braza 13.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Z makaronem to coś ściemniasz .... jak szpinak może być pyszny Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Z makaronem to coś ściemniasz .... jak szpinak może być pyszny Bawcie się dobrze uwierz mi, też myślałam, że ohyda, a tu pyszności istne!!!! Z czosnkiem dodam. Lece gadać dalej. Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Szkoda . Salatke jarzynowa robie , makaron ze szpinakiem , karkowe pieke I cos jeszcze pewnie W życiu nie jadłam takiej pysznej karkówki, jak bum cyk cyk, makaron normalnie pychota, że o sałatce nie wspomnę!!!! Myślę, że już całkiem niedługo bedzeim mogli normalnie pogadać, gdyż prawdopodobnie od środy będę miała neta w domu. OBY!!!! Tym czasem pozdrawiam Was i całuję wszystkich gorąco. Dzięki za odwiedziny..... to ja pierwszy do tego całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Z makaronem to coś ściemniasz .... jak szpinak może być pyszny Bawcie się dobrze i tu sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Z makaronem to coś ściemniasz .... jak szpinak może być pyszny Bawcie się dobrze uwierz mi, też myślałam, że ohyda, a tu pyszności istne!!!! Z czosnkiem dodam. Lece gadać dalej. Narka Leć http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 makaron rozgotowałysmy osobiście z Rrmi na cześć kasi i jej Rodzinki Sałatka była - boska jak zwykle. Mięsko - boskie jak zwykle ( ja nie wiem jak Rrmi to robi, a ona ściemnia , że wsadza do pieca i samo tak wychodzi ). Towarzystwo - WYBORNE - i Kasi i jej Rodzinki i Gospodyni i jej Rodzinki. Fantastyczni ludzie ( i zwierzaki niebywałe zupełnie ) To niezwykle rzadkie, że można z ludkami pogadać o wszystkim - uwierzcie - o wszystkim. Z łąk podnosiły sie mgły i na zewnątrz pachniało zieloną herbatą. Pomimo późnej godziny odstałam w korku na Krakowskiej swoje 20 min Bardzo serdecznie dziękuję za ugoszczenie i cudownhy wieczór - i bardzo się cieszę, że mogłam uściskac Kasię ( bo do Rrmiczki to mam blisko :) Ale ją też z ogromną radością przytuliłam). Czy macie też czasem wrażenie,że przytulanie przekazuje góóóóóórę pozytywnej energii ? Ja tak mam :) Mnóstwo policji na trasie do domku - no i trochę wypadków, bo mgłę trzeba podziwiać i szanować - szczególnie za kółkiem... Najedzona i zadowolona - idę spać Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Kasiu, trzymam kciuki za net i szkoda, że nie mogłyśmy się spotkać miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cieszę się,że się Wam udało spotkać, że tak fajnie było. No i trochę zazdroszczę... Uściski i ziaki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja tez zazdroszcze i mocno sciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nefercia, to ja proszę bardzo mocno mnie przytulić .... potrzebuję mnóstwa energii na najbliższe parę dni!!!!!!! W pyszną sałątkę uwierzę, w cuuuuudoooowneeeee mięsko uwierzę, ale ten szpinak .... no dajcie spokój Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry super Kasiula trzymam kciuki żebyś już do nas wróciła Brazula to ja Cięchętnie uściskam tak na misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry Kasiu, to wracaj już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 [W pyszną sałątkę uwierzę, w cuuuuudoooowneeeee mięsko uwierzę, ale ten szpinak .... no dajcie spokój A odczepcie sie od tego szpinaku - pyszny jest!!!!!! Najbadziej mi smakuje gotowy z Lidla - juz doprawiony !!!!! Sprobujcie - nie pracuje w Lidlu to nie reklama!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potwierdzam, świeży szpinak z Lidla jest pycha Tortelinii ze szpinakiem, pesto, pomidarami i paparyka- mhmm ..poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No znalazlam sprzymiezenca - a to tortellini tez pysznie smakuje z opisu!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No znalazlam sprzymiezenca - a to tortellini tez pysznie smakuje z opisu!!!!!!!!!!!!! Przyjeżdżaj to ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 NIE PROWOKUJ!!!!!! TYLE ZE TERAZ DO POZNANIA TO JAKOS TAK NIE PO DRODZE NIESTETY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No znalazlam sprzymiezenca - a to tortellini tez pysznie smakuje z opisu!!!!!!!!!!!!! Przyjeżdżaj to ci zrobię To kiedy mam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Też mam w sumie niedaleko. Tortellini jeszcze nie jadłam w takim zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No znalazlam sprzymiezenca - a to tortellini tez pysznie smakuje z opisu!!!!!!!!!!!!! Przyjeżdżaj to ci zrobię To kiedy mam być Ja bylam pierwsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts