mayland 14.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kasia, odezwij się. Jak Brat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No kurna, dzień dobry Kasia, noooooo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 pięknie wygląda ta ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kasiu to jeszcze te kciuki trzymac czy juz jest dobrze/ lepiej? odezwij sie, plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kciuki proszę trzymać i to mocno, będą jeszcze baaaaaaaardzo długo potrzebne Wybaczcie mi, ale dopóki stan nie poprawi się na tyle dobrze, żeby powiedzieć, że kryzys zażegnany nic nie będę pisać na ten temat. Ale PAMIĘTAJCIE O KCIUKACH. Każda ilość się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ufff Kasia dobrze że się odezwałaś ja trzymam i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie myśla Kasia, że mnie nie ma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie myśla Kasia, że mnie nie ma ..Wiem Wielka Siostro, że czuwasz I to mi pomaga Dzięki wszystkim za pamięć. Nie wiem jak Wam się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kasiula teraz ściankę dopatrzyłam u mnie wygląda właśnie jak kakałko i taki piaskowobeżowy jakby z leciutkim dodatkiem żółtego mnie się bardzo podoba ekipa jak ekipa raz jest raz nie ma a teraz zrobili sobie wolne znaczy długi weekend przyjdą to odrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kciuki proszę trzymać i to mocno, będą jeszcze baaaaaaaardzo długo potrzebne Wybaczcie mi, ale dopóki stan nie poprawi się na tyle dobrze, żeby powiedzieć, że kryzys zażegnany nic nie będę pisać na ten temat. Ale PAMIĘTAJCIE O KCIUKACH. Każda ilość się przyda Trzymam dalej Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kasia podziwiam wasz domek tak z ukrycia.... i tempo pracy powalajace z nóg. Mogłabys zdradzic czym malowałaś podbitkę ... ma piekny kolor Podziwiać z ukrycia to wstyd i hańba Należy piać z zachwytów głośno i często Dobra, podbitka malowana jest najpierw drewnochronem bezbarwnym, potem kolorem, czyli Dulux Ekskluzywna Lakierobejca Zewnętrzna kolor Czereśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wprawdzie moje pisanie to jakoś tak niezauważone przechodzi ale dawno odkryłam że na stresa nie ma jak praca fizyczna - jakiś tynk skuć, albo dołki pokopać rączki pracują główka odpoczywa a co do stresów i pierdółek - to co dotyka tych których kochamy boli bardziej niż złamanie swojej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a podłogi bardzo ładne i kolorek ścian też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wprawdzie moje pisanie to jakoś tak niezauważone przechodzi ale dawno odkryłam że na stresa nie ma jak praca fizyczna - jakiś tynk skuć, albo dołki pokopać rączki pracują główka odpoczywa a co do stresów i pierdółek - to co dotyka tych których kochamy boli bardziej niż złamanie swojej ręki zauważone, zauważone z całą resztą się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a podłogi bardzo ładne i kolorek ścian też dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kasiula teraz ściankę dopatrzyłam u mnie wygląda właśnie jak kakałko i taki piaskowobeżowy jakby z leciutkim dodatkiem żółtego mnie się bardzo podoba ekipa jak ekipa raz jest raz nie ma a teraz zrobili sobie wolne znaczy długi weekend przyjdą to odrobią Ekipa szafowa wyjścia nie ma, bo szef to mój kumpel Z tym, że aktualnie przebywa gdzieś nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 nie dziękuj prawdę gadam na żywca bankowo jeszcze ładniejsze zobaczysz wszystko będzie dobrze i zdążysz ze wszystkim na czas a Brat raz dwa się pozbiera i będziecie się świetnie bawić na parapetówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts