braza 19.08.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hejeczka poranna Narazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hej Kasia Ty uważaj kochanieńka żeby Ci się przypadkiem sąsiedzi co se sami numer nadali 100 lat temu też się u Ciebie nie zameldowali Zaraz opierpapier dostanę że to nie krzepiące no ale cukier krzepi http://www.fotosearch.pl/bthumb/ITS/ITS224/ITF134023.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 mówią że wódka jeszcze lepiej Kasia poczytaj wyprawę Nefer do energetyki mnie się humorek zaraz poprawił a w ogóle dzień dobry słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 mówią że wódka jeszcze lepiej Kasia poczytaj wyprawę Nefer do energetyki mnie się humorek zaraz poprawił a w ogóle dzień dobry słoneczne prawda!!! witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 mówią że wódka jeszcze lepiej Kasia poczytaj wyprawę Nefer do energetyki mnie się humorek zaraz poprawił a w ogóle dzień dobry słoneczne prawda!!! witanko idę sprawdzić osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przecież ja cały czas powtarzałam, że te grafitowe fronty to dobry pomysł i będą dobre, a Ty nie wierzyłaś Przeprosiny mi się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przecież ja cały czas powtarzałam, że te grafitowe fronty to dobry pomysł i będą dobre, a Ty nie wierzyłaś Przeprosiny mi się należą No to terz czekam na komentarze, znaczy czy się fronty podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No a nie mówiłam!!!! A gdzie przeprosiny Nie skomentuję, aż .... Dobreeeeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Fronty - cymesik. Jesli to taki zimny kolor jak na ostatnim zdjęciu - to jestem za. A list... cóż :) U mnie urzędnicy mają od dawna program lojalnościowy - zbierają punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przecież ja cały czas powtarzałam, że te grafitowe fronty to dobry pomysł i będą dobre, a Ty nie wierzyłaś Przeprosiny mi się należą No to terz czekam na komentarze, znaczy czy się fronty podobają ja to po sprawdzaniu co bardziej krzepi jestem więc obiektywnie nie umiem się wypowiedzieć czekam aż kuchnię poskładają ci do kupy zuzamen i wtedy powiem co widzę i myslę ale wyprzedzając fakty i wiadomości jestem pewna że wyjdzie super przecież nie wybieralaś frontow z zamkniętymi oczami a gust i wyczucie smaku kolorystycznego masz o czym wszyscy do tej pory się mogli przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Fronty - cymesik. Jesli to taki zimny kolor jak na ostatnim zdjęciu - to jestem za. A list... cóż :) U mnie urzędnicy mają od dawna program lojalnościowy - zbierają punkty zimny, zimny, ciepłe odcienie mi jakoś nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Fronty - cymesik. Jesli to taki zimny kolor jak na ostatnim zdjęciu - to jestem za. A list... cóż :) U mnie urzędnicy mają od dawna program lojalnościowy - zbierają punkty zimny, zimny, ciepłe odcienie mi jakoś nie leżą Bardzo eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 właściwie to podobają mi się obie wersje szafek- zimna i ciepła a tę ścianę to możesz cyknąc przed panelami- ja się nie obrażę Kiedy kładziesz Boskiego Hariona? Juz sie nie mogę doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przecież ja cały czas powtarzałam, że te grafitowe fronty to dobry pomysł i będą dobre, a Ty nie wierzyłaś Przeprosiny mi się należą No to terz czekam na komentarze, znaczy czy się fronty podobają ja to po sprawdzaniu co bardziej krzepi jestem więc obiektywnie nie umiem się wypowiedzieć czekam aż kuchnię poskładają ci do kupy zuzamen i wtedy powiem co widzę i myslę ale wyprzedzając fakty i wiadomości jestem pewna że wyjdzie super przecież nie wybieralaś frontow z zamkniętymi oczami a gust i wyczucie smaku kolorystycznego masz o czym wszyscy do tej pory się mogli przekonać Aniu, no jak najbardziej miałam otwarte oczy, z tym, że wybierałam tylko i wyłącznie na podstawie próbnika znaczy się wiesz, taki kawałek 10x15cm. Stąd moje obawy jak to będzie wyglądać w całości. Ale teraz jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Przecież ja cały czas powtarzałam, że te grafitowe fronty to dobry pomysł i będą dobre, a Ty nie wierzyłaś Przeprosiny mi się należą No to terz czekam na komentarze, znaczy czy się fronty podobają ja to po sprawdzaniu co bardziej krzepi jestem więc obiektywnie nie umiem się wypowiedzieć czekam aż kuchnię poskładają ci do kupy zuzamen i wtedy powiem co widzę i myslę ale wyprzedzając fakty i wiadomości jestem pewna że wyjdzie super przecież nie wybieralaś frontow z zamkniętymi oczami a gust i wyczucie smaku kolorystycznego masz o czym wszyscy do tej pory się mogli przekonać Aniu, no jak najbardziej miałam otwarte oczy, z tym, że wybierałam tylko i wyłącznie na podstawie próbnika znaczy się wiesz, taki kawałek 10x15cm. Stąd moje obawy jak to będzie wyglądać w całości. Ale teraz jestem spokojna no to teraz rozumiem Twoje rozterki ale możesz zasnąć snem spokojnym nawet niekompletna kuchnia wygląda dobrze więc całość wypadnie rewelacyjnie jeszcze jak te fronty szuflad zamontują to wszystkim szczęki opadną z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no to teraz rozumiem Twoje rozterki ale możesz zasnąć snem spokojnym nawet niekompletna kuchnia wygląda dobrze więc całość wypadnie rewelacyjnie jeszcze jak te fronty szuflad zamontują to wszystkim szczęki opadną z wrażenia byle nie na mój przecudnej urody poler chiński bo chiński, ale ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no to teraz rozumiem Twoje rozterki ale możesz zasnąć snem spokojnym nawet niekompletna kuchnia wygląda dobrze więc całość wypadnie rewelacyjnie jeszcze jak te fronty szuflad zamontują to wszystkim szczęki opadną z wrażenia byle nie na mój przecudnej urody poler chiński bo chiński, ale ładny rozdaj przed wstawieniem fotek jakieś poduszki pod szczęki bo rzeczywiście straty mogą być duże a szkoda bo wszystko nowitkie i pachnące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no to teraz rozumiem Twoje rozterki ale możesz zasnąć snem spokojnym nawet niekompletna kuchnia wygląda dobrze więc całość wypadnie rewelacyjnie jeszcze jak te fronty szuflad zamontują to wszystkim szczęki opadną z wrażenia byle nie na mój przecudnej urody poler chiński bo chiński, ale ładny rozdaj przed wstawieniem fotek jakieś poduszki pod szczęki bo rzeczywiście straty mogą być duże a szkoda bo wszystko nowitkie i pachnąceekhmmm dziś musiałam troszkę wietrzyć, bo bardzo przyjemny zapach fabry został zamieniony na zapach skarpetkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Widac koncowke , bardzo sie ciesze , ze idzie planowo. Meble ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Widac koncowke , bardzo sie ciesze , ze idzie planowo. Meble ladne Ooo jesteś No się cieszę, że się podoba. Pewnie całość będzie lepiej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts