Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja rozumiem - stolyca stolycą ale to chyba duża przesada, no nie ?? :o

Sama nie mieszkam gdzieś w Bieszczadach tylko pod Poznaniem ale ta kwota mnie powala - nawet nie na kolana bo to by było zbyt delikatne określenie :p

Mając taką kasę, mówiąc szczerze, to chyba bym wolała się przeprowadzić zdecydowanie dalej, wybudować to samo ( w sensie tych 230 m2 ) za lekko połowę kwoty a resztę zainwestować i z niej życ i korzystać 8) :lol: :p

no ja Cię rozumiem :lol: ja tam wcale też nie zamierzam takiej kasy wydać :roll: ciekawe tylko kto nam się tutaj sprowadzi za taką kasę :roll:

Jestem, pomoc się przyda, a jakże.
    Słuchajcie, z tymi 1.400.000 to oczywiście kwota po której oni PRZESTALI LICZYĆ. Tak dla ścisłości. Ile potem wydali to Bóg sam jeden wie.
    Widać tą kasę, naprawdę. Kuchnia i dwie łazienki kosztowały 300 tysięcy. I w sumie te pomieszczenia podobają mi się najbardziej. Tam jest trochę tak pałacowo, tzn, złote żyrandole, kinkiety złote i takie tam, kominek jakimś marmurem czy czymś takim obłożony. Nie wszystko jest w moim stylu, ale widać ogrom gotówki

palac kultury i nauki

a to mnię oświecilo :lol:

ja spod Nadarzyna jestem :lol: i PKIN nie widuję zbyt często na szczęście :lol:

rrmi też go nie widzi, ino na południe od tegoż mieszka...

ale jestem zmęczona, brakuje mi sił.

chyba idę spać.

dobranoc jakby co.