dorbie 11.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A teraz z innej beczki: zbliża się 10 rocznica naszego ślubu Mąż mnie nagabuje co bym chciała dostać Jak myślicie, czym go zaskoczyć??? No i co jemu kupić??? Aha, czasu mam mało, 15 tuż tuż Kaska, my mamy 10tke tydzien po WAs - 22.08 !!!No to super!! Masz jakieś pomysły???? Mielismy sie wprowadzic 22.08 i nie wyjdzie A o prezencie nie mam zielonego pojecia, wszystko takie pospolite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 brunet pozdrawiam wieczorową porą... wiesz.. spodobał mi sie Twój różowy kolor.. pojechałem do sklepu i kupiłem... inny G338 ale też różowy... trzy ściany już pomalowane, na czwarta brakło farby, jutro się pomaluje dalej... buziaki m. uwielbiam brunetów, mogą być wieczorową porą a zdjęcia bedom??? jak skończę malować to wrzucę coś do oglądania, na puszce było ze do 15m2 z litra, litrów było 2,7 czyli do 40m2 powinno dać radę, niestety dało radę tylko 30m2... może to i lepiej bo jakoś wena mnie juz opuszczała, w końcu 9 godzin roboczych to starczy....no widzisz maksiu, czyli moja ekipa miała rację, że teichnie zapewnienia, że musi straczyć to bujda U nas tez brakło, jakieś 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No macie jakieś pomysły na prezent???????????? Kasiu ja oryginalna nie bede ale mnie zawsze brylant cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No macie jakieś pomysły na prezent???????????? Kasiu ja oryginalna nie bede ale mnie zawsze brylant cieszy zakrztusił się za tysiaka to się pewnie jakiś lichy brylant kupi, nie??? nie znam się na brylantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wcale nie, ladny prosty pierscioneczek i niespelna 0,2 karata znajdzie jak dobrze poszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 brunet pozdrawiam wieczorową porą... wiesz.. spodobał mi sie Twój różowy kolor.. pojechałem do sklepu i kupiłem... inny G338 ale też różowy... trzy ściany już pomalowane, na czwarta brakło farby, jutro się pomaluje dalej... buziaki m. uwielbiam brunetów, mogą być wieczorową porą a zdjęcia bedom??? jak skończę malować to wrzucę coś do oglądania, na puszce było ze do 15m2 z litra, litrów było 2,7 czyli do 40m2 powinno dać radę, niestety dało radę tylko 30m2... może to i lepiej bo jakoś wena mnie juz opuszczała, w końcu 9 godzin roboczych to starczy....no widzisz maksiu, czyli moja ekipa miała rację, że teichnie zapewnienia, że musi straczyć to bujda U nas tez brakło, jakieś 30% brakło u mnie tak koło litra... jutro kupie 4.. to może starczy, ten litr i 3 na drugie malowanie... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wcale nie, ladny prosty pierscioneczek i niespelna 0,2 karata znajdzie jak dobrze poszuka oooo, przypomniałam sobie, że mam kartę rabatową do Kruka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ja to już sięw ogóle nie wypowiadam kiedy będę miec 10-kę Kasia na prezent dla Twojego meża to ja pomysła nie mam - mój najbardziej ucieszyłby się z kolejnej wiertatki piły stołowej czy innego takiego paskudztwa ja pewne wybrałabym biżuterię bo namiętnie lubię od czasu do czasu mieć cos nowego - tylko mój małżonek woli bardziej praktyczne prezenta więc pewnie o biżuterii musiałabym zapomniec za to na pewno dostałabym zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wcale nie, ladny prosty pierscioneczek i niespelna 0,2 karata znajdzie jak dobrze poszuka oooo, przypomniałam sobie, że mam kartę rabatową do Kruka w kruku drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Wąptię, żeby Mój się z wiertarki ucieszył Prędzej jakąś mądrą książkę by wolał Taką z serii: sekrety anestezjologii bariatrycznej No.. Wiertarka mogłaby być, ale chyba nie na rocznicę slubu, a co do biżuterii to jest to moja pasja ale taka, ze lubię mieć coś ładnego i nowego, a potem rzadko chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no mój chopek po prostu lubi mieć takie fajne i porządne narzędzia bo on jest taki dłubuś co to płytki, panele, szafeczki przesuwne i inne takie robić lubi więc chce mieć wszystko pod ręką ja też poza podstawową biżuterią czytaj kolczyki w uszkach obrączka i zaręczynowy też na codzień nie chodzę ale lubiem mieć coś ładnego choćby od czasu do czasu założyć ale według mnie to trwała pamiątka jest za parę lat z łezką w oku popatrzeć można a to to na ... (wpisz liczbę ) rocznicę ślubu od męża dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ale się rocznicowo zrobiło nam w sobote 5 stuknęła co do prezentów to mój małż typowałby podobnie jak wu.. ten sam typ a jak dla mnie to ładnym świecidełkiem nie pogardzę, ale podobnie jak kasia - lubię mieć, ale z zakładaniem to jużś na więkze okazje my dostaliśmy z małżem od rodziców dość ciekawy prezent - album na zdjęcia - drewnianą skrzynię (bo to drewniana rocznica).. fajne to (cyknę foteczkę, bo słowami nie opisze).. będzie stał przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Super, gratulacjeMoj tez by preferowal wiertare, ale eleganckie wydanie wierszy milosnych na pewno by przegladal z lezka w oku za kilka lat. Kurcze, to musi byc romantyczny prezent, bo moj maz jest romantykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dorbie mąż romantyk..mm.. mnie się bardzo praktyczny model trafił ale narzekać nie mogę.. co to to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kasiu czytam Twoj dziennik regularnie, a dopiero teraz sie ujawniam, a to za sprawa plytek na balkonach. Czy mi sie wydaje czy jest to grafitowy kolor tych plytek. Mozesz podac mi producenta, nazwe i ile kosztuje metr - bede bardzo wdzieczna. Domek bardzo ladny, czekam na dalsze relacje i zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Bilet na fajny wyjazd. Wspólny, oczywiście. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Bilet na fajny wyjazd. Wspólny, oczywiście. Dzień dobry. tja przeciez dopiero wrocili za dobrze by mieli a tak serio to fajny pomysl, polecam weekend w spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.08.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 w sprawie prezentu zajrzyj tu:http://www.wyjatkowyprezent.pl/ja kupiłam mężowi na walentynki przejażdzkę szybowcem, był wnibowzięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 w sprawie prezentu zajrzyj tu: http://www.wyjatkowyprezent.pl/ ja kupiłam mężowi na walentynki przejażdzkę szybowcem, był wnibowzięty... No Irma mnie wyprzedziła z podaniem stronki Dokładnie ten sam prezent dostał mój staruszek na urodziny A pomysłów jest tam dość dużo i to takich nietuzinkowych. Kasia, możesz np. zamówić Waszą wspólną karykaturę - mailem wysłać wspólne zdjęcie ( http://www.tenk.pl ) - rysuje rewelacyjnie - jeśli macie poczucie humoru ( a w to nie wątpię ) to będzie to super prezent a potem ozdoba ściany np. w sypialni albo i w salonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Rocznica prawie okragla . Brylant byc powinien. Ostatnio dostalam szmargad w otoczce z brylancikow . Bardzo sie ucieszylam. Tez nie nosze Kasia Kiedy przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts