Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ja tam sie nie znam na kanapach, ale ma byc duza , zeby mozna bylo sie na niej poprzewracac :D

i sponiewierać troszkę :) Przestańcie, bo mój wyjechał :( znowu :(No dobra, jakoś to zniosę :)

no to toooo. Dlatego tak bardzo podoba mi się ten Big Ben 8)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://allegro.pl/item413387162_nowe_meble_z_holandii_okazja_.html

ostatecznie coś takiego

podobno też duże i wygodne.

tylka ja z tych co to jak nie pomacają to nie da rady, nie kupią :-?

dlatego właśnie muszę się wprosić do kolegii na kawę. Z małżem rzecz jasna :wink:

Kasiula ja tam nie widzę przeszkód Skabusi zabrać tylko jakoś liczebnie to by Cię chyba złamała taka napaść :wink: no chyba że dziecka w doma zostawimy obie :wink:

a sofa cud mniód i orzeszki cały czas myślałam o czymś takim prostym - choć pewnie do mojej klitki (tak pewnie wiekszość oceni mój salon) to może być za duże - muszem jeszcze wymiary dobrze oblookać :roll: a jak zobaczyłam zestawione w łóżko to trzymajcie mnie :D tyle miejsca to chyba sam mąż nie wystarczy do testu :o

ale całą bandę gosci można w jedno łóżko zapakować :D

Nefcia tu to więcej takich erotomanów gawędziarzy :wink:

kasia dziekuję za zaproszenie (zresztą jak już sie wprosiłam to co ci pozostało :D :D :D ).. ja chętnie do wu się dokleję skoro i ona nie protestuje.. a dzieccyska muszą w domu zostać, bo z nimi bym niewiele zobaczyła :-?

kanapa cuuuuuudna.. chyba polecę z miarka na działkę.. ale pewnie nie wlezie, bo u nas salon nie za wielki :-? coś takiego mi się marzy.. no i testowanie mogłoby całkiem miłe być :D :wink:

No widzę, że chętnych do testowania sofy nie brakuje :lol:

Z tym, że najsamprzód muszę ją mieć :roll:

Ale powiem Wam co już mam 8)

Mam prawie (wiem, że prawie robi różnicę) gotową szafę, położone płytki w salonie i częściowo w waitrołapie 8) no i pomalowany gabinet na gotowo 8)

Pojedziemy za chwilę to cyknę foty :D

O kanapie czytałam, proszę mi tu nie wyrzucać, ze nie wiem co sie dzieje 8) :wink: Dziennik śledzę regularnie, komentarze mniej. :oops:

Moja kanapa którą zamówiłam nie nadaje sie dla Ciebie Kasiu. Nie jest to narożnik do salonu. Za mało.....salonowy jest :lol: U mnie narazie tylko w salonie bedzie bo nie mamy nic innego ale docelowo wyladuje w gabineciku na dole.