efilo 08.09.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u nas już słoneczko na pewno zaraz wszędzie się rozpanoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dobry wieczór, Kasienko jak sil starczy to prosimy ładnie o jakies zdjatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kaska ale Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli przestaniesz pisać dziennik to ja jestem w stanie obudzić Cię w jakiś niedizelny poranek telefonem stojąc pod Twymi drzwiami? Wtedy to nie będzie przeproś, chałupę bedziesz musiała pokazać a ja pomacać chętnie nie omieszkam I zrobie zdjecia nie tylko domu ale i Ciebie zaspanej i na forum wrzucę No w koncu okolice już poznałam Buziaki dla Was ogromne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ale Cię męczą Kaśka ja bym chyba uległa no a po groźbie puszeczki to bym nie miala wątpliwości co wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kasia Ty się zastanówbo Ci dom szturmem nawiedzimyjak wszyscy wpadniemy zobaczyć to co chcemy to Ci i pełna lodówka nie wystarczyto ekonomicznej będzie jednak to jedno harionowe chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 bondziorno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Rany barhany ... no co z tym boskim Harionem Dzień dobry kulturalnie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nie było mnie tylko 3 tygodnie. i aż trzy tygodnie Kasiu... brak mi słów . Współczuję. I tulę w sercu Was wszystkich do siebie z całych sił. Wiem, że tylko upływający czas i wsparcie innych osób pozwoli Wam wrócić do "normalnego" życia. Odezwij się. Prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam wszystkich.Obiecuję solennie, że zrobię zdjęcia i wkleję. Dziś, najpóźniej jutro. OBIECUJĘ. A przyjechać możecie, zapraszam serdecznie.Myślę, że od przyszłego tygodnia zacznę przeporwadzkę..... Pomoc mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja to raczej na gotowo bym sie nastawiala , nie chce mi sie nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja to raczej na gotowo bym sie nastawiala , nie chce mi sie nosic Na gotowo to będzie chyba na święta dopiero... Ale i tak you're welcome as you know. Zakupiłam dziś karnisze do okien choć nie jestem do końca przekonana czy wszędzie chcę firanki. (W łazienkach na pewno nie. Będą rolety) Kupiłam najwyklejsze takie proste satynowe, zakończone zwykłą kulką. Rurki są cienkie. Nie chciałam, żeby tak bardzo rzucały się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja to raczej na gotowo bym sie nastawiala , nie chce mi sie nosic Na gotowo to będzie chyba na święta dopiero... Ale i tak you're welcome as you know. Zakupiłam dziś karnisze do okien choć nie jestem do końca przekonana czy wszędzie chcę firanki. (W łazienkach na pewno nie. Będą rolety) Kupiłam najwyklejsze takie proste satynowe, zakończone zwykłą kulką. Rurki są cienkie. Nie chciałam, żeby tak bardzo rzucały się w oczy. Na gotowo będzie kiedy będzie Nie od razu Kraków zbudowali Jak dla mnie firanki ( albo coś co je przypomina ) na oknach to podstawa Jakaś taka tradycjonalistka w tym względzie jestem. Dom od razu się robi przytulniejszy To kiedy te kartony będziemy nosić ?? Wiesz , ja mam wprawę więc już mnie to nie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 czesc kasku - wiesz jezeli chodzi o to to nawiedzenie to ja sie zawsze moge zmowic z mayland i ze tak powiem znam tez niezle te okolice wiec lepiej zapodaj jakies zdjecia!!!!!!!!!!!! w ikei sa takie fajne zelazne linki do wieszania firanek - prawie wcale ich nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.09.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 czesc reyzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.09.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 czesc reyzel Czesc MHK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kaśka, gdyby to było bliżej, to na włąsnych plecach szafki pomogłabym nosić, wierz mi!!!!!! Ja tam za firankami w ogóle nie przepada, za to lubię rolety, te rzymskie też I takież kiedyś u mnie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.09.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Brazunia, z tymi plecami to się tak nie wychylaj bo nie wiesz jak ciężkie szafy Kasia ma co do firanek - dopóki nie przymierzyłam do okna - też byłam zdecydowana na roletki rzymskie. Ale to wszystko zależy od pomieszczenia i jego wykonczenia- dla mnie, przy stosunkowo nowoczesnym umeblowaniu i kolorach dość zimnych, roletki rzymskie tylko potęgowały tę nowoczesność a firany - złamały troszkę ten wizerunek Zobaczymy ( mam nadzieję ) jak to będzie u Kasieńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U mnie tez proste rurki tylko z prostokątnym zakończeniem, pojedyncze. Sprawdzają się. Masz obok siebie Jyska? Tam można kupić niedrogo gotowe firano/zasłony. Z roletami bywają problemy z zamocowaniem. Jak zasłonisz kno duzą roletą to znów go otworzyć nie ma jak. Generalnie ja wyvralam to co..... praktyczne a nie co ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Obiecana porcja zdjęćoglądać szybko, bo długo nie będą. http://images34.fotosik.pl/359/5aee7279fbbff7df.jpghttp://images25.fotosik.pl/272/3e8679959ed1f2f6.jpgłazienka na górze, Harionhttp://images24.fotosik.pl/274/037bac36033baaba.jpgdrzwi na górze do pokoji dziecihttp://images27.fotosik.pl/273/50325e090f68dad2.jpghttp://images33.fotosik.pl/364/cab9eba2df370016.jpgkuchniahttp://images23.fotosik.pl/273/676f6aacdba8f307.jpglampa nad stół w salonie, widac też karnisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts