Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też tak robiłam

do momentu aż przyłapał mnie policjant na tym jak markowałam znak stopu. i ja tłumacząc się mu powiedziałam że przeciez ja tu mieszkam więc zawsze się tu zatrzymuje bo przecież wiem ze oni tu stoją. no i się zaczęło - adres oczywiście z innego miasta. facet chciał mi prawko zatrzymać. stresu tyle że jak tylko się mi udało prawko od niego wyrwać zaraz wszystkie formalności załatwiłam.

ja też tak robiłam

do momentu aż przyłapał mnie policjant na tym jak markowałam znak stopu. i ja tłumacząc się mu powiedziałam że przeciez ja tu mieszkam więc zawsze się tu zatrzymuje bo przecież wiem ze oni tu stoją. no i się zaczęło - adres oczywiście z innego miasta. facet chciał mi prawko zatrzymać. stresu tyle że jak tylko się mi udało prawko od niego wyrwać zaraz wszystkie formalności załatwiłam.

aLE JA W dowodzie i w rejestracyjnym mam ten sam adres - wiec wszystko gra :lol:

ach!!

zapomniałam wam powiedzieć, że od wczoraj jesteśmy zameldowani!!

znakiem tego mamy już odbiór 8)

No bym normalnie bym gafę popełniła nie składając z tego tytułu żadnych gratulacji !!! :roll:

No więc gratuluję z całego serca Kasieńko :D :D :D

I ci powiem, ze jestem pełna podziwu dla szybkiego załatwienia formalności ... bo znając moje zacięcie do kompletowania tych wszystkich potrzebnych dokumentów ( na razie to mapy się robią ) my na budowie pewnie mieszkać będziemy przez najbliższy rok :wink: :lol:

Słuchajcie, co do tych wszystkich dokumentów to to jest tak:

jak jedziesz autem to masz prawo jazdy i NIE MUSISZ mieć dowodu, więc adresy mogą się różnić :wink: Tak też zamierzam zrobić. Albo poczekam aż zniknie ten nakaz meldunku i może nie będę musiała wszystkiego wymieniać??

W każdym razie prawka na pewno teraz nie wymienię.

Zdjęcia będę, obiecuję. Z tym, że nei wiem kiedy. Jutro wybieram się do Wrocławia, wróće późno. Może w niedzielę?? Albo dziś jak zdążę, bo chcę posadzić kolejne iglaki :roll: