli wypoczynek ma byc ciemny to przynajmniej z jasnymi poduszkami albo z janym dywanikiem na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Na bardzo szybko wyszło coś takiego. Farba na ścianie Tikkurili, podłoga Kronopolu, reszta radosna twórczość http://images24.fotosik.pl/263/54c97d1e197cddc4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wrzuc jeszcze Braza ten kolor S482 zamiast tego wrzosu Dziwne te podkowy u was na wybrzezu macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wrzuc jeszcze Braza ten kolor S482 zamiast tego wrzosu Dziwne te podkowy u was na wybrzezu macie Bo wybrzeże to specyficzny rejon jest, o!!!! Nie mam pojęcia, jak ta Kasina podkowa wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dobra, specjalnie dla Veruni z taką prawie podkową i oczywiście S482 http://images32.fotosik.pl/339/c8e1e7b2798f0cf7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 kasia no nareszcie! oj dłużyły mi się te dwa tygodnie.. wciągnął mnie twój dziennik drzwi wjeściowe baaardzo mi sie podobają no i te cudne paseczki chciałabym się nieśmiało zapisać w kolejce do odwiedzin twojego domku.. ale to już na spokojnie po przeprowadzce, bo u nas do wykończeniówki jeszcze daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ładnie u Was się robi. Domowo, czysto, świeżo. Paseczki ładne, fajnie dobrane szerokości poszczególnych pasków, nie monotonnie. I z zewnątrz ładna bardzo bryła domu. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dzien dobry, myslalam ze tu Depsia tez wierszem zarzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Braza, dzięki za tą wizualizację Dziewczyny, uwierzcie mi na słowo, ten @482 w rzeczywistości to jest taki od zielonego jakby khaki A ten, który wybraliśmy to właśnie taki jest bardziej czekoladowy niż wrzosowy serio. Dziś byłam dokupić tej farby to i sprawdziłam ten S482. Trochę za smutny jak dla mnie A tak w ogóle to co takie puchy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Też jestem, czego się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 cześć, nie przebrnę przez to wszystko, w każdym razie nie dziś...dopiero co wróciłam z urlopu. Drzwi - cudne!a półki - tylko nie wiem czy jeszcze aktualne - ciemna ściana jasne półki, a kolor czy kahaki czy wrzos, wsio rawno...daj se na luz...takie kolory są zawsze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Hejka i jak Irmo było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Irma, bedzie jak mówisz Nawet dokupiliśmy już więcej tej ciemnej farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 kasia no nareszcie! oj dłużyły mi się te dwa tygodnie.. wciągnął mnie twój dziennik drzwi wjeściowe baaardzo mi sie podobają no i te cudne paseczki chciałabym się nieśmiało zapisać w kolejce do odwiedzin twojego domku.. ale to już na spokojnie po przeprowadzce, bo u nas do wykończeniówki jeszcze daleko.. skaba, weź ty się zabierz z wu, co tak będą mieć wolne przebiegi Zapraszam w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Też jestem, czego się czepiasz jakby było mało to sie doczepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Też jestem, czego się czepiasz jakby było mało to sie doczepię jamlesik, do kogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Też jestem, czego się czepiasz jakby było mało to sie doczepię jamlesik, do kogo?? No tać do mnie!!!!! Jamlesik, doczepiaj się, nie ma sprawy, zrobimy pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts