aka-jonek 09.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 I mnie się udało zobaczyć te piękne wnętrza . Kasiu bardzo swojsko i ciepło u Ciebie, więc się przeprowadzaj - odetchniesz trochę innym powietrzem. Pozdrawiam i myślę o Tobie ciepło. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 oj, a ja też mam zamiar taką kupic...a czy to prawda, że muszę tką lodówkę jeszcze odsunąc od ściany na jakieś 10cm ? Bo chciałam kupic samsunga gł. 63cm, ale tak to nie wie czy jest sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 oj, a ja też mam zamiar taką kupic... a czy to prawda, że muszę tką lodówkę jeszcze odsunąc od ściany na jakieś 10cm ? Bo chciałam kupic samsunga gł. 63cm, ale tak to nie wie czy jest sens...Moja aż tyle nie stoi. JEST CUDOWNA . Moja to właśnie samsung. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Z tyło jest kran i zawór. To zawsze zajmuje kilka cm ale czy ktoś ustawi dokładnie te 10cm to nie dam głowy uciąć. U mnie jest odsunieta ale nie wiem ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a pamietacie ile ma szerokosci ta lodowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a oprocz zaworu wody musi być też jakiś odpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 odplywu nie musi byc na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a pamietacie ile ma szerokosci ta lodowka?ma około 97 cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 odplywu nie musi byc na 100%dokładnie, woda jest podłączona po to, żeby zamrażarka robiła lód. W ten sposób "woda" wydobywa się z lodówki. Odpływ jest zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Z tyło jest kran i zawór. To zawsze zajmuje kilka cm ale czy ktoś ustawi dokładnie te 10cm to nie dam głowy uciąć. U mnie jest odsunieta ale nie wiem ile Hmm, widzisz, ja mam gniazdko i kranik z wodą obok lodówki, czyli z tyłu cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Byłam, widziałam Bardzo mi się podoba czemu nie mogę znaleźć Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zawsze gdzies ten dzyndzel musi wystawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Byłam, widziałam Bardzo mi się podoba czemu nie mogę znaleźć Twojego dziennika bo go już nie ma... no i miło mi, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Byłam, widziałam Bardzo mi się podoba czemu nie mogę znaleźć Twojego dziennika bo go już nie ma... no i miło mi, że się podoba to można sobie tak dziennik w kosmos wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Byłam, widziałam Bardzo mi się podoba czemu nie mogę znaleźć Twojego dziennika bo go już nie ma... no i miło mi, że się podoba to można sobie tak dziennik w kosmos wysłać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a pamietacie ile ma szerokosci ta lodowka?ma około 97 cm szerokości i co niby w metrowej lodowce gary sie nie mieszcza no chyba ze przed parapetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja zmykam lulu jakoś dzisiejszy dzień był zbyt intensywny żeby dłużej siedzieć a jutro muszę dzieciarnię spakować i do ortodąty jechać 90 km ja to chyba mam za dużo wolnego czasu coć trzeba zmienić chyba Dobranoc śpijcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No nie wiem jak to będzie z tymi garami. W sumie te półki aż takie szerokie nie są, ale ja zazwyczaj przekładam jedzenie do mniejszych pojemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Byłam, widziałam Bardzo mi się podoba czemu nie mogę znaleźć Twojego dziennika bo go już nie ma... no i miło mi, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kasiu, bardzo się cieszę, że pokazałaź fotki Wspaniale wyszła ta ściana w salonie Lampa za bardzo nie dla mnie, ale już ktoś tak też pisał....zupełnie nie ważne Kuchnia wyszła bardzo zgrabnie i robi wrażenie funkjonalnej. A na koniec elewcja z barierką -ślicznie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts