kaśka maciej 25.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Kasiu cześć kobieto jak ci się widza moje meble kuchenne?? Te niedokończone? Cóż..... nic nie widać A tak serio to szuflady w szkle bedą fajnie wygladać. Fronty dość mocno usłojone-nie będzie widać śladów po paluchach. Czy Ty wziełaś taką taflę jak u mnie? Z tymi nacieciami na frontach wygladajacymi jak szuflady? Nie wiem o co biega?? MOje fronty nie są błyszczące, matowe są. Poza tym, w zasadzie jak leci na dole sa wszystkie szuflady. Z wyjątkiem szafki pod zlewem, i kosza cargo. Blat też nie błyszczący, ale nie jest chropowaty. tafla szkła na szufladach ma taką ramkę kurde nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ciągle trzymamy dopóki nie powiesz wszystko OK można puścić super, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Kasiu cześć kobieto jak ci się widza moje meble kuchenne?? Te niedokończone? Cóż..... nic nie widać A tak serio to szuflady w szkle bedą fajnie wygladać. Fronty dość mocno usłojone-nie będzie widać śladów po paluchach. Czy Ty wziełaś taką taflę jak u mnie? Z tymi nacieciami na frontach wygladajacymi jak szuflady? Nie wiem o co biega?? MOje fronty nie są błyszczące, matowe są. Poza tym, w zasadzie jak leci na dole sa wszystkie szuflady. Z wyjątkiem szafki pod zlewem, i kosza cargo. Blat też nie błyszczący, ale nie jest chropowaty. tafla szkła na szufladach ma taką ramkę kurde nie wiem o co kaman może o to że są fronty szafek które udają że za nimi są szuflady a to tylko drzwiczki do szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Kasiu cześć kobieto jak ci się widza moje meble kuchenne?? Te niedokończone? Cóż..... nic nie widać A tak serio to szuflady w szkle bedą fajnie wygladać. Fronty dość mocno usłojone-nie będzie widać śladów po paluchach. Czy Ty wziełaś taką taflę jak u mnie? Z tymi nacieciami na frontach wygladajacymi jak szuflady? Nie wiem o co biega?? MOje fronty nie są błyszczące, matowe są. Poza tym, w zasadzie jak leci na dole sa wszystkie szuflady. Z wyjątkiem szafki pod zlewem, i kosza cargo. Blat też nie błyszczący, ale nie jest chropowaty. tafla szkła na szufladach ma taką ramkę kurde nie wiem o co kaman może o to że są fronty szafek które udają że za nimi są szuflady a to tylko drzwiczki do szafkiniee, wszystkie szuflady są prawdziwe. W sumie to chyba jest ich 14 czy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Kasiu cześć kobieto jak ci się widza moje meble kuchenne?? Te niedokończone? Cóż..... nic nie widać A tak serio to szuflady w szkle bedą fajnie wygladać. Fronty dość mocno usłojone-nie będzie widać śladów po paluchach. Czy Ty wziełaś taką taflę jak u mnie? Z tymi nacieciami na frontach wygladajacymi jak szuflady? Nie wiem o co biega?? MOje fronty nie są błyszczące, matowe są. Poza tym, w zasadzie jak leci na dole sa wszystkie szuflady. Z wyjątkiem szafki pod zlewem, i kosza cargo. Blat też nie błyszczący, ale nie jest chropowaty. tafla szkła na szufladach ma taką ramkę kurde nie wiem o co kaman może o to że są fronty szafek które udają że za nimi są szuflady a to tylko drzwiczki do szafkiniee, wszystkie szuflady są prawdziwe. W sumie to chyba jest ich 14 czy 15 no to przywaliłaś tych szufladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 no to przywaliłaś tych szufladek noooo, i jeszcze dwa carga, jedno wysokie, drugie takie niższe, pod blatem Ale teraz cierpię na deficyt mebli w kuchni więc postanowiłam zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jeszcze tylko powiem cześć miko i lecę spać.Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jeszcze tylko powiem cześć miko i lecę spać. Dobranoc. śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dobranoc Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 11000 postów jak równiutko gratki z okazji rocznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Daro też gratulacje i buziaki przesyła Pięknie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 11000 postów jak równiutko gratki z okazji rocznicy. o matko a ja zaraz 12 tyś będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 mikopiko ty gadułko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzień dobry. Nie napisałam nigdzie, ze widzę błyszczące meble. Nawet na matowych potrafia zostawać slady, jeśli jest gładka powierzchnia. Na usłojeniach widać mniej. O taflę fronotu pytałam bo są różne. Są gładkie, tzw. mydełka, w ramkach i nacinane jak moje. Myślałam że Ty też brałaś te nacinane, które wyglądają jak szuflady. Dlatego zapytałam o to jaką taflę wybrałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No to ja jeszcze o meblach w kuchni... Szafka z niższym blatem będzie dobra do zagniatania ciasta Wiszące szafki mamy bardzo podobne, rozmieszczenie także. U mnie też jest koniec szafek z wyższym blatem, tak by przesłonić "widoki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ten wyższy blat będzie pewnie i u mnie..tylko, że ja jeszcze nawet nie zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jak duch się pojawiam równo o północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts