maksiu 12.08.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 wrzuciłem zdjęcia różowego pokoju do dziennika, obaczysz???m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia, co się stało? Mam nadzieję, że okaże się, iż przypadłość Twojego Brata da się szybko i skutecznie wyleczyć - zdrowia Mu życzę i dużo siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 czy ktoś mi powie o co chodzi z Kasinym Bratem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pogadajmy o dylematach budowlanych, śmiesznych w tej chwili jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pitulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pogadajmy o dylematach budowlanych, śmiesznych w tej chwili jak nie wiem co. Jakoś w tej sytuacji nie potrafię . Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pogadajmy o dylematach budowlanych, śmiesznych w tej chwili jak nie wiem co. Jakoś w tej sytuacji nie potrafię . Trzymaj sięale muszę odwrócić swoją uwagę od tej sytuacji bo zwariuję i łeb mi pęknie. Dobra, zmieniem temat, mam zafugowane płytki w salonie, kuchni i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szafa wyszła im ładnie, nie powiem. A w holu to co jest na podłodze -= ten słynny trawertyn, czy coś innego?? A jeszcze mi powiedz o tej ścianie z półkam - to ta S472???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szafa wyszła im ładnie, nie powiem. A w holu to co jest na podłodze -= ten słynny trawertyn, czy coś innego?? A jeszcze mi powiedz o tej ścianie z półkam - to ta S472????Nieee, w holu na podłodze jest to co miało być, czyli Opoczno gres Arenisca Mocca Ściana z półkami będzie w ciemnym kolorze, S 478 o ile dobrze pamiętam , a półki będą jasne, jak reszta ścian. POdkowa na suficie też będzie jak reszta ścian, znaczy się jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 polecam weekend w spa to jest myśl!!!!!!!!!!!!!! za tysiaka się opędzi czy nie??? a do tego malutki brylancik, nie??? Kasiu ja bylam z przyjaciolka tu http://www.hotel-faltom.com.pl/pakietyspa_pl_36.html bosssko, tylko daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Poszukiwania prezentu zawieszone. Brat mój jest w szpitalu :cry: niedoczytalam, duzo zdrowia dla brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 polecam weekend w spa to jest myśl!!!!!!!!!!!!!! za tysiaka się opędzi czy nie??? a do tego malutki brylancik, nie??? Kasiu ja bylam z przyjaciolka tu http://www.hotel-faltom.com.pl/pakietyspa_pl_36.html bosssko, tylko daleko fajne, nawet pakiety "Rocznica Ślubu" są mnie by się przydał relaksujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 co do rocznicy: co się odwlecze to nie uciecze, jak brat wyzdrowieje:) to będzie podwójna radość do uczczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 co do rocznicy: co się odwlecze to nie uciecze, jak brat wyzdrowieje:) to będzie podwójna radość do uczczeniaIrma, masz rację i tej wersji będę się trzymać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 za Brata kciuki trzymam coby dobrze było i niech szybciochem do zdrowia wraca a rocznice walniecie sobie w nowym domku dzieci dziadkom sprzedać a sami gorąca kąpiel nastrojowe światło dobre wino i takie tam - co ja Cię zresztą uczyć będe a póki co w ramach relaksu niech Twój Mąż sie łapnie za oliwkę czy inny jakowyś mocno poślizgowy balsam i weźmie za Twoje plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 za Brata kciuki trzymam coby dobrze było i niech szybciochem do zdrowia wraca a rocznice walniecie sobie w nowym domku dzieci dziadkom sprzedać a sami gorąca kąpiel nastrojowe światło dobre wino i takie tam - co ja Cię zresztą uczyć będe a póki co w ramach relaksu niech Twój Mąż sie łapnie za oliwkę czy inny jakowyś mocno poślizgowy balsam i weźmie za Twoje plecki trzymajcie wszyscy kciuki za niego, jak wyzdrowieje, to jak mi Bóg miły, dupsko mu skopie a oliwka to jutro, dziś małż jest w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia I ja posylam dobre mysli dla Brata. W rocznicach wazne sa tez inne rozne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 jak za głupotę to kop i to mocno no to dzisiaj tylko gorąca kapiel i kieliszek dobrego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia I ja posylam dobre mysli dla Brata. W rocznicach wazne sa tez inne rozne rzeczy też tak myślę może namówię go na nockę w naszym domu??? tylko, że musże jakiś materac skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 w jakimś Carrefour na bank są takie dwuosobowe dmuchane welurowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts