Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak pakowanie Kasiu ?? sprawnie idzie ?? Przewozicie stopniowo juz jakies rzeczy ?
Dziś od przjaciółki mojej serdecznej dostałam kartonów całą masę. Pakowanie w przyszłym tygodniu...

Nie ma to jak serdeczna przyjaciolka, moja tez mi zalatwila duzo kartonow, ale moje to troche jeszcze musza zaczekac az je zapelnie :roll: :roll:

Jak pakowanie Kasiu ?? sprawnie idzie ?? Przewozicie stopniowo juz jakies rzeczy ?
Dziś od przjaciółki mojej serdecznej dostałam kartonów całą masę. Pakowanie w przyszłym tygodniu...

Nooo to największa praca przed Tobą Kasiu ... :-?

Ja nie mogłam wyjść z podziwu ile rzeczy miałam w szafkach... jakaś tragedia :lol:

Najlepiej to stopniowo przewozić i od razu rozpakowywać . Bo inaczej się zawalisz totalnie i efekt będzie taki, że totalny burdel będzie i w mieszkaniu i w domu

:roll: :lol:

A tak wogóle to dzien dobry :D :D

A znajomi zdecydowali że biorą ze sobą tylko ubrania :o

:o :o :o

No nieźle.

Mówiąc szczerze nie wyobrażam sobie kupowania dosłownie WSZYSTKIEGO od nowa :o :o :o :o

Chyba, ze by to zrobić jeszcze przed przeprowadzką - urządzić cały dom, wyposażyć sobie we wszystko (talerze, kubki, szklanki, garnki, sztućce, otwieracz do wina :wink: , kopystki, ręczniki .... ) a potem zabrać tylko ubrania i już mieszkać :roll:

To by mogło być całkiem miłe 8)

Reyzel, Twój pomysł jest niezły :D Mieć do przeprowadzki tylko same ciuchy - to by piękne było :D Chociaż w moim przypadku (nie mieliśmy mebli bo wynajmowaliśmy urządzone mieszkanie przez prawie 10 lat) to i tak bardzo różnistych rzeczy się nazbierało. I to co mówi efilo - po przeprowadzce nie było nas już stać na zakup nowych mebli (tylko te konieczne tzn. łóżka :D)

No chyba że się sprzedaje mieszkanie z całym wyposażeniem :roll: Nie wiem jak to jest w takim przypadku :) Właśnie nie wiem, czy przypadkiem Kasia tak nie sprzedała swojego mieszkania ? :roll: A może to Mayland była ?? Łomatko... stara juz jestem i mam sklerozę :wink:

Ale to i tak chyba nie dotyczy ręczników czy pościeli :lol:

Jakoś sobie nie wyobrażam też, żeby korzystać z talerzy i szklanek używanych wcześniej przez innych :roll: :)

dzień dobry

fakt że raczej na całą nówkę nie stać jak się wprowadzałam do nowego mieszkania (znaczy stare ono było ale moje nowe :wink: ) to też mi mózg parował co jeszcze brakuje co będzie potrzebne i skąd kasę wziąść ale na szczęście większością rzeczy zostałam obdarzona - nie ma jak zapobiegliwa babcia :wink: :D

Kupowac nowe fajnie jest. :D

Ja juz 3 razy od zera kupowalam .

Raz kiedy przeprowadzailismy sie do pierwszego domu .

Drugi w Ameryce i trzeci teraz w Polsce.

Wciaz nie mam korkociagu i wyciskarki do czosnku :D

Kasiunia

Buziaki

Rrmisiu pozazdroszczę :oops: Kiedyś może też tak mi się uda zrobić... może przy kolejnym domu... ?? :roll: :lol: :lol: