Gość 20.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Aleście się rozpisali jak sobie poszłam No miło mi, że się Wam podoba Co do obejrzenia na żywo, to zapraszam Tylko niech ten młyn się skończy No to ja może odwiedzę jak juz posprzątasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przez` Radom jechalam wlasnie o nowego malucha nowy piesek w rodzinie????????Jak to mowia "nowy domek , nowy potomek" Z tym , ze ten maly Gotti to juz na kolejny domek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przez` Radom jechalam wlasnie o nowego malucha nowy piesek w rodzinie????????Jak to mowia "nowy domek , nowy potomek" Z tym , ze ten maly Gotti to juz na kolejny domek jest beda dwa??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Aleście się rozpisali jak sobie poszłam No miło mi, że się Wam podoba Co do obejrzenia na żywo, to zapraszam Tylko niech ten młyn się skończy No to ja może odwiedzę jak juz posprzątasz JAKIE MOŻE??????????? ja liczę, że na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 I ja jednak zjade na czysto juz , bo nie lubie sie do sprzatania ladnie ubierac , a jak zagonisz to co -odmawiac ? A bym sie moze wystroila na droge jak raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie, to tak chcecie pomóc kobiecie w potrzebie rrmi, o co biega z Gottim??? znowu nie jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ten kolorek na ścianie bardzo mi się podoba. Coś takiego chciałabym w sypialni. ten wypoczynek co wybrałaś powinien idealnie pasowa. A własciwie to jaki olor będzie miał? Domek z zewnątrz tez się bardzo ładnie prezentuje. No to nachwaliłam więc moge iśc czytac inne dzienniki Będzie mial kolor dark brown, ale w rzeczywistości to jest dużo jaśniejszy. Wygląda jak kawa z dużą ilością mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie, to tak chcecie pomóc kobiecie w potrzebie rrmi, o co biega z Gottim??? znowu nie jestem na bieżąco Nie no o nic , , ze tak powiem , na nowy domek jakby jest . Bo Pablis byl potomek na ten aktualny domek. No ale skoro sie mowi , zenowy domek nowy potomek ...to mwie , ze Gotek juz na nastepny Jesooo przeciez ja spac powinnam , bo mi maly robi pobudke o 6 rano od Niedzieli . BTW kobiete w potrzebie duchowa bede wspierala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 BTW kobiete w potrzebie duchowa bede wspierala i o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie, to tak chcecie pomóc kobiecie w potrzebie rrmi, o co biega z Gottim??? znowu nie jestem na bieżąco Nie no o nic , , ze tak powiem , na nowy domek jakby jest . Bo Pablis byl potomek na ten aktualny domek. No ale skoro sie mowi , zenowy domek nowy potomek ...to mwie , ze Gotek juz na nastepny Jesooo przeciez ja spac powinnam , bo mi maly robi pobudke o 6 rano od Niedzieli . BTW kobiete w potrzebie duchowa bede wspierala ok wypilam troche, ale ta kobieta szyfrem gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie, to tak chcecie pomóc kobiecie w potrzebie rrmi, o co biega z Gottim??? znowu nie jestem na bieżąco Nie no o nic , , ze tak powiem , na nowy domek jakby jest . Bo Pablis byl potomek na ten aktualny domek. No ale skoro sie mowi , zenowy domek nowy potomek ...to mwie , ze Gotek juz na nastepny Jesooo przeciez ja spac powinnam , bo mi maly robi pobudke o 6 rano od Niedzieli . BTW kobiete w potrzebie duchowa bede wspierala ok wypilam troche, ale ta kobieta szyfrem gada nie bój nic, ja też nie wiem za bardzo o co biega, chyba, że rrmi się szykuje do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Kasia ja mam bliziutko do Cię to na ochotnika do pomocy sie zgłaszam jak coś wołaj ubiorę sie mało wyjściowo i hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ...pozdrawiam... no w końcu ale nie myśl, że ci tak łatwo odpuszczę zaległości masz spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przez` Radom jechalam wlasnie o nowego malucha no ja tego nie skomentuje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Melduję się z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts