Maluszek 16.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Kasiu dobrze, że znowu z nami jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Na strychu przy pełni księżyca a Ona pisze, że mało romantycznie Duży masz ten strych? Jaki Wam wyszedł? Zdjecia ja nie bede powtarzac Mayland ale............ZDJECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Kaśka, tak się nie robi ... no .... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bry tylko powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witaj ciesze sie okrutnie że sie wreszcie znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzien dobry asiu licze na ta sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Melduję się wieczorową porą. Dziś był zgrzyt z płytkami na schodach przed domem, kilku gości nie wiedziało, że są świeżo położone no weszło na nie Się pokrzywiły troszkę. Henryk buchał ogniem No ale chyba se jakoś poradzi, nie?? Mam rolety wewnętrzne w oknach, zdjęcia cyknę, ale nie wiem kiedy. Mam napięty grafik Nie wiem jak sobie poradzę jak wrócę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witaj Kasiulka ale siem stęskniłam za Tobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witaj Kasiulka ale siem stęskniłam za Tobom ja za Wami też... no ale juz jestem pewnei nie tak często jak to bywało, ale będę zaglądać obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witaj Kasiulka ale siem stęskniłam za Tobom ja za Wami też... no ale juz jestem pewnei nie tak często jak to bywało, ale będę zaglądać obiecuję Ty mi tu nie obiecuj tylko powiedz kiedy do mnie zajrzysz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A po ki gwizdek Ty do pracy wracasz Taż tyle mądrych ludzi Tobie mówi, żebyś rzuciła to w jasną cholerę i zaczęła na własny rachunek!!!! Kaśka, no ja Ciebie normalnie .... no nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A po ki gwizdek Ty do pracy wracasz Taż tyle mądrych ludzi Tobie mówi, żebyś rzuciła to w jasną cholerę i zaczęła na własny rachunek!!!! Kaśka, no ja Ciebie normalnie .... no nie wiem co nie denerwuj się ja nie mówię o TEJ pracy tylko o pracy w ogóle Kiedyś trzeba się będzie czymś zająć, nie?? Chociaż teraz mam tyle zajęć, że normalnie po pachy urobiona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Rany, ulżyło mi No kiedyś pewnie, ale pamięta, że wtedy już nie będziesz miała tyle roboty w domciu, bo wszystko będzie juz jako tako poukładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ach!! zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!! znakiem tego mamy już odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ach!! zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!! znakiem tego mamy już odbiór też mam odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ach!! zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!! znakiem tego mamy już odbiór no i przegoniłas mnie a co tam ciesze się razem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ach!! zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!! znakiem tego mamy już odbiór też mam odbiór widziałam, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ach!! zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!! znakiem tego mamy już odbiór też mam odbiór widziałam, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts