kaśka maciej 23.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 warczmy razem wwwrrrrrrrrrrrrrrrr już mi przeszło dzwoniłam do pana od więźby i ten przysięgał na Boga, że........ nieee nic nie powiem, bo znowu zapeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 warczmy razem wwwrrrrrrrrrrrrrrrr już mi przeszło dzwoniłam do pana od więźby i ten przysięgał na Boga, że........ nieee nic nie powiem, bo znowu zapeszę Ciekawe czy pan to z tych wierzących ....... tak tylko zartowałam Dobrze że ci przeszło bo od tej złości jeszcze nam tu zbrzydniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 warczmy razem wwwrrrrrrrrrrrrrrrr już mi przeszło dzwoniłam do pana od więźby i ten przysięgał na Boga, że........ nieee nic nie powiem, bo znowu zapeszę Ciekawe czy pan to z tych wierzących ....... tak tylko zartowałam Dobrze że ci przeszło bo od tej złości jeszcze nam tu zbrzydniesz taaaa, a ja taka ładna przecież, szkoda by było Verunia, uśmiałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 kiekie... złość piękności szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 kiekie... złość piękności szkodzi heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dziewczyny kochane dziś ja zapraszam na kawkę : http://www.dobrekawy.pl/images/pic1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Oj, w dzisiejszy dzien przydalaby mi sie taka piekna kawka i wesola kompania, bo wszystko mi sie wali, pomijajac budowe tez Brakuje mi dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Oj, w dzisiejszy dzien przydalaby mi sie taka piekna kawka i wesola kompania, bo wszystko mi sie wali, pomijajac budowe tez Brakuje mi dnia Dorbie - bardzo proszę - kawka i dla Ciebie Osobiście nie dostarczę, bo moze być zimna zanim bym dojechała do Trójmiasta Ale moze wirtualne towarzystwo pomoze ??? Co do dnia, którego brak... coś wiem na ten temat. I to bardzo wiele... Pomóc jakoś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Oj, w dzisiejszy dzien przydalaby mi sie taka piekna kawka i wesola kompania, bo wszystko mi sie wali, pomijajac budowe tez Brakuje mi dnia Dorbie - bardzo proszę - kawka i dla Ciebie Osobiście nie dostarczę, bo moze być zimna zanim bym dojechała do Trójmiasta Ale moze wirtualne towarzystwo pomoze ??? Co do dnia, którego brak... coś wiem na ten temat. I to bardzo wiele... Pomóc jakoś ??? Hej dziewczyny Pogoda pod psem dobija mnie jeszcze bardziej Szefostwo podnosi mi ciśnienie, rolet zewnętrzynych chyba nie dopasuję do koloru okien, aleeeeeeee nic to głowa do góry Przecież mogłoby być jeszcze gorzej, nie?? A kawka przepyszna, w sam raz na tą beznadziejną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Hej dziewczyny Pogoda pod psem dobija mnie jeszcze bardziej Szefostwo podnosi mi ciśnienie, rolet zewnętrzynych chyba nie dopasuję do koloru okien, aleeeeeeee nic to głowa do góry Przecież mogłoby być jeszcze gorzej, nie?? hej Kasia! No fakt, pogoda typowo barowa ... I dewiza całkiem dobra Miałam w podstawówce nauczyciela w-f, który zawsze mówił: usmiechnij się dzisiaj, bo jutro może być gorzej No pocieszające to to nie było i nie jest Ale co prawda to prawda - zawsze moze być gorzej. Więc cieszmy się tym, co jest A co tam kolor rolet! Przeciez jak je opuścisz to okien nie bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kasiunia wrzuć jakieś w miarę wyraźne rzuty (ja niedowidzę ździebko ) i lecimy z tym koksem Jeszcze tylko powiedz, co Ci po głowie chodzi w związku z tymi łazienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kaska - uwazaj na tych od rolet - pytaj sie dokaldnie jak montuja i co daja - moja ekipa jest ciagle niedowyposazona i niezorientowana - a szef bujajacy w oblokach!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kasiunia wrzuć jakieś w miarę wyraźne rzuty (ja niedowidzę ździebko ) i lecimy z tym koksem Jeszcze tylko powiedz, co Ci po głowie chodzi w związku z tymi łazienkami ojjj dzięki dobra kobieto kolakao, wiem wiem, czytałam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Braza, narazie nic lepszego Ci nie wkleję Jutro A łazienka na parterze jest po prawej stronie, będzie jedno wejście, to pierwsze z holu, drugiego nie będzie - zamurowane, nie będzie też tej ścianki działowej w tej łazience. Łazienka na górze jest dokładnie nad tą na dole , tam jest bez żadnych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Kasia, z rzutu parteru za diabła nie mogę odczytać wymiarów. Tę łazienkę też chcesz?? Jeśli tak, to musisz podać dokładne wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ok, już się robi, poczekaj chwilkę Oczywiście, ze też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No inaczej nie dam rady, musze tak: ściana frontowa z oknem na w sumie 280cm, w tym pośrodku mniej więcej okno 150cm ściana od garażu, najdłuższama 350 cm ściana z drzwiami ma 187, w tym drzwi 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 http://images32.fotosik.pl/16/f79a14b10e1ef85em.jpg tak to wygląda, z tym, że nie ma tych drugich drzwi, będzie ściana, ani nie ma też tej ścianki działowej w środku, po prostu jedna powierzchnia no i jest piec gazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A teraz sprawdzian, czy dobrze zrozumiałam: łazienka to będą dwa połączone pom.: kotłowni i WC?Wejście oczywiście od strony WC, kształt pomieszczenia to odwrócona litera "L"?Piec gazowy w pom.kotłowni z lewej strony - czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts