mayland 20.10.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Cóż za ciekawy wykład na temat ziółek mnie ominął A co do więźby Kasia to ja bym na Waszym miejscu pojechała do tej żony dekarza z żądaniem, żeby Ci to ( podobno ) wysłane zamówienie pokazała ... I starsznie mi przykro, że tak Ci zawalają z tym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a co tam nowego z więżba słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Miejmy nadzieję, że juz w lesie nie szumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no plizzzzz tylko nie temat więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no plizzzzz tylko nie temat więźby Uuuuuu!!! To ja się nie odzywam! Grzecznie się przywitam i pogratuluję ..... grzywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no plizzzzz tylko nie temat więźby kasiu !!! spiesze Cie pocieszyc .... NIE PRZYWIEZLI NADAL GARAZU !!!! ponoc samochod im sie zepsul no , powiedz , ze Ci lzej wspolnie w niedoli latwiej , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no plizzzzz tylko nie temat więźby kasiu !!! spiesze Cie pocieszyc .... NIE PRZYWIEZLI NADAL GARAZU !!!! ponoc samochod im sie zepsul no , powiedz , ze Ci lzej wspolnie w niedoli latwiej , co nie ? Kasia, ja też jeszcze nie mam więżby.....ups, miało nic nie byc o więżbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hmm... ehe... nooo, to jaka tam pogoda u Ciebie Kasieńko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 kasiu? ja o nic nie pytam przynioslam ci tylko kawke http://www.trampolina.org.pl/www/media/images/lanckorona06/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Froschka jeśli mozna to ja też się chętnie w Waszym towarzystwie kawki napiję Bez cukru i bez smietanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Froschka jeśli mozna to ja też się chętnie w Waszym towarzystwie kawki napiję Bez cukru i bez smietanki mozesz sobie nawet ode mnie lyka wziasc pije taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Froschka jeśli mozna to ja też się chętnie w Waszym towarzystwie kawki napiję Bez cukru i bez smietanki mozesz sobie nawet ode mnie lyka wziasc pije taka sama Bardzo dziękuję za propozcyję ale tym razem nie skorzystam Poproszę o filiżankę dla mnie tylko dlatego, żeby Cię czymś nie zarazić Bo mi głosu jakoś tak dziwnie zabrakło I krzyczeć na fachowców nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Froschka jeśli mozna to ja też się chętnie w Waszym towarzystwie kawki napiję Bez cukru i bez smietanki mozesz sobie nawet ode mnie lyka wziasc pije taka sama Bardzo dziękuję za propozcyję ale tym razem nie skorzystam Poproszę o filiżankę dla mnie tylko dlatego, żeby Cię czymś nie zarazić Bo mi głosu jakoś tak dziwnie zabrakło I krzyczeć na fachowców nie mogę prosze bardzo http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 mmmmmm....dziękuję i jeszcze czekoladkę dostałam ... skąd wiesz, ze lubię ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dzięki dziewczyny, z Wami od razu lepiej znosić przeciwności losu Pomimo, że NADAL NIC NIE WIADOMO w wiadomym temacie, zabraliśmy się za urządzanie wnętrz Umówieni jesteśmy z panem od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.10.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No to przynajmniej czas zostanie pożytecznie spędzony A jak cosik będziesz w wersji elektronicznej posiadala to poprosimy wrzucić do ogólnego wglądu. Może przypadkiem cosik się przyda innym tzn. mnie samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 kasiu , nie martw sie sa wieksze nieszczescia na Ziemi pochwalisz sie , co pan wymyslil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Pewnie, ze się pochwalę Mamy z nimi spotkanie z przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no plizzzzz tylko nie temat więźby kasiu !!! spiesze Cie pocieszyc .... NIE PRZYWIEZLI NADAL GARAZU !!!! ponoc samochod im sie zepsul no , powiedz , ze Ci lzej wspolnie w niedoli latwiej , co nie ? Kasia, ja też jeszcze nie mam więżby.....ups, miało nic nie byc o więżbie Kasiu, ja tak czekam na pustaki na gore , wrr, jeszcze facetowi nie przywiezli keramzytu, jeszcze nie wyprodukowal, a nasi budowlancy chcieli wchodzic wczoraj, wrr, tez jestem wsciekla, maja byc na poniedzialek, to juz 3cia wersja. Glowa do gory, warczmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts