Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pogadajmy o dylematach budowlanych, śmiesznych w tej chwili jak nie wiem co. :-?

Jakoś w tej sytuacji nie potrafię :roll: . Trzymaj się

ale muszę odwrócić swoją uwagę od tej sytuacji bo zwariuję i łeb mi pęknie. Dobra, zmieniem temat, mam zafugowane płytki w salonie, kuchni i wiatrołapie :)

Szafa wyszła im ładnie, nie powiem. A w holu to co jest na podłodze -= ten słynny trawertyn, czy coś innego?? A jeszcze mi powiedz o tej ścianie z półkam - to ta S472????
Nieee, w holu na podłodze jest to co miało być, czyli Opoczno gres Arenisca Mocca :)

Ściana z półkami będzie w ciemnym kolorze, S 478 o ile dobrze pamiętam :roll:, a półki będą jasne, jak reszta ścian. POdkowa na suficie też będzie jak reszta ścian, znaczy się jasna :roll:

polecam weekend w spa :wink:
:o :o :o

to jest myśl!!!!!!!!!!!!!! :roll:

za tysiaka się opędzi czy nie??? :roll:

a do tego malutki brylancik, nie??? 8) :lol:

Kasiu ja bylam z przyjaciolka tu

http://www.hotel-faltom.com.pl/pakietyspa_pl_36.html

bosssko, tylko daleko :roll:

fajne, nawet pakiety "Rocznica Ślubu" są :roll: mnie by się przydał relaksujący :roll:

za Brata kciuki trzymam coby dobrze było i niech szybciochem do zdrowia wraca

a rocznice walniecie sobie w nowym domku dzieci dziadkom sprzedać a sami gorąca kąpiel nastrojowe światło dobre wino i takie tam - co ja Cię zresztą uczyć będe :wink:

a póki co w ramach relaksu niech Twój Mąż sie łapnie za oliwkę czy inny jakowyś mocno poślizgowy balsam i weźmie za Twoje plecki :D :wink:

za Brata kciuki trzymam coby dobrze było i niech szybciochem do zdrowia wraca

a rocznice walniecie sobie w nowym domku dzieci dziadkom sprzedać a sami gorąca kąpiel nastrojowe światło dobre wino i takie tam - co ja Cię zresztą uczyć będe :wink:

a póki co w ramach relaksu niech Twój Mąż sie łapnie za oliwkę czy inny jakowyś mocno poślizgowy balsam i weźmie za Twoje plecki :D :wink:

trzymajcie wszyscy kciuki za niego, jak wyzdrowieje, to jak mi Bóg miły, dupsko mu skopie :evil:

a oliwka to jutro, dziś małż jest w pracy :-?