mhk 16.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 i co juz cie nie ma?? a gdzie zdjecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 kasiu wow no to wielkie gratulacje! co prawda jakoś nie spieszy mi się do wymieniania wszystkiego łącznie z tablicami rejestracyjnymi ale mimo to... kurczę chciałabym tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Kasiu, Serdecznie gratuluję i przeprowadzki i zameldowania. Niech Wam się wspaniale mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 To gratulki, gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 też gratuluję i jakby tak chociaż jedną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.10.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witanko Kasiu gratuluję i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ło matko, Królikowi wyrzuty sumienia znowu spa nie pozwalają Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasiu, gratulki miłego mieszkania w nowym domku miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzień dobry miłego piątku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzień dobry łikendzik już nadchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 co prawda jakoś nie spieszy mi się do wymieniania wszystkiego łącznie z tablicami rejestracyjnymi ale mimo to... kurczę chciałabym tak ja juz na starych rejestracjach jezdze 3 lata nie wspominajac ze DO wzielam na kredyt a miejsce zamieszkania nie aktualne od 2 lat i tak sobie zyjemy !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja też tak robiłam do momentu aż przyłapał mnie policjant na tym jak markowałam znak stopu. i ja tłumacząc się mu powiedziałam że przeciez ja tu mieszkam więc zawsze się tu zatrzymuje bo przecież wiem ze oni tu stoją. no i się zaczęło - adres oczywiście z innego miasta. facet chciał mi prawko zatrzymać. stresu tyle że jak tylko się mi udało prawko od niego wyrwać zaraz wszystkie formalności załatwiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kaaaaaassssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa dzien dobry !!!! Się wreszcie wpadłam z Tobą przywitać ( po Twoim powrocie ) - krzyczę cobyś mnie usłyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja też tak robiłam do momentu aż przyłapał mnie policjant na tym jak markowałam znak stopu. i ja tłumacząc się mu powiedziałam że przeciez ja tu mieszkam więc zawsze się tu zatrzymuje bo przecież wiem ze oni tu stoją. no i się zaczęło - adres oczywiście z innego miasta. facet chciał mi prawko zatrzymać. stresu tyle że jak tylko się mi udało prawko od niego wyrwać zaraz wszystkie formalności załatwiłam. aLE JA W dowodzie i w rejestracyjnym mam ten sam adres - wiec wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 u nas wiesz jak to jest - metr dalej inne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ach!! zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!! znakiem tego mamy już odbiór No bym normalnie bym gafę popełniła nie składając z tego tytułu żadnych gratulacji !!! No więc gratuluję z całego serca Kasieńko I ci powiem, ze jestem pełna podziwu dla szybkiego załatwienia formalności ... bo znając moje zacięcie do kompletowania tych wszystkich potrzebnych dokumentów ( na razie to mapy się robią ) my na budowie pewnie mieszkać będziemy przez najbliższy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witanko Kasiu gratuluję i buziaki Cze szwendaczu jak tam Anioły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 o kto tu zawital????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no mialam sie zwijac do domku ale jeszcze 5 minutek posiedze - zdjecia som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Słuchajcie, co do tych wszystkich dokumentów to to jest tak: jak jedziesz autem to masz prawo jazdy i NIE MUSISZ mieć dowodu, więc adresy mogą się różnić Tak też zamierzam zrobić. Albo poczekam aż zniknie ten nakaz meldunku i może nie będę musiała wszystkiego wymieniać?? W każdym razie prawka na pewno teraz nie wymienię. Zdjęcia będę, obiecuję. Z tym, że nei wiem kiedy. Jutro wybieram się do Wrocławia, wróće późno. Może w niedzielę?? Albo dziś jak zdążę, bo chcę posadzić kolejne iglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts