Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Szerokośc lodówki nie ma tu wiele do znaczenia. Ważna jest przestrzeń w środku. Z tym juz nie jest tak kolorowo. Zresztą co ja tu będę..... doświadczycie na własnej skórze :wink: :lol: :lol: Acha no i odchodzi zamrażalka :wink:

Widziałam lodówkę inną. Szeroką. Duuuuużo szerszą, jednodrzwiową. Szkoda ze jej wcześniej nie spotkałam. Kupiłabym teraz tamtą. Spokojnie mozna wsunąć blache z ciastem i miejsca dużo. Półki olbrzymie. Nie ma takich lodówek w sklepach.. Zaczynają się pokazywać dopiero a są naprawdę wygodne do ustawienia w środku. No ale nie są tak reprezentacyjne i przybajrzone jak te dwudrzwiowe :wink: :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szerokośc lodówki nie ma tu wiele do znaczenia. Ważna jest przestrzeń w środku. Z tym juz nie jest tak kolorowo. Zresztą co ja tu będę..... doświadczycie na własnej skórze :wink: :lol: :lol: Acha no i odchodzi zamrażalka :wink:

Widziałam lodówkę inną. Szeroką. Duuuuużo szerszą, jednodrzwiową. Szkoda ze jej wcześniej nie spotkałam. Kupiłabym teraz tamtą. Spokojnie mozna wsunąć blache z ciastem i miejsca dużo. Półki olbrzymie. Nie ma takich lodówek w sklepach.. Zaczynają się pokazywać dopiero a są naprawdę wygodne do ustawienia w środku. No ale nie są tak reprezentacyjne i przybajrzone jak te dwudrzwiowe :wink: :lol:

Widziałam taka lodówę u jednej naszej forumowej koleżanki. Jest bajerancka. To jest lodówka LG.

Dokladnie tak.

Dlatego ja kupilam taka jednodrzwiowa.

Jest pojemniejsza , spawdzalam , bo bardzo zalezalo mi na jak najwiekszej :D

To LG

Kasiu,

bardzo się cieszę, że pokazałaź fotki :D Wspaniale wyszła ta ściana w salonie :D :D Lampa za bardzo nie dla mnie, ale już ktoś tak też pisał....zupełnie nie ważne :roll:

Kuchnia wyszła bardzo zgrabnie i robi wrażenie funkjonalnej. A na koniec elewcja z barierką -ślicznie :D :D

Pozdrawiam cieplutko

No miło mi znowu.

Kasiu witam po przerwie :D

Gratuluję kuchni i wogóle postępów!

Już nie wspominając o domku z zewnątrz - poprostu miodzio :p

Pozdrawiam serdecznie

Miodzio domek to będzie jak już będe miała na tyle sił, żeby uprzątnąć cały ten pierdolnik. Za resztę komplementów dziękuję.

Kasieńko, ślicznie u Ciebie :D

Zacznę od zewnątrz - domek wygląda pięknie - elewacja i kolor podbitki ( jak okien.... jaki to był ... coś na "a" ?? ) plus barierki - efekt rewelacyjny. Mówiąc szczerze to nie potrafiłam sobie tak Twojego domku wyobrazić :roll: :lol:

Kuchnia - bardzo ładna, prosta i funkcjonalna. Super te szafki - szuflady dolne ze szkłem. Extra to wygląda a "łamie"linię ciągłą szafek.

Salon- bombowe kolorki, ciepło i przytulnie.

Boskiego Hariona nie jestem w stanie zidentyfikowac bo naocznie nigdzie nie widziałam i nie wiem jak to cudo faktycznie wygląda :roll: :lol: :lol:

Ale lazieneczka - ogólnie na nią spoglądając a nie tylko przez pryzmat Hariona 8) - bardzo ładna, klasyczna ( mam nadzieję, ze nie zgrzeszyłam tym określeniem :wink: ).

Trzymam kciuki za przeprowadzkę Słońce.

"Całość wygląda przypadkowo" no i się poturlałam :):)

Kaśkaaaaaaaaaa - jakie przypadkowo. Bardoz fajnie. A barierka na balkonie to zupełnie mój styl :) No i półeczki razem lubimy :):)

I gres masz w kuchni taki co to go odradzają, a mnie sie też podoba :) No i d.upie - będzie poler :)

Przy tej "przypadkowości" to i ja się z lekka poturlałam .... :D

Harion jest faktycznie boski, lampa pasuje do niego jak diamenty do sukni balowej - świetne!!!

Nie przepadam za nowoczesnymi kuchniami, ale Twoja jest ... ciepła to ją lubię :D Szafki ze szkłem świetnie się komponują!!!

Kasia, gratulki, wyszło fajnie ... po co Ty się Kobieto tak szarpałaś i martwiłaś na zapas to ja ni w ząb nie rozumiem :roll: :D

Kasia - dom prawdziwy zbudowałaś, mimo wszystkich rzeczy, które Cię spotkały.

Gratuluję i podziwiam - ja bym nie potrafiła.

Kciuki trzymam, oby przeprowadzka łatwo i szybko poszła.

Buziaczki, Kochana.

Kasiu, naprawdę super. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Dom urządzony nowocześnie, prosto, a jednocześnie nie brak w nim ciepła. Podoba mi się łazienka, zwłaszcza umywalka jest świetnie wkomponowana. Możesz napisać co to za umywalka? Bardzo by mi pasowała do mojej łazienki. Kuchnia też super, fajne rozplanowanie, no i ta lodówka robi wrażenie. I elewacja też świetna, kolorki, barierki.

Nie zabieraj tych zdjęć, bo to bardzo ładny domek, szkoda by było. A czy mogę też prosić o zdjęcia schodów, jak one wyglądają z barierkami? Bardzo mi się podobały podstopnice w dzienniku i ciekawa jestem jak wyglądają teraz.

Pozdrawiam serdecznie i szczerze podziwiam,

dzień doberek

przyszłam się przywitac a tu takie mnie miłe rzeczy witają. Śliczne zdjęcia, śliczny domek. A żyrandolami się zupełnie nie przejmuj. To akurat najłatwiejsze do wymiany. Może kiedyś najdzie Cię ochota do poszukania czegoś ekstra.

P.S. Ja też się turlałam 8)

Wieczorowo witam wszystkich.

Naprawdę miło mi czytać, że Wam się podoba. I że nie widzicie przypadkowości. Może i dobrze??? Ja też się będę cieszyć z tego domu, na pewno, kiedyś na pewno :cry:

eliza, pytałaś o schody. Te w domu są jeszcze niedokończone.

Nie mam też poręczy do nich. jestem ze stolarzem umówiona za 2 tygodnie, bo łatwiej będzie wnosić wszelkie meble na górę. A umywalka to Koło Quattro 120cm. Jest naprawdę bajera pełna.

reyzelciu, okna to amarena, znaczy kolor się tak nazywa.

neferka, wyobraź sobie, że ten poler bardzo dobrze znosi cały ten syf :o serio, nie widać na nim nic, z wyjątkiem czarnej ziemi wnoszonej na butach ofkors. Tkże myślę, że to nei był taki głupi pomysl. Fronty szafek mam matowe więc było by chyba za matowo z inną podłogą.

Depesiu, całuski przesyłam Tobie również.

No nie wiem jak ja bez Was wytrzymam. Dziś już myślałam, że nie będę mieć neostrady, bo TPSA przeniosła mi dziś numer do domu, ale na szczęscie neo jeszcze została. Do piątku. Potem nie wiem kiedy będę miała ją z powrotem.