Reyzel 30.09.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dobry wieczor, Kasiu iplusa nie polecam, powolne dziadostwo, moze jakas radiowke maja u Was popytaj we wsi u nas na wiosce sa az dwie radiówki nie są złe, no chyba, że śnieg sypie ....albo jak są na tej samej częstotliwości co kilka programów z satelity Muzycznych na ten przykład jak jest u mnie Albo MTV albo internet. Nie ma razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Też jestem Może jakieś spotkanko większe urządzimy jak Kasia do Warszawy przyjedzie? Do Warszawy, do warszawy... A może tak do Poznania ?? No ja wiem, że Stolyca to Stolyca ale mi tam do Ponania bliżej No właśnie, mnie też do Poznania znacznie bliżej jest. Nie cierpię jeździć do Warszawy. Okropne miasto. Fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.09.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ooooo jak w Poznaniu to ja się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nie "fujać" mi tu na W-wę :) A może i tu i tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dziewczyny Kasia bedzie tylko na chwile u nas. Tak czy inaczej na ta chwile zapraszam . Nefer i Maluszku dam Wam znac , oczywiscie serdecznie zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Też jestem Może jakieś spotkanko większe urządzimy jak Kasia do Warszawy przyjedzie? Do Warszawy, do warszawy... A może tak do Poznania ?? No ja wiem, że Stolyca to Stolyca ale mi tam do Ponania bliżej No właśnie, mnie też do Poznania znacznie bliżej jest. Nie cierpię jeździć do Warszawy. Okropne miasto. Fuj. No to teraz mam jeszcze jeden powód, żeby lubić Ciebie bardziej (Warszawiacy mnie zlinczują.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dziewczyny Kasia bedzie tylko na chwile u nas. Tak czy inaczej na ta chwile zapraszam . Nefer i Maluszku dam Wam znac , oczywiscie serdecznie zapraszam . A mniej więcej przewidujesz kiedy ? Zaczęłam znów akcję "dentysta" więc znikam w jakiś debilnych godzinach (np w niedzielę o 14.40) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Spokojnie , jeszcze czas . I nie w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 rrmisia - ja bardzo chętnie się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ja będę z Wami duchem Dzień dobry zastałam Kaśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dobry wieczor, Kasia jeszcze nie wrocila? ciekawe co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Przylazłam... Kasica, Ty się ciesz, że nie siedzisz na forumie, bo szlak by Cię trafił przez te fruwające wszędzie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 rrmisia - ja bardzo chętnie się pojawię No to super bedzie komitet powitalny I Magi z dusza Wiem jedno , nie chce wiecej widziec zadnych veluxow an rolet ani niczego podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 rrmisia - ja bardzo chętnie się pojawię No to super bedzie komitet powitalny I Magi z dusza fajnie będzie Wiem jedno , nie chce wiecej widziec zadnych veluxow an rolet ani niczego podobnego ja tam wczoraj niczego nie takiego nie widziałam Korzystam z Fire Foxa i takich fajnych dwóch dodatków, które blokują wszystkie reklamy i javy: No Scirpt i Adblock Plus. Sama sobie ustawiam co chcę, żeby było na stronie widoczne miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kasika nie ma - ale bedzie !!!!!!!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 To ja listę podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ooooo, tak Ci dokuczyły, Rrmisia, jakieś veluxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja też kłaniam się w sumie popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 witam wieczorną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts