Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaska ale Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli przestaniesz pisać dziennik to ja jestem w stanie obudzić Cię w jakiś niedizelny poranek telefonem stojąc pod Twymi drzwiami? 8) Wtedy to nie będzie przeproś, chałupę bedziesz musiała pokazać a ja pomacać chętnie nie omieszkam :wink: :lol: I zrobie zdjecia nie tylko domu ale i Ciebie zaspanej i na forum wrzucę :wink: :evil: :lol:

No w koncu okolice już poznałam :wink: :lol:

Buziaki dla Was ogromne! :lol:

Ja to raczej na gotowo bym sie nastawiala , nie chce mi sie nosic :roll: :wink:
Na gotowo to będzie chyba na święta dopiero...

Ale i tak you're welcome as you know.

Zakupiłam dziś karnisze do okien choć nie jestem do końca przekonana czy wszędzie chcę firanki. (W łazienkach na pewno nie. Będą rolety) Kupiłam najwyklejsze takie proste satynowe, zakończone zwykłą kulką. Rurki są cienkie. Nie chciałam, żeby tak bardzo rzucały się w oczy.

Ja to raczej na gotowo bym sie nastawiala , nie chce mi sie nosic :roll: :wink:
Na gotowo to będzie chyba na święta dopiero...

Ale i tak you're welcome as you know.

Zakupiłam dziś karnisze do okien choć nie jestem do końca przekonana czy wszędzie chcę firanki. (W łazienkach na pewno nie. Będą rolety) Kupiłam najwyklejsze takie proste satynowe, zakończone zwykłą kulką. Rurki są cienkie. Nie chciałam, żeby tak bardzo rzucały się w oczy.

Na gotowo będzie kiedy będzie :roll:

Nie od razu Kraków zbudowali :wink:

Jak dla mnie firanki ( albo coś co je przypomina ) na oknach to podstawa

:) Jakaś taka tradycjonalistka w tym względzie jestem. Dom od razu się robi przytulniejszy :lol:

To kiedy te kartony będziemy nosić ?? Wiesz , ja mam wprawę więc już mnie to nie przeraża 8) :lol: :lol: :lol:

Brazunia, z tymi plecami to się tak nie wychylaj bo nie wiesz jak ciężkie szafy Kasia ma :roll: :lol: :lol:

co do firanek - dopóki nie przymierzyłam do okna - też byłam zdecydowana na roletki rzymskie. Ale to wszystko zależy od pomieszczenia i jego wykonczenia- dla mnie, przy stosunkowo nowoczesnym umeblowaniu i kolorach dość zimnych, roletki rzymskie tylko potęgowały tę nowoczesność a firany - złamały troszkę ten wizerunek :roll:

Zobaczymy ( mam nadzieję :roll: ) jak to będzie u Kasieńki :D :D

U mnie tez proste rurki tylko z prostokątnym zakończeniem, pojedyncze. Sprawdzają się. Masz obok siebie Jyska? Tam można kupić niedrogo gotowe firano/zasłony.

Z roletami bywają problemy z zamocowaniem. Jak zasłonisz kno duzą roletą to znów go otworzyć nie ma jak. :roll: Generalnie ja wyvralam to co..... praktyczne a nie co ładnie wygląda :wink: