Nefer 14.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasia, a co Ty robisz, że Cię nie ma? a jakoś tak mi się złożyło, ze mnie nie było... Annjamen nie zadzwoniła........ nie przyjechała......... niedobrze... Jutro ekipa przychodzi do sprzątania. mamy ambitny plan: zamieszkać od soboty, z tym, ze nie mamy łózek, no ale co tam. Od wtorku zaczyna pakowanie, bez żartów tym razem. Dobry wieczór tak w ogóle Ożeszfuck - znaczy sie gratuluję :) Aczkolwiek mam dziwne wrażenie, że mnie to nigdy nie będzie dotyczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 popieram wu widziałam reklamy, że promocje na materace są akualnie my spaliśmy z małżem na materacu 1,5 roku zanim się łożka dorobilismy a my od jakis 8 lat ciagle na mataracu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jutro ekipa przychodzi do sprzątania. mamy ambitny plan: zamieszkać od soboty, z tym, ze nie mamy łózek, no ale co tam. Od wtorku zaczyna pakowanie, bez żartów tym razem. Kochana, już za moment będą się Wam należały wielkie, ogromne gratulacje! W sobotę to u mnie impreza z forumem jest, będziem pić, żeby się Wam dobrze mieszkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień dobry To może ja zadzwonię? Nie za wczesnie? Może Cię obudzić? Przyda się dłuższy dzień na pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry chciałem powiedziećmiłego dniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Też się przywitam Co tam łóżka, chrzanić łóżka!!!!!!! Grunt, że w swoim domku!!!!! Nawet podłoga wydaje się być puchowym materacem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry toż właśnie mówie kamień ale swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kasia, trzymam kciuki za sobotnią przeprowadzkę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzien dobrek - wpadam się ino tylko szybciutko przywitać Kasia, kartonów wystarczy czy Ci podrzucić parę ton ?? Bo jakby co, mam ich sporo na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam.Ekipa sprzątająca przyszła, choć to zbyt szumnie nazwane. Całe dwie sztuki pań...No ale twierdzą, że dadzą radę. Się zobaczy.Dziś ktoś z wodociągów przyjdzie spisać protokół odbiorczy no i pozostało mi tylko pojechać do Nadzoru Budowlanego zawieźć te wszystkie papierzyska. Jutro ma przyjechać stół i krzesła. Kanapy przywieźliby w zeszły czwartek, ale poprosiłam o przesunięcie terminu, bo straszny sajgon jeszcze był. Mogę już normalnie, tzn po schodach zejść z tarasu, tata dziś wymurował. Zaglądam do Was codziennie, ale nie zawsze coś piszę. NIE MAM SIŁ. Sorryyyy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Resorry :) Walcz dalej i się nie dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 I co z tarasem? Nadal planujesz płytki? Ja w tym roku nic nie robię. Wiosną kładę deski. Nie wiem jeszcze jakie. Nie egzotyki, to napewno. Świerk lub modrzew. Będzie taniej. Choć ja i tka mam tyle tego tarasu co kot napłakał. nie to co Twój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Wspaniałomyślnie wybaczamy Kasieńko Allleeee Ty masz fajnie - ekipa sprzątająca ... fiu fiu ... Super, przecież i tak masz dość innych zajęć - niekoniecznie "na szmacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja tylko Dobry Wieczór przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja tylko Dobry Wieczór przyszłam powiedzieć a ja sprawdzic jak sie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ja tez o zdrowko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja tylko Dobry Wieczór przyszłam powiedzieć a ja sprawdzic jak sie masz A ja przywitać się szybko i spadam dalej popracować Trzym się Kaśka , bo mi Cię brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kurna, Kasia, puść chociaz na PW jakies fotki jak teraz wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kurna, Kasia, puść chociaz na PW jakies fotki jak teraz wygląda... ja nawet nie smiem o to prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ja tez nieśmiało zaglądam wieczorkiem.. może jakies małe foteczki sie znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts