Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

no to teraz rozumiem Twoje rozterki ale możesz zasnąć snem spokojnym nawet niekompletna kuchnia wygląda dobrze więc całość wypadnie rewelacyjnie jeszcze jak te fronty szuflad zamontują to wszystkim szczęki opadną z wrażenia :lol:
byle nie na mój przecudnej urody poler :wink: chiński bo chiński, ale ładny :wink:

rozdaj przed wstawieniem fotek jakieś poduszki pod szczęki bo rzeczywiście straty mogą być duże a szkoda bo wszystko nowitkie i pachnące

ekhmmm :roll: dziś musiałam troszkę wietrzyć, bo bardzo przyjemny zapach fabry został zamieniony na zapach skarpetkowy :-?

a skąd łon się tam znalazł :o

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

właściwie to podobają mi się obie wersje szafek- zimna i ciepła :lol:

a tę ścianę to możesz cyknąc przed panelami- ja się nie obrażę :wink:

Kiedy kładziesz Boskiego Hariona? Juz sie nie mogę doczekac :roll:

:oops: :oops: patrz, a ja czekam aż TY się zaczniesz zachwycać :oops: :wink:

Boski Harion położon 8) Ale pokaże jak będzie na gotowo :roll:

Sciana będzie jutro, :wink:

Wlasnie, dla mnie to tez wenge a nie grafit. Te monitory klamia :wink: Ale meble ladnie sie zapowiadaja. Ciekawa jestem calosci ze sciana i podloga.

Gonimy Was :wink: Tez mam juz meble kuchenne, na razie bez frontow bedzie, bo nowe fronty beda w Ikei w drugiej polowie wrzesnia, a stare juz wyprzedane. Ale ze scianami i poddaszem nie mamy szans...

KAska a jezeli chodzi o odbior to przynajmniej u nas nie jest tak tragicznie - kierownik dokona wpisow w dzienniku, jakis swistek elektryka z uprawnieniami do pomiaru, kominiarz juz podpisal no inwentaryzacja geodezyjna wszystkich przylaczy!!!!!!!!!!!!!! i idzie to wszytsko do starostwa u nas i chyba po bolu - no nie liczac czekania na odbior - mam nadzieje ze nic innego nie wyskoczy!!!!!