mayland 09.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Szerokośc lodówki nie ma tu wiele do znaczenia. Ważna jest przestrzeń w środku. Z tym juz nie jest tak kolorowo. Zresztą co ja tu będę..... doświadczycie na własnej skórze Acha no i odchodzi zamrażalka Widziałam lodówkę inną. Szeroką. Duuuuużo szerszą, jednodrzwiową. Szkoda ze jej wcześniej nie spotkałam. Kupiłabym teraz tamtą. Spokojnie mozna wsunąć blache z ciastem i miejsca dużo. Półki olbrzymie. Nie ma takich lodówek w sklepach.. Zaczynają się pokazywać dopiero a są naprawdę wygodne do ustawienia w środku. No ale nie są tak reprezentacyjne i przybajrzone jak te dwudrzwiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Szerokośc lodówki nie ma tu wiele do znaczenia. Ważna jest przestrzeń w środku. Z tym juz nie jest tak kolorowo. Zresztą co ja tu będę..... doświadczycie na własnej skórze Acha no i odchodzi zamrażalka Widziałam lodówkę inną. Szeroką. Duuuuużo szerszą, jednodrzwiową. Szkoda ze jej wcześniej nie spotkałam. Kupiłabym teraz tamtą. Spokojnie mozna wsunąć blache z ciastem i miejsca dużo. Półki olbrzymie. Nie ma takich lodówek w sklepach.. Zaczynają się pokazywać dopiero a są naprawdę wygodne do ustawienia w środku. No ale nie są tak reprezentacyjne i przybajrzone jak te dwudrzwiowe Widziałam taka lodówę u jednej naszej forumowej koleżanki. Jest bajerancka. To jest lodówka LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Widziałam lodówkę inną. Szeroką. Duuuuużo szerszą, jednodrzwiową. Szkoda ze jej wcześniej nie spotkałam. Kupiłabym teraz tamtą. Spokojnie mozna wsunąć blache z ciastem i miejsca dużo. Półki olbrzymie. Nie ma takich lodówek w sklepach.. Zaczynają się pokazywać dopiero a są naprawdę wygodne do ustawienia w środku. No ale nie są tak reprezentacyjne i przybajrzone jak te dwudrzwiowe Dokladnie tak. Dlatego ja kupilam taka jednodrzwiowa. Jest pojemniejsza , spawdzalam , bo bardzo zalezalo mi na jak najwiekszej To LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kasiu, bardzo się cieszę, że pokazałaź fotki Wspaniale wyszła ta ściana w salonie Lampa za bardzo nie dla mnie, ale już ktoś tak też pisał....zupełnie nie ważne Kuchnia wyszła bardzo zgrabnie i robi wrażenie funkjonalnej. A na koniec elewcja z barierką -ślicznie Pozdrawiam cieplutko No miło mi znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 09.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kasiu witam po przerwie Gratuluję kuchni i wogóle postępów! Już nie wspominając o domku z zewnątrz - poprostu miodzio Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kasiu witam po przerwie Gratuluję kuchni i wogóle postępów! Już nie wspominając o domku z zewnątrz - poprostu miodzio Pozdrawiam serdecznie Miodzio domek to będzie jak już będe miała na tyle sił, żeby uprzątnąć cały ten pierdolnik. Za resztę komplementów dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dobry wieczórKasiu oprócz dołączenia się do grona zachwycających się - ja też uważam że cudnie - to się zgłaszam ponownie na ochotnika do pomocy nie udało nam sie wcześniejsze spotkanie ale może chociaż teraz pomoc się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kasieńko, ślicznie u Ciebie Zacznę od zewnątrz - domek wygląda pięknie - elewacja i kolor podbitki ( jak okien.... jaki to był ... coś na "a" ?? ) plus barierki - efekt rewelacyjny. Mówiąc szczerze to nie potrafiłam sobie tak Twojego domku wyobrazić Kuchnia - bardzo ładna, prosta i funkcjonalna. Super te szafki - szuflady dolne ze szkłem. Extra to wygląda a "łamie"linię ciągłą szafek. Salon- bombowe kolorki, ciepło i przytulnie. Boskiego Hariona nie jestem w stanie zidentyfikowac bo naocznie nigdzie nie widziałam i nie wiem jak to cudo faktycznie wygląda Ale lazieneczka - ogólnie na nią spoglądając a nie tylko przez pryzmat Hariona - bardzo ładna, klasyczna ( mam nadzieję, ze nie zgrzeszyłam tym określeniem ). Trzymam kciuki za przeprowadzkę Słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 "Całość wygląda przypadkowo" no i się poturlałam :) Kaśkaaaaaaaaaa - jakie przypadkowo. Bardoz fajnie. A barierka na balkonie to zupełnie mój styl No i półeczki razem lubimy :) I gres masz w kuchni taki co to go odradzają, a mnie sie też podoba No i d.upie - będzie poler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Przy tej "przypadkowości" to i ja się z lekka poturlałam .... Harion jest faktycznie boski, lampa pasuje do niego jak diamenty do sukni balowej - świetne!!! Nie przepadam za nowoczesnymi kuchniami, ale Twoja jest ... ciepła to ją lubię Szafki ze szkłem świetnie się komponują!!! Kasia, gratulki, wyszło fajnie ... po co Ty się Kobieto tak szarpałaś i martwiłaś na zapas to ja ni w ząb nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kasia - dom prawdziwy zbudowałaś, mimo wszystkich rzeczy, które Cię spotkały. Gratuluję i podziwiam - ja bym nie potrafiła. Kciuki trzymam, oby przeprowadzka łatwo i szybko poszła. Buziaczki, Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliza25 10.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kasiu, naprawdę super. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Dom urządzony nowocześnie, prosto, a jednocześnie nie brak w nim ciepła. Podoba mi się łazienka, zwłaszcza umywalka jest świetnie wkomponowana. Możesz napisać co to za umywalka? Bardzo by mi pasowała do mojej łazienki. Kuchnia też super, fajne rozplanowanie, no i ta lodówka robi wrażenie. I elewacja też świetna, kolorki, barierki. Nie zabieraj tych zdjęć, bo to bardzo ładny domek, szkoda by było. A czy mogę też prosić o zdjęcia schodów, jak one wyglądają z barierkami? Bardzo mi się podobały podstopnice w dzienniku i ciekawa jestem jak wyglądają teraz.Pozdrawiam serdecznie i szczerze podziwiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.09.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kasia chylę czoła i podziwiam. Efekt naprawdę imponujący. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzien dobry, nosisz juz kartony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień doberek przyszłam się przywitac a tu takie mnie miłe rzeczy witają. Śliczne zdjęcia, śliczny domek. A żyrandolami się zupełnie nie przejmuj. To akurat najłatwiejsze do wymiany. Może kiedyś najdzie Cię ochota do poszukania czegoś ekstra. P.S. Ja też się turlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kartony przytachałam... http://www.oneo.pl/test/images/kartony.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień dobry To ja do tych kartonów skrzyneczki na graty z kuchni podstawiam http://www.skrzynkiplastikowe.pl/obrazki/S1.jpg Ps. Rewelacyjny pomysł Mayland na przewożenie szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No nie wiem o jaką przypadkowość chodzi Mnie się tam bardzo Kasiu Twój domek podoba. Barierka super. Kuchnia też. I w ogóle całość jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dzień dobry Kasia jest po prostu za skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wieczorowo witam wszystkich. Naprawdę miło mi czytać, że Wam się podoba. I że nie widzicie przypadkowości. Może i dobrze??? Ja też się będę cieszyć z tego domu, na pewno, kiedyś na pewno eliza, pytałaś o schody. Te w domu są jeszcze niedokończone. Nie mam też poręczy do nich. jestem ze stolarzem umówiona za 2 tygodnie, bo łatwiej będzie wnosić wszelkie meble na górę. A umywalka to Koło Quattro 120cm. Jest naprawdę bajera pełna. reyzelciu, okna to amarena, znaczy kolor się tak nazywa. neferka, wyobraź sobie, że ten poler bardzo dobrze znosi cały ten syf serio, nie widać na nim nic, z wyjątkiem czarnej ziemi wnoszonej na butach ofkors. Tkże myślę, że to nei był taki głupi pomysl. Fronty szafek mam matowe więc było by chyba za matowo z inną podłogą. Depesiu, całuski przesyłam Tobie również. No nie wiem jak ja bez Was wytrzymam. Dziś już myślałam, że nie będę mieć neostrady, bo TPSA przeniosła mi dziś numer do domu, ale na szczęscie neo jeszcze została. Do piątku. Potem nie wiem kiedy będę miała ją z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts