Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

toz to dom jest Kasiu,

przepieknie

dziękuję, ale obawiam się, że całość może wyglądać dość przypadkowo...

Nie miałam głowy na zastanawianie się, wybieranie, kręcenie nosem. Po prostu poszłam i kupiłam. Koniec kropka. Na pewno nie pasują do siebie kinkiety i lampy w salonie. Ale musiałam coś kupić, bo nasz super-fachowiec-elektryk tak popieprzył kable, że nie wiadomo było ( w części domu nadal nie wiadomo) co się z czym łączy, gdzie co się zapala...

Wiem, mogłam kupić zwykłe oprawki na żarówki, no ale kupiłam takie i takie zostaną. Przynajmniej na jakiś czas. Kinkiety drogie nie były, więc mi żal ich nie będzie.

Ty noooooo ale laska z Ciebie :o I w rurkach chodzisz :o :lol: :lol:

No dobra a teraz o domu 8) Widziałam Twój okap na targach. Fajny jest. W kuchni też wygląda dobrze. Nie martw sie kinkietami. I kto powiedział, że mają być całe serie ww domu? :roll: U mnie też są różne. Zresztą, ja nadal nie mam wszystkich lamp a Ty masz!!!! I to najwazniejsze. Barierka mi sie podoba. Zawsze podobały sie nam takie metalowe, proste.

W łazience ładnie wpasowałaś umywalkę. Muszę zobaczyć te płytki z bliska. Fajnie wyglądają.

No i kurde przewoź te rzeczy już. Patriami, sukcessywnie to sie nie zagrzebiesz potem.

ślicznie Kasiu :D o dziwo najbardziej podoba mi się ściana w salonie na początku nie bylam przekonana :roll: ale po dodaniu koloru wygląda super :lol: no i kuchnia świetna i ta lodówka :lol: ( oświećcie mnie czy wtakiej lodówie z podwójnymi drzwiami polowa to chłodziarka a druga połowa to zamtażarka :roll: )

no wreszcie mogłam trochę lepiej obejrzeć zdjęcia. Super balustradki i kolor elewacji.

No i kuchnia ładna, prosta elegancka i nie udziwniona.

Szkoda, że boski harion nie po mojej myśli, ale trudno :)

dzięki, jak pisałam w dzienniku łazienkę z Harionem oddałam w ręce ekipy wykończeniowej. Nie miałam absolutnie głowy wtedy na tłumaczenie, mieli wykorzystać płytki jakie były i zrobili tak. W sumie to ciemne tworza takie ramki, jasne są w środku.

ślicznie Kasiu :D o dziwo najbardziej podoba mi się ściana w salonie na początku nie bylam przekonana :roll: ale po dodaniu koloru wygląda super :lol: no i kuchnia świetna i ta lodówka :lol: ( oświećcie mnie czy wtakiej lodówie z podwójnymi drzwiami polowa to chłodziarka a druga połowa to zamtażarka :roll: )
dzięki aniu. Lodówka jest podzielona tak na takie 'nierówne połówki". Jedna częśc to lodówka, druga zamrażarka.

no wreszcie mogłam trochę lepiej obejrzeć zdjęcia. Super balustradki i kolor elewacji.

No i kuchnia ładna, prosta elegancka i nie udziwniona.

Szkoda, że boski harion nie po mojej myśli, ale trudno :)

dzięki, jak pisałam w dzienniku łazienkę z Harionem oddałam w ręce ekipy wykończeniowej. Nie miałam absolutnie głowy wtedy na tłumaczenie, mieli wykorzystać płytki jakie były i zrobili tak. W sumie to ciemne tworza takie ramki, jasne są w środku.

Kasiu, w takich okolicznościach po prostu wszystko jest dozwolone. Żyrandol dodaje naprawdę dużo urody

Kaśka a wiesz niby te lodówki są większe niż tradycyjne a ja sie pomiescić nie mogę. No nieustawne sa i już. Za wąskie jak dla mnie. Gary mi nie wchodzą :evil: Ciekawe jak Tobie sie bedzie układało w niej rzeczy. :wink:
Teraz mówisz....

Zresztą nie oddałabym jej za żadne skarby świata........... :cry: