kaśka maciej 10.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ja tam sie nie znam na kanapach, ale ma byc duza , zeby mozna bylo sie na niej poprzewracac i sponiewierać troszkę Przestańcie, bo mój wyjechał znowu :(No dobra, jakoś to zniosę no to toooo. Dlatego tak bardzo podoba mi się ten Big Ben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 http://allegro.pl/item413387162_nowe_meble_z_holandii_okazja_.html ostatecznie coś takiego podobno też duże i wygodne. tylka ja z tych co to jak nie pomacają to nie da rady, nie kupią dlatego właśnie muszę się wprosić do kolegii na kawę. Z małżem rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 O kurde- piękne - takie proste. Dla mnie bomba. P.S. do testowania sofy małż niepotrzebny .Kolega wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 O kurde- piękne - takie proste. Dla mnie bomba. P.S. do testowania sofy małż niepotrzebny .Kolega wystarczy Niby tak, ale ja jakoś tako staroświecko jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No to tak jak ja - trochę se pogadam i tyle z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Kasiula ja tam nie widzę przeszkód Skabusi zabrać tylko jakoś liczebnie to by Cię chyba złamała taka napaść no chyba że dziecka w doma zostawimy obie a sofa cud mniód i orzeszki cały czas myślałam o czymś takim prostym - choć pewnie do mojej klitki (tak pewnie wiekszość oceni mój salon) to może być za duże - muszem jeszcze wymiary dobrze oblookać a jak zobaczyłam zestawione w łóżko to trzymajcie mnie tyle miejsca to chyba sam mąż nie wystarczy do testu ale całą bandę gosci można w jedno łóżko zapakować Nefcia tu to więcej takich erotomanów gawędziarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wu - na tych rysunkach nie widać jak klitkowaty jest Twój salon, ale tak na oko to źle nie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Salonowe i sofowe dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 kasia dziekuję za zaproszenie (zresztą jak już sie wprosiłam to co ci pozostało ).. ja chętnie do wu się dokleję skoro i ona nie protestuje.. a dzieccyska muszą w domu zostać, bo z nimi bym niewiele zobaczyła kanapa cuuuuuudna.. chyba polecę z miarka na działkę.. ale pewnie nie wlezie, bo u nas salon nie za wielki coś takiego mi się marzy.. no i testowanie mogłoby całkiem miłe być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dziendobry - jakie wy tu piekne wypoczynki wybieraliscvie!!!!!!!!! i na czym stanelo???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 prosze nie chce mi sie czytac - co to ta podkowa u kaski na suficie??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no cóż jeśli chodzi o wielkość salonu to ja mogę w konkursie startować a i tak chcemy sofiszcze wcisn ąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 witajcie no Nefercia na oko to może i dobrze ale powierzchniowo niespełna 22 m.kw. - wiem wiem niektórzy mają większe pokoje kąpielowe ale mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja to mogę z Szanownym przetestować tę sofę .... poświęcę się Dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 braza - teraz to musisz uważać - znaczy się bez zbytnich akrobacji miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No to czekamy na relację Brażuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No widzę, że chętnych do testowania sofy nie brakuje Z tym, że najsamprzód muszę ją mieć Ale powiem Wam co już mam Mam prawie (wiem, że prawie robi różnicę) gotową szafę, położone płytki w salonie i częściowo w waitrołapie no i pomalowany gabinet na gotowo Pojedziemy za chwilę to cyknę foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Fiu fiu .... Kasia, widzę że ekipy po próżnicy u Ciebie nie siedzą i bez stresu przed przeprowadzką zdążycie zrobić wszystko Bardzo pomysłowe te podwieszenia ! A jakiś kolorek konkretny na nie dajecie ?? ( pewnie pisałas ale jezdem to tyłu ... ) Zdjęcia prosimy, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 O kanapie czytałam, proszę mi tu nie wyrzucać, ze nie wiem co sie dzieje Dziennik śledzę regularnie, komentarze mniej. Moja kanapa którą zamówiłam nie nadaje sie dla Ciebie Kasiu. Nie jest to narożnik do salonu. Za mało.....salonowy jest U mnie narazie tylko w salonie bedzie bo nie mamy nic innego ale docelowo wyladuje w gabineciku na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kasia no nareszcie no ile można się byczyć Śliczne u Ciebie się robi te paseczki fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts