kaśka maciej 12.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 my dostaliśmy z małżem od rodziców dość ciekawy prezent - album na zdjęcia - drewnianą skrzynię (bo to drewniana rocznica).. fajne to (cyknę foteczkę, bo słowami nie opisze).. będzie stał przy kominku Wiem, mam taką!!! Naprawdę jest ciekawa, z tym, że moja wciąż pusta, bo nie mam czasu zdjęć włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasiu czytam Twoj dziennik regularnie, a dopiero teraz sie ujawniam, a to za sprawa plytek na balkonach. Czy mi sie wydaje czy jest to grafitowy kolor tych plytek. Mozesz podac mi producenta, nazwe i ile kosztuje metr - bede bardzo wdzieczna. Domek bardzo ladny, czekam na dalsze relacje i zdjecia.No jak się dopiero teraz ujawanisz to nei wiem, nie wiem czy ci powiem Żart To sa oczywiście płytki grafitowe (jakie inne mogłyby być ) Jest to Taratan , Taurus czy jakoś tak (chyba ) z Tubądzina, Kosztowały jakieś 39zł za metr Ale ja mam spory upust w tym sklepie, w którym kupowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Bilet na fajny wyjazd. Wspólny, oczywiście. Dzień dobry. DPSia, miał być, aleeeeeee się wykańczamy i pojedziemy ale do doopy śpiewać (jak mawia moja babcia) czyli nigdzie Może na drugi rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 polecam weekend w spa to jest myśl!!!!!!!!!!!!!! za tysiaka się opędzi czy nie??? a do tego malutki brylancik, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia Kiedy przeprowadzka ?Podobno tak jak suwaczek pokazuje, ale ja jestem już sceptyczna co do tych zapewnień i za bardzo nie wierzę w ten termin. Realnie to myślę, że do końca września powinnam się z tym wszystkim wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 a ja bede miala w 2012 dziesiatke fajnie to możesz mężowi kupić bilet na euro jak zapalony kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia Kiedy przeprowadzka ?Podobno tak jak suwaczek pokazuje, ale ja jestem już sceptyczna co do tych zapewnień i za bardzo nie wierzę w ten termin. Realnie to myślę, że do końca września powinnam się z tym wszystkim wyrobić Dacie radę - nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 no właśnie Kasia nie marudź dobrze Ci idzie dasz radę a z porządkami przed wprowadzeniem to nie problem od dzisiaj każdy kto chce oglądać ma sie stawić do mycia pucowania i tak dalej mój mąz jest praktyczny do bólu przeważnie zaleta ale jednak czasem jakiś niepraktyczny moment by się zdał mów Kasieńko jak tam poszukiwania prezentu - ja to teraz bym się chyba na to spa na wyścigi pisała ale tak z tydzień leżeć moczyć się masować i nie myśleć o niczym jasne to nawet możliwe - od razu pomyślałam co z MĘŻCZYZNĄ MOJEGO ŻYCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia Kiedy przeprowadzka ?Podobno tak jak suwaczek pokazuje, ale ja jestem już sceptyczna co do tych zapewnień i za bardzo nie wierzę w ten termin. Realnie to myślę, że do końca września powinnam się z tym wszystkim wyrobić A ja nie dałam suwaczka, żeby nie zapeszać. Przestraszyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.08.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia Kiedy przeprowadzka ?Podobno tak jak suwaczek pokazuje, ale ja jestem już sceptyczna co do tych zapewnień i za bardzo nie wierzę w ten termin. Realnie to myślę, że do końca września powinnam się z tym wszystkim wyrobić A ja nie dałam suwaczka, żeby nie zapeszać. Przestraszyłam się Nefercia Ty się przestraszyłaś no chyba, że to termin za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Poszukiwania prezentu zawieszone. Brat mój jest w szpitalu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 no i co tam tym maczkiem wypisalas - nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.08.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Poszukiwania prezentu zawieszone. Brat mój jest w szpitalu :cry: Co się stało Kasia ????? Mam nadzieję, ze nic poważnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 12.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia podziwiam wasz domek tak z ukrycia.... i tempo pracy powalajace z nóg. Mogłabys zdradzic czym malowałaś podbitkę ... ma piekny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.08.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Poszukiwania prezentu zawieszone. Brat mój jest w szpitalu :cry: a co się z nim stało nosz w mordkę ..ten rok jest.. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasica, co jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasiula a co Mu się stało mam nadzieję że to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.08.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Mam nadzieje ze nic powaznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.08.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Poszukiwania prezentu zawieszone. Brat mój jest w szpitalu :cry: nosz trzymaj się jakos, mam nadzieje że wszystko rozejdzie się po kosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 poczytałam z grubsza Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć... że fajna babka z Ciebie różowy śliczny i trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że to nic złego się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts