aniawmuratorze 19.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no to teraz rozumiem Twoje rozterki ale możesz zasnąć snem spokojnym nawet niekompletna kuchnia wygląda dobrze więc całość wypadnie rewelacyjnie jeszcze jak te fronty szuflad zamontują to wszystkim szczęki opadną z wrażenia byle nie na mój przecudnej urody poler chiński bo chiński, ale ładny rozdaj przed wstawieniem fotek jakieś poduszki pod szczęki bo rzeczywiście straty mogą być duże a szkoda bo wszystko nowitkie i pachnąceekhmmm dziś musiałam troszkę wietrzyć, bo bardzo przyjemny zapach fabry został zamieniony na zapach skarpetkowy a skąd łon się tam znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a skąd łon się tam znalazł w końcu sześciu chłopa dziś tam robiło mimo, że wszystko otwarte to czuć było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Olała mnie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Na RW zdjęcia ze ślubu Ew-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a skąd łon się tam znalazł w końcu sześciu chłopa dziś tam robiło mimo, że wszystko otwarte to czuć było mam nadzieję, że udało Ci się pozbyć tego zapachu. Mebelki fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ew-ki syna oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 właściwie to podobają mi się obie wersje szafek- zimna i ciepła a tę ścianę to możesz cyknąc przed panelami- ja się nie obrażę Kiedy kładziesz Boskiego Hariona? Juz sie nie mogę doczekac patrz, a ja czekam aż TY się zaczniesz zachwycać Boski Harion położon Ale pokaże jak będzie na gotowo Sciana będzie jutro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Lecę nyny Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Olała mnie normalnie Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Olała mnie normalnie Mnie też eeeeee tam, marudzicie buziaki dla was obydwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no to ja tez buziaki, Kasiu Ty juz za chwile bedziesz tam mieszkac i z Twoim tempem te 24 sa realne, bardzo realne a pamietam jak bylo 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 kurcze ja to nie wiem już jaki w sumie kolor tych szafek zimne fakt, ale mnie bardziej na wenge wyglądają niż na grafit jak to Kasia już lulu o tej porze to się dopiero życie co niektórym zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wlasnie, dla mnie to tez wenge a nie grafit. Te monitory klamia Ale meble ladnie sie zapowiadaja. Ciekawa jestem calosci ze sciana i podloga. Gonimy Was Tez mam juz meble kuchenne, na razie bez frontow bedzie, bo nowe fronty beda w Ikei w drugiej polowie wrzesnia, a stare juz wyprzedane. Ale ze scianami i poddaszem nie mamy szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hej Kasiu mam usuwać,...bo dryndają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Fajnie, że już kuchnia się robi. Pewnie termin z suwaczka będzie dotrzymany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 KAska a jezeli chodzi o odbior to przynajmniej u nas nie jest tak tragicznie - kierownik dokona wpisow w dzienniku, jakis swistek elektryka z uprawnieniami do pomiaru, kominiarz juz podpisal no inwentaryzacja geodezyjna wszystkich przylaczy!!!!!!!!!!!!!! i idzie to wszytsko do starostwa u nas i chyba po bolu - no nie liczac czekania na odbior - mam nadzieje ze nic innego nie wyskoczy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dzień dobry Tyle narazie mam do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no i chcialam jeszcze powiedziec ze dzisiaj z ceny mapek zrobionych do odbioru domu z 800 moj geodeta zszedl na 450!!!!!!! jestem kontenta co znaczy dobrze przeprowadzona rozmowa!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no i chcialam jeszcze powiedziec ze dzisiaj z ceny mapek zrobionych do odbioru domu z 800 moj geodeta zszedl na 450!!!!!!! jestem kontenta co znaczy dobrze przeprowadzona rozmowa!!!!!!!!!!!!! i własny urok osobisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts