Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

A teraz z innej beczki: zbliża się 10 rocznica naszego ślubu :D

Mąż mnie nagabuje co bym chciała dostać 8) Jak myślicie, czym go zaskoczyć??? :D No i co jemu kupić??? :roll:

Aha, czasu mam mało, 15 tuż tuż :roll:

Kaska, my mamy 10tke tydzien po WAs - 22.08 !!!

No to super!!

Masz jakieś pomysły???? :roll:

Mielismy sie wprowadzic 22.08 i nie wyjdzie :cry: :evil:

A o prezencie nie mam zielonego pojecia, wszystko takie pospolite :-?

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

brunet pozdrawiam wieczorową porą...

wiesz.. spodobał mi sie Twój różowy kolor.. pojechałem do sklepu i

kupiłem... inny G338 :D ale też różowy... trzy ściany już pomalowane, na czwarta brakło farby, jutro się pomaluje dalej...

buziaki

m.

8) uwielbiam brunetów, mogą być wieczorową porą :lol:

a zdjęcia bedom??? :roll:

jak skończę malować to wrzucę coś do oglądania,

na puszce było ze do 15m2 z litra, litrów było 2,7 czyli do 40m2 powinno dać radę, niestety dało radę tylko 30m2... może to i lepiej bo jakoś wena mnie juz opuszczała, w końcu 9 godzin roboczych to starczy....

no widzisz maksiu, czyli moja ekipa miała rację, że teichnie zapewnienia, że musi straczyć to bujda :roll: U nas tez brakło, jakieś 30% :roll:

brunet pozdrawiam wieczorową porą...

wiesz.. spodobał mi sie Twój różowy kolor.. pojechałem do sklepu i

kupiłem... inny G338 :D ale też różowy... trzy ściany już pomalowane, na czwarta brakło farby, jutro się pomaluje dalej...

buziaki

m.

8) uwielbiam brunetów, mogą być wieczorową porą :lol:

a zdjęcia bedom??? :roll:

jak skończę malować to wrzucę coś do oglądania,

na puszce było ze do 15m2 z litra, litrów było 2,7 czyli do 40m2 powinno dać radę, niestety dało radę tylko 30m2... może to i lepiej bo jakoś wena mnie juz opuszczała, w końcu 9 godzin roboczych to starczy....

no widzisz maksiu, czyli moja ekipa miała rację, że teichnie zapewnienia, że musi straczyć to bujda :roll: U nas tez brakło, jakieś 30% :roll:

brakło u mnie tak koło litra... jutro kupie 4.. to może starczy, ten litr i 3 na drugie malowanie...

m.

ja to już sięw ogóle nie wypowiadam kiedy będę miec 10-kę :wink:

Kasia na prezent dla Twojego meża to ja pomysła nie mam - mój najbardziej ucieszyłby się z kolejnej wiertatki piły stołowej czy innego takiego paskudztwa ja pewne wybrałabym biżuterię bo namiętnie lubię od czasu do czasu mieć cos nowego - tylko mój małżonek woli bardziej praktyczne prezenta więc pewnie o biżuterii musiałabym zapomniec :( za to na pewno dostałabym zmywarkę :( :o

Wąptię, żeby Mój się z wiertarki ucieszył :roll: Prędzej jakąś mądrą książkę by wolał :roll: Taką z serii: sekrety anestezjologii bariatrycznej :o :o :lol: No..

Wiertarka mogłaby być, ale chyba nie na rocznicę slubu, a co do biżuterii to jest to moja pasja :oops: ale taka, ze lubię mieć coś ładnego i nowego, a potem rzadko chodzę :roll:

no mój chopek po prostu lubi mieć takie fajne i porządne narzędzia bo on jest taki dłubuś co to płytki, panele, szafeczki przesuwne i inne takie robić lubi :wink: więc chce mieć wszystko pod ręką

ja też poza podstawową biżuterią czytaj kolczyki w uszkach obrączka i zaręczynowy też na codzień nie chodzę ale lubiem mieć coś ładnego choćby od czasu do czasu założyć ale według mnie to trwała pamiątka jest za parę lat z łezką w oku popatrzeć można a to to na ... (wpisz liczbę :wink: ) rocznicę ślubu od męża dostałam :D

ale się rocznicowo zrobiło :D nam w sobote 5 stuknęła :D co do prezentów to mój małż typowałby podobnie jak wu.. ten sam typ :D a jak dla mnie to ładnym świecidełkiem nie pogardzę, ale podobnie jak kasia - lubię mieć, ale z zakładaniem to jużś na więkze okazje :D

my dostaliśmy z małżem od rodziców dość ciekawy prezent - album na zdjęcia - drewnianą skrzynię (bo to drewniana rocznica).. fajne to (cyknę foteczkę, bo słowami nie opisze).. będzie stał przy kominku :D

Kasiu czytam Twoj dziennik regularnie, a dopiero teraz sie ujawniam, a to za sprawa plytek na balkonach. Czy mi sie wydaje czy jest to grafitowy kolor tych plytek. Mozesz podac mi producenta, nazwe i ile kosztuje metr - bede bardzo wdzieczna. Domek bardzo ladny, czekam na dalsze relacje i zdjecia.

w sprawie prezentu zajrzyj tu:

http://www.wyjatkowyprezent.pl/

ja kupiłam mężowi na walentynki przejażdzkę szybowcem, był wnibowzięty...

No Irma mnie wyprzedziła z podaniem stronki :roll:

Dokładnie ten sam prezent dostał mój staruszek na urodziny :roll: :roll: :roll:

A pomysłów jest tam dość dużo i to takich nietuzinkowych.

Kasia, możesz np. zamówić Waszą wspólną karykaturę - mailem wysłać wspólne zdjęcie ( http://www.tenk.pl ) - rysuje rewelacyjnie - jeśli macie poczucie humoru ( a w to nie wątpię 8)) to będzie to super prezent a potem ozdoba ściany np. w sypialni albo i w salonie ... 8) :lol: :lol: :lol: