efilo 13.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 A do tego żeby się poczuć jak księżniczka nie wystarczy stajnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 woooow kasia spuściłam cię na chwilę z oka, a ty się już przeprowadzasz.. no szoook lecę dziennik nadrobić.. a co do zabierania rzeczy to mnie się marzyłoby coby do nowego domu nie zabierać właśnie ubrań.. moje solidniejsze ubrania pochodza ze stanu sprzed ciąży (tj.1,5 roku temu) i proszą o wymianę.. dziś nawet rzuciłam się w wir zakupów coby nową graderobę wypełnić.. i kicha.. przeraziłaa mnie relacja ceny do jakości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 skaba no chyba nie poczytasz Kaśka niecnota skasowala dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ja mam trochę ulubionych z którymi bym się nie chciała rozstać. ale niestety jest w szafach też pełno rzeczy których nie włożyłam na siebie od jakichś 8 lat i pewnie więcej nie włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ja mam trochę ulubionych z którymi bym się nie chciała rozstać. ale niestety jest w szafach też pełno rzeczy których nie włożyłam na siebie od jakichś 8 lat i pewnie więcej nie włożę to może przy okazji przeprowadzki się z nimi rozstaniesz dobra okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 skaba no chyba nie poczytasz Kaśka niecnota skasowala dziennik taaaa.. niech żyje inteligencja i dobra pamięć przeciez go już kiedyś szukałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 skaba no chyba nie poczytasz Kaśka niecnota skasowala dziennik taaaa.. niech żyje inteligencja i dobra pamięć przeciez go już kiedyś szukałam.. pamięć zwykle jest dobra tylko ździebko za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 nadrobiłam za to komentarze Kasieńko wstyd mi, że tak późno.. ale przytulam cię baaaardzo bardzo mocno.. straszny jest ten rok.. łez na opłakiwanie już mi zabrakło.. dobrze, że jesteś znowu na forum... dziennika szkoda chętnie bym pooglądała wszytsko z detalami.. ale cóż..kiedyś po prostu zapukam do dzrwi - daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 powiem chociaż dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzień dobry - co słychać, Kasiu? Czy u Was też tak zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzień dobry. Ja odpowiem: u mnie pierońsko zimno. Palimy całe dnie w kominku i w domku mamy 20st ciepła rano Inaczej zapadłabym chyba w śpiączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzień dobry ja już bliska śpiączki mam tak zgrabiałe ręce że ledwo w klawisze trafiam niestety w blokach kominków nie dają - a przynajmniej nie w moim. aniawmuratorze no właśnie odejrzewam że w ferworze walki z przeprowadzką nie będzie miejsca na segregacje. a potem skończy się tak że to co niepotrzebne będzie straszyło w kartonach przez lata. a że mamy wielki składzik to.... może już teraz się za to zabiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam niedzielnie u nas też zimno jak... ale na szczęscie w mieszkaniu nadal 23st... mam nadzieję, ze niedługo zaczną palić efilko moja koleżanka przyjeła taką zasadę: zabiera tylko rzeczy, które używała przez ostatni rok.. pewnie miała racje , ale ja tak nie umiem -wszystko może się przydać no i pewnie zalegające kartony będa i moją zmorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Czeeeee Kaśka i wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam niedzielnie u nas też zimno jak... ale na szczęscie w mieszkaniu nadal 23st... mam nadzieję, ze niedługo zaczną palić efilko moja koleżanka przyjeła taką zasadę: zabiera tylko rzeczy, które używała przez ostatni rok.. pewnie miała racje , ale ja tak nie umiem -wszystko może się przydać no i pewnie zalegające kartony będa i moją zmorą a jakaś wystrzałowa kiecka kupiona na wesele to rozumiem że jednorazowego użytku tak? to np. nie wzięłabym kombinezonu narciarskiego bo w zeszlym roku mialam sezon w plecy oczywiście rozumiem - dotyczy to ciuchów codziennego użytku. myślę że to racja. gorzej jak się z rozmiarami skacze i dlatego sie w czymś nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasia, a co Ty robisz, że Cię nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasia, a co Ty robisz, że Cię nie ma? a jakoś tak mi się złożyło, ze mnie nie było... Annjamen nie zadzwoniła........ nie przyjechała......... niedobrze... Jutro ekipa przychodzi do sprzątania. mamy ambitny plan: zamieszkać od soboty, z tym, ze nie mamy łózek, no ale co tam. Od wtorku zaczyna pakowanie, bez żartów tym razem. Dobry wieczór tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.09.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witaj Kasiu. Nadeszła ta wiekopomna chwila..Gratuluję, udało Ci się wytrwać. A ja, hm, na dzień dzisiejszy nie wiem czy moja budowa dojdzie do końca..Wszystko sie wali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dobry wieczór Kasieńko na pewno mają jeszcze w marketach wyprzedaże materaców ja to mówię na kamieniu ale swoim spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 popieram wu widziałam reklamy, że promocje na materace są akualnie my spaliśmy z małżem na materacu 1,5 roku zanim się łożka dorobilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts