kaśka maciej 09.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dokładka, też szybko zniknie. http://images40.fotosik.pl/9/d20befcd7e7084fe.jpghttp://images26.fotosik.pl/274/dba224f56c7c03b0.jpgkuchniahttp://images46.fotosik.pl/9/fc0ae513c2b49d8e.jpgsalonhttp://images36.fotosik.pl/9/45f7039b8aa2428a.jpgbarierka 1http://images33.fotosik.pl/364/b9e6dcb4576b789b.jpgbarierka 2 i ogrodzenie, które się "robi"http://images36.fotosik.pl/9/e1925904676f3b44.jpgto ja, robię wam zdjęcie szafy w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 toz to dom jest Kasiu, przepieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 toz to dom jest Kasiu, przepiekniedziękuję, ale obawiam się, że całość może wyglądać dość przypadkowo... Nie miałam głowy na zastanawianie się, wybieranie, kręcenie nosem. Po prostu poszłam i kupiłam. Koniec kropka. Na pewno nie pasują do siebie kinkiety i lampy w salonie. Ale musiałam coś kupić, bo nasz super-fachowiec-elektryk tak popieprzył kable, że nie wiadomo było ( w części domu nadal nie wiadomo) co się z czym łączy, gdzie co się zapala... Wiem, mogłam kupić zwykłe oprawki na żarówki, no ale kupiłam takie i takie zostaną. Przynajmniej na jakiś czas. Kinkiety drogie nie były, więc mi żal ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Mi sie najbardzej podoba ta pani co to Ja w lustrze widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.09.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dom a jakże Kasiu trzymam kciuki za przeprowadzkę nie przyjadę, bo będe nosić kartony u siebie jupi:):) więc jestem usprawiedliwiona. Czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Mi sie najbardzej podoba ta pani co to Ja w lustrze widac no Ty to potrafisz człowieka na duchu podnieść z bliska już tak dobrze to nie wygląda, niestety......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a i jeszcze jednolampa u Hariona:0 pasuje jak ulał więc w przypadkowy zakup nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dom a jakże Kasiu trzymam kciuki za przeprowadzkę nie przyjadę, bo będe nosić kartony u siebie jupi:):) więc jestem usprawiedliwiona. Czy tak?jasne, usprawiedliwione masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no Ty to potrafisz człowieka na duchu podnieść z bliska już tak dobrze to nie wygląda, niestety......... Po to tu jestem przeciez Z bliska mnie nie interesuje , jestem dalekowidzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a i jeszcze jedno lampa u Hariona:0 pasuje jak ulał więc w przypadkowy zakup nie uwierzęno to jest jedyny żyrandol jaki kupiliśmy, zanim się wszystko popierzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no Ty to potrafisz człowieka na duchu podnieść z bliska już tak dobrze to nie wygląda, niestety......... Po to tu jestem przeciez Z bliska mnie nie interesuje , jestem dalekowidzem buziaki Ci ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ty noooooo ale laska z Ciebie I w rurkach chodzisz No dobra a teraz o domu Widziałam Twój okap na targach. Fajny jest. W kuchni też wygląda dobrze. Nie martw sie kinkietami. I kto powiedział, że mają być całe serie ww domu? U mnie też są różne. Zresztą, ja nadal nie mam wszystkich lamp a Ty masz!!!! I to najwazniejsze. Barierka mi sie podoba. Zawsze podobały sie nam takie metalowe, proste. W łazience ładnie wpasowałaś umywalkę. Muszę zobaczyć te płytki z bliska. Fajnie wyglądają. No i kurde przewoź te rzeczy już. Patriami, sukcessywnie to sie nie zagrzebiesz potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Maylandziu, no laska ze mnie jak ta lala.... A płytki to koniecznie musisz na żywca zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no wreszcie mogłam trochę lepiej obejrzeć zdjęcia. Super balustradki i kolor elewacji. No i kuchnia ładna, prosta elegancka i nie udziwniona. Szkoda, że boski harion nie po mojej myśli, ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ślicznie Kasiu o dziwo najbardziej podoba mi się ściana w salonie na początku nie bylam przekonana ale po dodaniu koloru wygląda super no i kuchnia świetna i ta lodówka ( oświećcie mnie czy wtakiej lodówie z podwójnymi drzwiami polowa to chłodziarka a druga połowa to zamtażarka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no wreszcie mogłam trochę lepiej obejrzeć zdjęcia. Super balustradki i kolor elewacji. No i kuchnia ładna, prosta elegancka i nie udziwniona. Szkoda, że boski harion nie po mojej myśli, ale trudno dzięki, jak pisałam w dzienniku łazienkę z Harionem oddałam w ręce ekipy wykończeniowej. Nie miałam absolutnie głowy wtedy na tłumaczenie, mieli wykorzystać płytki jakie były i zrobili tak. W sumie to ciemne tworza takie ramki, jasne są w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ślicznie Kasiu o dziwo najbardziej podoba mi się ściana w salonie na początku nie bylam przekonana ale po dodaniu koloru wygląda super no i kuchnia świetna i ta lodówka ( oświećcie mnie czy wtakiej lodówie z podwójnymi drzwiami polowa to chłodziarka a druga połowa to zamtażarka )dzięki aniu. Lodówka jest podzielona tak na takie 'nierówne połówki". Jedna częśc to lodówka, druga zamrażarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no wreszcie mogłam trochę lepiej obejrzeć zdjęcia. Super balustradki i kolor elewacji. No i kuchnia ładna, prosta elegancka i nie udziwniona. Szkoda, że boski harion nie po mojej myśli, ale trudno dzięki, jak pisałam w dzienniku łazienkę z Harionem oddałam w ręce ekipy wykończeniowej. Nie miałam absolutnie głowy wtedy na tłumaczenie, mieli wykorzystać płytki jakie były i zrobili tak. W sumie to ciemne tworza takie ramki, jasne są w środku. Kasiu, w takich okolicznościach po prostu wszystko jest dozwolone. Żyrandol dodaje naprawdę dużo urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kaśka a wiesz niby te lodówki są większe niż tradycyjne a ja sie pomiescić nie mogę. No nieustawne sa i już. Za wąskie jak dla mnie. Gary mi nie wchodzą Ciekawe jak Tobie sie bedzie układało w niej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kaśka a wiesz niby te lodówki są większe niż tradycyjne a ja sie pomiescić nie mogę. No nieustawne sa i już. Za wąskie jak dla mnie. Gary mi nie wchodzą Ciekawe jak Tobie sie bedzie układało w niej rzeczy. Teraz mówisz.... Zresztą nie oddałabym jej za żadne skarby świata........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts