Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

my dostaliśmy z małżem od rodziców dość ciekawy prezent - album na zdjęcia - drewnianą skrzynię (bo to drewniana rocznica).. fajne to (cyknę foteczkę, bo słowami nie opisze).. będzie stał przy kominku :D
Wiem, mam taką!!! Naprawdę jest ciekawa, z tym, że moja wciąż pusta, bo nie mam czasu zdjęć włożyć :oops: :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu czytam Twoj dziennik regularnie, a dopiero teraz sie ujawniam, a to za sprawa plytek na balkonach. Czy mi sie wydaje czy jest to grafitowy kolor tych plytek. Mozesz podac mi producenta, nazwe i ile kosztuje metr - bede bardzo wdzieczna. Domek bardzo ladny, czekam na dalsze relacje i zdjecia.
No jak się dopiero teraz ujawanisz to nei wiem, nie wiem czy ci powiem :roll: :-?

Żart :wink:

To sa oczywiście płytki grafitowe (jakie inne mogłyby być :wink: ) Jest to Taratan , Taurus czy jakoś tak (chyba :roll: ) z Tubądzina, Kosztowały jakieś 39zł za metr :roll: Ale ja mam spory upust w tym sklepie, w którym kupowałam.

no właśnie Kasia nie marudź dobrze Ci idzie dasz radę a z porządkami przed wprowadzeniem to nie problem od dzisiaj każdy kto chce oglądać ma sie stawić do mycia pucowania i tak dalej :wink:

mój mąz jest praktyczny do bólu przeważnie zaleta ale jednak czasem jakiś niepraktyczny moment by się zdał :wink:

mów Kasieńko jak tam poszukiwania prezentu - ja to teraz bym się chyba na to spa na wyścigi pisała ale tak z tydzień :D leżeć moczyć się masować i nie myśleć o niczym :D

jasne to nawet możliwe - od razu pomyślałam co z MĘŻCZYZNĄ MOJEGO ŻYCIA :wink:

Kasia

Kiedy przeprowadzka ?

Podobno tak jak suwaczek pokazuje, ale ja jestem już sceptyczna co do tych zapewnień i za bardzo nie wierzę w ten termin. Realnie to myślę, że do końca września powinnam się z tym wszystkim wyrobić :)

A ja nie dałam suwaczka, żeby nie zapeszać. Przestraszyłam się :roll:

Kasia

Kiedy przeprowadzka ?

Podobno tak jak suwaczek pokazuje, ale ja jestem już sceptyczna co do tych zapewnień i za bardzo nie wierzę w ten termin. Realnie to myślę, że do końca września powinnam się z tym wszystkim wyrobić :)

A ja nie dałam suwaczka, żeby nie zapeszać. Przestraszyłam się :roll:

Nefercia Ty się przestraszyłaś :roll: no chyba, że to termin za tydzień :lol: :wink: