Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

No nie wiem jak ja bez Was wytrzymam. Dziś już myślałam, że nie będę mieć neostrady, bo TPSA przeniosła mi dziś numer do domu, ale na szczęscie neo jeszcze została. Do piątku. Potem nie wiem kiedy będę miała ją z powrotem.
Oj tam , chyba macie tam u Was na wiosce kawiarenki komputerowe. :D

Ode mnie napiszesz kilka zdan .

Pozwole Ci :D

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja w sprawie lodóweczki, bo mam identyczną :):) gary się mieszczą, nie miałam na razie problemu ale w razie czego polecam garnki tefala ze ściaganą rączką

ja mam lodówkę podłączoną pod wodę 3,5 m dalej na sąsiedniej stronie- wężyk jest bardzo długi, dzięki temu nie musiałam się martwić co mi tam będzie wystawało ze ściany

To alfabetu Morse'a sie ucz i wystukuj na kamieniach ... po ziemi głos niesie :D

A serio ... się nie wygłupiaj, od sąsiadów neta pożycz!!!!

Ja mam 80letnich sąsiadów... Wątpię czy wiedza co to net.........

Uważaj, uważaj :):)

garnki tefala nie działają na indukcji więc coś za coś :lol:

działają, działają, po zakupie indukcji byłam zmuszona kupić nowe garnki, kupiłam komplet Tefala i szafa gra.

Kasiu, dom pierwsza klasa.

Niech się Wam tam dobrze mieszka, trzymam za sprawną przeprowadzkę i szybki dostęp do netu.

Wiesz, że bez Twoich niebieskich oczu w awatarku, to to forum jakieś takie "niepełnowartościowe jest" :roll: :wink:

a jak kobieta Ci mówi coś takiego, to znaczy, że to musi być prawda :D

Kasiu, dopiero doczytałam...wyrazy wspólczucia... :(

W lipcu przechodziłam to samo i stąd mój wcześniejszy pobyt w Zawierciu. Po wszystkim musiałam mamę wysłać do jej siostry, żeby troszkę doszła do siebie no a potem w sierpniu pojechałam po nią, bo juz koniecznie chciała wracać.

Trzymaj się... czas leczy ból.... ja ci to mówię...

garnki tefala nie działają na indukcji więc coś za coś :lol:

działają, działają, po zakupie indukcji byłam zmuszona kupić nowe garnki, kupiłam komplet Tefala i szafa gra.

Kasiu, dom pierwsza klasa.

Niech się Wam tam dobrze mieszka, trzymam za sprawną przeprowadzkę i szybki dostęp do netu.

Wiesz, że bez Twoich niebieskich oczu w awatarku, to to forum jakieś takie "niepełnowartościowe jest" :roll: :wink:

a jak kobieta Ci mówi coś takiego, to znaczy, że to musi być prawda :D

no kurczak, to na pewno nie mówimy o tych samym które ja mam bo moje są aluminiowe - jakby Ci takie działały to fizycy by musieli się z powrotem za teorie zabrać :lol:

Dzień dobry :)

Kasieńko, jak widać w moim wieku :wink: pamięć już nie ta ale dobrze kombinowałam z tą literką :lol:

A z tym netem - skoro linia jest/będzie przeniesiona to pewnie szybciutko założą i neostradę a jakbyś miała kłopot - daj nam znać, zrobimy jakiś nalot na Tpsę :roll: :lol: Coby sobie nie myśleli, że mogą Cię na długo od neto odciąć :p

Buziaki :)

Hejka :D No jestes w koncu. Tylko twoj dziennik gdzies wcielo :roll: . Dobrze przynajmniej ze zdazylam zobaczyc jeszcze zdjecia.

Jest super, a zyrandol w lazience to juz naprawde czaderski. U mnie sa skosy wiec nie powiesze takiego, ale szukam usilnie konkietow w tym stylu

ps. Czy ty wogole cos jesz? Sraasznie schudlas :roll:

Witam Was moje drogie.

Tolunia, dzięki za odwiedziny. Jak to miło usłyszeć, że się innej kobiecie coś podoba....

Dspiu, ja tez mam nadzieję, że się sprawnie przeprowadzę, dodatkowy zamęt mi jest niepotrzebny.

Wasiek, ja to wszystko wiem. Żałobę przerabiam nie pierwszy raz. Ale ta boli wyjątkowo mocno :cry: :cry: :cry: :x :cry:

Verunia, no w końcu jesteś!!. Dziennik wysłany w kosmos, nie ma i nie będzie.