Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

woooow kasia spuściłam cię na chwilę z oka, a ty się już przeprowadzasz.. no szoook :D :D :D lecę dziennik nadrobić..

a co do zabierania rzeczy to mnie się marzyłoby coby do nowego domu nie zabierać właśnie ubrań.. moje solidniejsze ubrania pochodza ze stanu sprzed ciąży (tj.1,5 roku temu) i proszą o wymianę.. dziś nawet rzuciłam się w wir zakupów coby nową graderobę wypełnić.. i kicha.. przeraziłaa mnie relacja ceny do jakości.. :evil:

ja mam trochę ulubionych z którymi bym się nie chciała rozstać. ale niestety jest w szafach też pełno rzeczy których nie włożyłam na siebie od jakichś 8 lat i pewnie więcej nie włożę :roll:

to może przy okazji przeprowadzki się z nimi rozstaniesz :roll: dobra okazja :lol:

nadrobiłam za to komentarze

Kasieńko wstyd mi, że tak późno.. :oops: ale przytulam cię baaaardzo bardzo mocno.. straszny jest ten rok.. łez na opłakiwanie już mi zabrakło..

dobrze, że jesteś znowu na forum... dziennika szkoda :cry: chętnie bym pooglądała wszytsko z detalami.. ale cóż..kiedyś po prostu zapukam do dzrwi - daleko nie mam :wink:

dzień dobry

ja już bliska śpiączki

mam tak zgrabiałe ręce że ledwo w klawisze trafiam :roll: niestety w blokach kominków nie dają - a przynajmniej nie w moim.

aniawmuratorze

no właśnie odejrzewam że w ferworze walki z przeprowadzką nie będzie miejsca na segregacje. a potem skończy się tak że to co niepotrzebne będzie straszyło w kartonach przez lata. a że mamy wielki składzik to....

może już teraz się za to zabiorę? :roll:

witam niedzielnie :D

u nas też zimno jak... :evil: ale na szczęscie w mieszkaniu nadal 23st... mam nadzieję, ze niedługo zaczną palić :-?

efilko moja koleżanka przyjeła taką zasadę: zabiera tylko rzeczy, które używała przez ostatni rok.. pewnie miała racje , ale ja tak nie umiem -wszystko może się przydać :D no i pewnie zalegające kartony będa i moją zmorą :-?

witam niedzielnie :D

u nas też zimno jak... :evil: ale na szczęscie w mieszkaniu nadal 23st... mam nadzieję, ze niedługo zaczną palić :-?

efilko moja koleżanka przyjeła taką zasadę: zabiera tylko rzeczy, które używała przez ostatni rok.. pewnie miała racje , ale ja tak nie umiem -wszystko może się przydać :D no i pewnie zalegające kartony będa i moją zmorą :-?

a jakaś wystrzałowa kiecka kupiona na wesele to rozumiem że jednorazowego użytku tak? :wink:

to np. nie wzięłabym kombinezonu narciarskiego bo w zeszlym roku mialam sezon w plecy :lol:

oczywiście rozumiem - dotyczy to ciuchów codziennego użytku. myślę że to racja. gorzej jak się z rozmiarami skacze i dlatego sie w czymś nie chodzi.

Kasia, a co Ty robisz, że Cię nie ma? :roll:
a jakoś tak mi się złożyło, ze mnie nie było...

Annjamen nie zadzwoniła........

nie przyjechała.........

niedobrze...

Jutro ekipa przychodzi do sprzątania.

mamy ambitny plan: zamieszkać od soboty, z tym, ze nie mamy łózek, no ale co tam. Od wtorku zaczyna pakowanie, bez żartów tym razem.

Dobry wieczór tak w ogóle